RPG ⛥ ẃ̴̨̳͎͈͇̚ÿ̸̦͉̰̳́̃̔a̷̢͉̓̈͗̆ṯ̴͚̲͑̒͋͒̄ẗ̶̢̡̤͔̤́͌̀ ̸̡͙̻̻͗͌̐͂̊f̵̨͚̦̲̉a̸̬̣͇̣̍̎̀͘m̵̱̻̬̜̀i̴̢͕̔̈́̍͝l̷͇̇̃͗̐y̴̖̿̽̍͠ ̵͍̮̖͚̦̈́į̸̤̹̀͒š̶͙̭̬ ̵̩͕̬͘͘h̵̛̩̠͛͘͝e̷̢̡̡͋́̄̚

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
WYATT! Işıklar sönüyor.

Far From Any Road eşliğinde girişte elinde gaz lambasıyla PGW Şampiyonu Bray Wyatt, sağında Braun Strowman ve solunda Erick Rowan ile beraber girişte görünüyor. Wyatt Family ilerlerken Bray ringe giriyor. Lambaya üfleyerek ışıkları geri getirdiğinde yuhalamalar ve küfürlerle karşılanıyor.

bdv3a79.png

Savaşlar yazıldı, savaşlar oynandı ve netice itibariyle bütün savaşlar öyle ya da böyle bir sonuca bağlandı, öyle değil mi kardeşlerim? PGW çöplüğü biz fanilere maziye şöyle bir bakıverme şansını sunuyor. Bizleri, şanlı tarihimizden mağdur etmiyor ve bizler tabelaya baktığımız zaman "şu yalan dünya"da kim neyin hükmünü kaç çağ boyunca sürmüş görebiliyoruz öyle değil mi? Kimisi, kısa soluklu.. Mevsimlik bir heyecan... Bir bahar rüzgarı! Yüzünü şöyle bir gösterdikten sonra yaz güneşinin belirmesiyle tarihe karışıvermiş... Ve şimdi, denizin dibinde, bitmeye bir istirahatin ortasında dinlenmekte... Ve bazıları... bazıları güzün dökülen yapraklarında taç giymiş, karlar düşmeye başladığı anda da bütün iktidarı ve hükmü sona ermiş.. Bu bir galebe nöbetleşmesi gibi ilerlemiş ve görünen o ki kimse bu çöplükte "kaderin" elverdiği ölçüden daha uzun hüküm sürme şansına erişemiyor! Ama biz.... biz farklı düşünüyoruz. Wyatt Family, Güney farklı düşünüyor... Biz diyoruz ki bütün bu takvimi işaretleyen el her şey kusurlu hesaplamış... Biz diyoruz ki bu kaderin ötesinde bir kader var ve o noktada Wyatt Family'nin kendisini teslim almasını bekliyor! (Wyatt kahkaha atıyor) Ve biz diyoruz ki, belki de PGW çöplüğünde ilk kez takvim yapraklarına hükmedebilen bir adam var... Aylar oldu madamlar ve mösyöler... Bray Wyatt kendisine ait olanı teslim aldıktan ve tacını giydikten sonra aradan geçen aylar... Ve bu aylar boyunca benim yerimden etmek için yükseklere sıçramak isteyen pek fazla delikanlı... Ve ne başardılar? Serçe parmağıyla savaşları kazanmaya muktedir bir adama karşı ne başarabiliyorlarsa onu başardılar... Adamım, ben bir profesör değilim belki ama bu işin matematiğini iyi anlıyorum. Ve sizlerin yüzüne baktığımda kafanızdaki denklemi de tam anlamıyla görebiliyorum... Bray Wyatt'n hükmü, artık sona erdi diye düşünüyorsunuz. Bunu, Summerslam gecesi devir teslime uğrayacak emanet bir altın gibi görüyorsunuz.... (Wyatt belindeki PGW Şampiyonluğunu işaret ediyor) Ama ben diyorum ki: Birileri var... Bütün bu düzeni, bütün bu işleyişi bozabilecek ve kusursuz bir şekilde devir daim etmiş bu çarka çomak sokabilecek bir adam var. Ve bu adam, Bray amcanızdan başkası değil... Benim yancılığımı yapmak için haftalarca beni etkilemeye çalışmış bir yeniyetmenin tacımı elimden alıp gitmesine müsaade edeceğimi mi düşünüyorsunuz? Mevsimlere hükmeden, seneleri kölesi yapmış bendenizin, Dark STG gibi bir ufak lokmaya boğun eğeceğini mi düşünüyorsunuz? Onu ben seçtim! Onu alaşağı edebilirdim, onun hayatını ve kariyerini elinden alabilirdim ama bunun yerine onun elinden tuttum ve onu Bray amcasıyla valse kalkacak olan talihsiz delikanlı olarak işaretledim... Zira yaydığı yalanlar, yaydığı bu zavallı propaganda artık raf ömrünü doldurdu ve ben siz biraderlerim ve bacılarıma tarihi geçmiş ürün sunmak istemiyorum... Dark STG, senelerdir bir sürü okyanus dalgası benim dalgakıranıma uğradı ve şansını denedi. Bugüne kadar kimse onu yıkmayı başaramadı. Ve ben diyorum ki, Summerslam gecesi geldiğinde seninle hangi koşulda karşılaşacağımızın bir önemi yok. Mühim olan şu: Summerslam bittiğinde, Wyatt Family ayakta kalacak. Bray Wyatt ayakta kalacak. Ve ben, bedeli ne olursa olsun PGW Şampiyonu olarak Wyatt'ın Yazını noktalayacağım. Neyin varsa önüme getir ki, seni ezip geçtiğimde daha fazla şevkleneyim. Bir sonraki avım için daha büyük keyif ve istek duyayım... Seni bekliyorum evlat..

Wyatt başını sallarken Braun Strowman mikrofonu devralıyor ve seyirciye bakıyor.

37503pj.png

Summerslam gecesi bittiğinde geriye, ağabeyimizin tahtını koruması dışında kayıtlara geçmesi gereken bir istatistik daha var... Bunu biz biliyoruz, tepedeki o kravatlılar da biliyor... Bize ait olan emanet, şimdiden başka buçuklukların masasında pazarlık malzemesi haline gelmiş durumda. Ve bizler, ÜÇÜNCÜ DEFA sanki hiç var olmamışız gibi köşeye itilip tarihini bilmediğimiz bir nöbetin içerisine itiliyoruz. Biz, bu çöplüğe el koyduğumuzdan bu yana her seferinde aynı döngüyü yaşıyoruz... Birileri hevesleniyor, kendine bir isim ve logo seçtikten sonra sirk kumpanyası gibi kendini meydana atıyor ve bir süre sonra bakıyoruz ki, toplu maçlarda bizlere ait olan haklar tekrar ve tekrar gasp ediliyor. (Braun öfkeyle bakıyor kameraya) NOW denilen yere kilit vurduğunuzda bu valsi yapmıştık, bize ait olanı almak üzere gönderdiğiniz emanetçiler, yolun kenarında birer geyik leşi gibi yatarken bizler çok değer verdiğiniz o hazineleri ateşe vererek kendimize yeni savaşlar, yeni cepheler açmak üzere yola çıktık. Ve önümüze çıkardığınız, adil bir dövüş şartı sunduğunuz her ekibi parçalara ayırdık. Madem bu kıymetli hazinelerin bizden gasp edilmesi artık bir gelenek haline geldi, o zaman soruyorum: "ELITE" nerede? Roman Reigns nerede? Ve şimdi, iki tane kılkuyruk ibne, yalnızca aralarındaki it dövüşünü bereketlendirmek için bizlere ait olanı tutmaya devam ediyor. Baylar, biz.. Güneyde kiracılara inanmayız. Bir toprağın bir yer sahibi olur, bir de marabası. Ve Erick'le ben bu topraklara adımımızı attığımızdan bu yana PGW Tag Team unvanlarının üzerinde durduğu toprak parçasının yegane sahipleri olduğumuzu defalarca ispatladık. Şimdi siz iki soytarı, hangi vasıfla bize ait olan araziye sahip çıkmaya yelteniyorsunuz, bunu merak etmekteyim. Ama... yakın zamanda bu merakı gidereceğime de şüphem yok. Tepedekilere mesajımız net, Wyattlara bu sefer o rövanş hakkını zamanıda verin ve bizler de size altınlarımızın bu iki sirk soytarısının rüzgardan rekabetine meze olamayacak kadar kıymetli olduğunu gösterelim. Bize Dominik Mysterio ve Jake Perry'i verin ki, her zaman yaptığımız işi bir kez daha yapalım: Karşımıza çıkardığınız et parçalarını ezip geçerek emaneti tekrardan teslim alalım. Summerslam, haftaya, ya da tam şu anda ve bu gece... Fark etmez. Zira bizler biliyoruz ki, birbirleriyle olan çizgi filmde bozma sürtüşme dışında hiç bir vasıfları olmayan bu iki tarla faresini ringe gömmek için tek bir şans bize yeter... Öyle mi, değil mi amcaoğlu?

z5tnvjm.png

Braun sırıtıyor pis pis ve Erick Rowan yavaşça maskesini çıkardıktan sonra düşünceli bir şekilde ring zeminine bakıyor.

Bir adamın evini bir kez soyarsın, sana küfürler ve beddualar ederek kilitlerini güçlendirir. İkinci kez hırsızlık yaptığında seni ele geçiremediğine hayıflanarak intikam yeminleri eder. Ama aynı kapıyı üçüncü kez zorladığında, alnının çatında bir mermi patlar. Bu kadar kuzeyde işler nasıl yürüyor orası muamma, ama Güney'de bir adamdan üç kez çalan adam, ölüm fermanını imzalamış demektir. Ve bizler, geleneklerimizi yaşatma konusunda ısrarcı bir aileyiz. (Rowan pis pis sırıtıyor) Önce Roman ve Enzo isimli iki çingeneydi, değil mi amcaoğlu? Biri diğerine göre iri kalan, ötekisi ise soytarılık peşinde, kalibresiz iki tane adam. Bize ait olanlar, onların oldu. Ve aradan aylar geçtikten sonra, bizim malımızı hırsızlayan adamlar kendi aralarında menfaat çatışmasına girdiler. Şimdi onlardan biri, artık oraya ait olduğunu düşünerek başka bir aileye kayıt yaptırmış vaziyette. Bütün bu çöplüğü kontrol ettiğini ve kimsenin ona ses çıkaramayacağını düşünüyor. İkinci hadisede ise, birbiriyle bir it dalaşı içerisine girmiş zavallıların bize ait olanı tekrardan gasp etmesini izledik.. Ve bu ikisi, sözde beraber taşıdıkları altınlarla beraber birbirlerine savaş açmaya hazırlanırken, insanlar bizim kenara çekilip bu buçuklukların dövüşünü izlememizi bekliyorlar. Ama öyle olmayacak.. Bu kez, diğerinde olduğu gibi takvim yapraklarını işaretleyerek bıçaklarımı bilemekle yetinmeyeceğim. Siz ikiniz, hiç bitmeyen bir kör döğüşünün ana aktörlerisiniz öyle değil mi? Bu da sizleri, Wyatt Family'e karşı her zaman ve her yerde savunmasız hale getiriyor.. İyisi mi siz iki yarı porsiyon aranızda bir anlaşma yaparak, kardeşimin söylediği gibi istediğimizi vermekle yetinin. Verin ki, bizler tekrar zorla almak durumunda kalmayalım. PGW Tag Team altınları Wyatt Family'nin tapulu malıdır. Ve her kim ki bizimle malımız arasına girmeye kalkarsa, bedelini canıyla öder. Belki bugün güneş yükseklerde, kuşlar en tiz tonlardan ötüyor ve gelen her gün siz ikinize, aranızdaki bu boş dalaştan daha önemli bir şey yokmuş gibi hissettiriyor bu dünyada. Ama sizi temin ederim ki bizlerden yapılmış olan hırsızlık, sizin bu dünyada meydana getirdiğiniz her türlü hadiseden daha önemli ve daha büyük... Bunu bir tehdit değil, bir vaat olarak algılayın. Ben, altınlarımız için tekrardan savaş meydanına çıktığımızda karşımızdaki adamlar kim olursa olsun geride bir kan ve kemik yığını bırakacağımız vaadinde bulunuyorum. Eğer bizden çaldığınız şeyleri taşıyor ve kendinize şampiyon diyorsanız, doğru olanı yapın ve Wyatt Family'e rövanş hakkını verin. Ya da bizler, sizi yakaladığımız ilk yerde, Summerslam'i beklemeye gerek kalmadan gerekli prosedürü uygulayalım. Seçim sizin, cevabınızı bekliyor olacağız. Follow… the buzzards.

Rowan'ın sözünün bitmesiyle maskesini geri takıyor ve PGW Şampiyonluğunu havaya kaldıran Bray Wyatt'la beraber ekran kapanıyor.

wcm-01.jpg

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi