Karrion Kross R-Truth Olayı Gibi Olmasın Sakın!

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
833
Beğeni sayısı
1,399
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Şirket içerisinde Kross'un durumu hakkında garip bir sessizlik var ve işin açıkçası çoğu yetenek bu durumun "work" olduğunu düşünüyor.

"Kesinlikle sessiz kalınıyor. Garip bir durum. Çok, çok, çok fazla konuşuluyor ve konuşmanın doğası bana daha fazlası olduğunu düşündürüyor. Ne diyor, ona hakaret içeren bir teklif mi verdiler? Ona bir teklif verdiler ve bu hafta itibarıyla imzalamadı. Serbest oyuncu olabilir.

Kitabı Salı günü çıktığı için medyada çok yer alıyor. Onunla röportaj yapanlara... onu turneye gönderenin WWE olmadığı, ECW Press olduğu söyleniyor ve temelde sözleşme durumu veya WWE durumu hakkında hiçbir soru sorulmaması gerektiği söyleniyor.

WWE'deki inanç, geri döneceği yönünde ama, bilirsiniz, göreceğiz. Kimseye bir şey söylemiyorlar ama herkes oldukça şüpheci. Geri dönerse, çocuklar üzerinde mi çalışıyorlar gibi. Evet diyebilirsiniz ama kandırılmıyorlar. Adamlar gelip 'Aman Tanrım, gerçekten gitti' diyemiyorlar. Kimse bunu söylemiyor. Sadece 'Bilmiyoruz falan. Bilmiyoruz ama geri döneceğini düşünüyoruz ve bunun bir ihtimal olduğunu düşünüyoruz ama aslında bilmiyoruz.' diyorlar."​

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Kross'un videosunun kaba özeti WWE'den ayrılmak istemediği, Ve 'WeWantKross" un WWE tarafından görmezden gelinmesiydi.

Ben Work olduğunu düşünmüyorum herif ciddi ciddi ayrıldı booking için mail bile attı umarım WWE tekrar kapar adamı ikna edilebilme şansı çokça var.

Anasayfa Üst Alt