Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Müzik
Sizi En İyi Anlatan Şarkı Sözleri?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Akashi" data-source="post: 319452" data-attributes="member: 84"><p>Alo? Zürich'ten telefon, Volkan Abi'yle şahlandım</p><p>Kokuyu aldım, kan, iştahlandım</p><p>Bu sene rahattayım gibi, istinafta üç dosyadan aklandım</p><p>Senin gibi **** değilim çünkü siren sesi duyunca saklandım</p><p>Siyah dokuzlu Glock, no face, no case, face to face, bebek</p><p>Adres Bodrum Block, elhamdülillah yenilgimiz yok</p><p>Hasım olma şansınız var, mermiyi yememe şansınız yok</p><p>Yazın tatil, kışın katil, Era7, Bodrum Block</p><p>Fazlasıyla yük var testiste, emin ol, gireriz eve sessizce (Şhş)</p><p>İkiye ayrılır insanlar eğer ki bıçağın keskinse</p><p>Telsizde ismim, MOBESE'de resmim mevcut değil nedensizce</p><p>Çünkü kanıt, delil ve yaralı bırakmam</p><p></p><p>Blok arası zigzag, tik tak, Columbia'm paslı</p><p>Düşürdüm bi' hasmı</p><p>Kombinim Nike Tech, click clack bang, ayakkabım kanlı</p><p>Kara para kârlı, Era7 zanlı (Eh)</p><p></p><p>Gö-gö-gö-gözetimdeyim, Era7capone, yönetimdeyim</p><p>Para yapıyo'm ama müzikten değil, anlı'ca'n cano üretimdeyim</p><p>Haftanın iki günü denetimdeyim, kalan beş gün sebebimsin</p><p>Suça meyilli bi' genetikteyim, sen benim en kolay hedefimsin</p><p>Kızdıysam sıkıntı; ses yok, hiç yapmam tıkırtı</p><p>Tıkır tıkırdı işler; ciroyu topladım, kalmaz kırıntı</p><p>Overdose, Era7 sınırdı; hatırlamıyo'm, sanırım kızıldı</p><p>Fısır fısırdı herkes arkamdan; döndüm, kalmadı fısıltı</p><p>Sebep çok; nedeni çete, nedeni annem, nedeni ailem, nedenim çok</p><p>Hedefim ****, hedefim ****, hedefim ****; korkum yok</p><p>Bodrum Block, ter atıyoruz; bizde iki-üç yok, tek atıyoruz</p><p>Mahallende dört tur turluyo'sak bil, sana saldıracak yer arıyoruz</p><p></p><p></p><p>Blok arası zigzag, tik tak, Columbia'm paslı</p><p>Düşürdüm bi' hasmı</p><p>Kombinim Nike Tech, click clack bang, ayakkabım kanlı</p><p>Kara para kârlı, Era7 zanlı (Eh)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akashi, post: 319452, member: 84"] Alo? Zürich'ten telefon, Volkan Abi'yle şahlandım Kokuyu aldım, kan, iştahlandım Bu sene rahattayım gibi, istinafta üç dosyadan aklandım Senin gibi **** değilim çünkü siren sesi duyunca saklandım Siyah dokuzlu Glock, no face, no case, face to face, bebek Adres Bodrum Block, elhamdülillah yenilgimiz yok Hasım olma şansınız var, mermiyi yememe şansınız yok Yazın tatil, kışın katil, Era7, Bodrum Block Fazlasıyla yük var testiste, emin ol, gireriz eve sessizce (Şhş) İkiye ayrılır insanlar eğer ki bıçağın keskinse Telsizde ismim, MOBESE'de resmim mevcut değil nedensizce Çünkü kanıt, delil ve yaralı bırakmam Blok arası zigzag, tik tak, Columbia'm paslı Düşürdüm bi' hasmı Kombinim Nike Tech, click clack bang, ayakkabım kanlı Kara para kârlı, Era7 zanlı (Eh) Gö-gö-gö-gözetimdeyim, Era7capone, yönetimdeyim Para yapıyo'm ama müzikten değil, anlı'ca'n cano üretimdeyim Haftanın iki günü denetimdeyim, kalan beş gün sebebimsin Suça meyilli bi' genetikteyim, sen benim en kolay hedefimsin Kızdıysam sıkıntı; ses yok, hiç yapmam tıkırtı Tıkır tıkırdı işler; ciroyu topladım, kalmaz kırıntı Overdose, Era7 sınırdı; hatırlamıyo'm, sanırım kızıldı Fısır fısırdı herkes arkamdan; döndüm, kalmadı fısıltı Sebep çok; nedeni çete, nedeni annem, nedeni ailem, nedenim çok Hedefim ****, hedefim ****, hedefim ****; korkum yok Bodrum Block, ter atıyoruz; bizde iki-üç yok, tek atıyoruz Mahallende dört tur turluyo'sak bil, sana saldıracak yer arıyoruz Blok arası zigzag, tik tak, Columbia'm paslı Düşürdüm bi' hasmı Kombinim Nike Tech, click clack bang, ayakkabım kanlı Kara para kârlı, Era7 zanlı (Eh) [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Müzik
Sizi En İyi Anlatan Şarkı Sözleri?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol