Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Thekla All Elite Wrestling'e Katıldığından Beri Karşılamanın Harika Olduğunu Söylemiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="KAT" data-source="post: 395616" data-attributes="member: 44"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]-5cfDWrNglY[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Thekla, All Elite Wrestling'e katıldıktan sonra yaşadığı deneyimi ve Amerika’da düzenli olarak çalışmak hakkındaki düşüncelerini değerlendirdi. All Elite Wrestling'e katılmadan önce, Japonya’da World Wonder Ring STARDOM promosyonunda kariyerini inşa ediyordu. Ağustos 2025’te,<em> WrestleCon</em>’da Kate Elizabeth’e konuşan Thekla, Amerika’ya taşındığından beri kariyerini takip eden hayranlardan aldığı desteğin kendisini çok mütevazı hissettirdiğini ve böyle bir karşılık beklemediğini söyledi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Bence oldukça iyi geçti. Japonya’da beş yıl yaşadıktan sonra Amerika’ya gelince hiçbir şey beklemiyordum. AEW’ya katılmadan önce Amerika’da gerçekten sadece iki kez çalışmıştım. Karşılama o kadar harika oldu ki… Gerçekten çok mutluyum. Aslında ne kadar çok insanın beni desteklediğini ve bunu STARDOM günlerimden beri yaptığını görmek beni çok mutlu etti. Bu kadar uzun süredir yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Bu gerçekten çok güzel. İnsana tevazu katan bir deneyim."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><a href="https://www.fightful.com/wrestling/thekla-says-the-reception-has-been-amazing-since-she-joined-aew/">Kaynak</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KAT, post: 395616, member: 44"] [CENTER][MEDIA=youtube]-5cfDWrNglY[/MEDIA] Thekla, All Elite Wrestling'e katıldıktan sonra yaşadığı deneyimi ve Amerika’da düzenli olarak çalışmak hakkındaki düşüncelerini değerlendirdi. All Elite Wrestling'e katılmadan önce, Japonya’da World Wonder Ring STARDOM promosyonunda kariyerini inşa ediyordu. Ağustos 2025’te,[I] WrestleCon[/I]’da Kate Elizabeth’e konuşan Thekla, Amerika’ya taşındığından beri kariyerini takip eden hayranlardan aldığı desteğin kendisini çok mütevazı hissettirdiğini ve böyle bir karşılık beklemediğini söyledi. "Bence oldukça iyi geçti. Japonya’da beş yıl yaşadıktan sonra Amerika’ya gelince hiçbir şey beklemiyordum. AEW’ya katılmadan önce Amerika’da gerçekten sadece iki kez çalışmıştım. Karşılama o kadar harika oldu ki… Gerçekten çok mutluyum. Aslında ne kadar çok insanın beni desteklediğini ve bunu STARDOM günlerimden beri yaptığını görmek beni çok mutlu etti. Bu kadar uzun süredir yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Bu gerçekten çok güzel. İnsana tevazu katan bir deneyim." [URL='https://www.fightful.com/wrestling/thekla-says-the-reception-has-been-amazing-since-she-joined-aew/']Kaynak[/URL][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Thekla All Elite Wrestling'e Katıldığından Beri Karşılamanın Harika Olduğunu Söylemiş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt