Skye Blue Her Zaman All Elite Wrestling'i Temsil Etmek İstiyormuş

KAT

mr. iwgp
Konular
1,217
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

All Elite Wrestling'den Skye Blue, Denise Salcedo ile yaptığı yeni bir röportajda yakın gelecekteki hedeflerinden bahsetti. Skye Blue, Temmuz 2024’te yaşadığı kırık ayak bileği sakatlığının ardından yakın zamanda ringe geri döndü. Şimdi ise kısa vadeli hedeflerinden söz ediyor. Denise Salcedo ile yaptığı son röportajda Blue, mevcut hedeflerinden birinin sakatlığından önceki atletizm seviyesine ve rahatlığına yeniden ulaşmak olduğunu belirtti. Ayrıca All Elite Wrestling için bir bayrak taşıyıcısı olmak istediğini ve bunun için bir Championship'e ihtiyacı olmadığını düşündüğünü söyledi.

"Kısa vadeli bir (hedefin) tekrar ritme girmek olacağını düşünüyorum. Ne kadar yapabilirsem yapayım, biliyorsunuz, çalışmak, çalışmak, çalışmak… 10 ay ara verdikten sonra, bacak sakatlığımdan önceki halime geri dönmek istiyorum. Yani gerçekten durmadan devam etmek. Çünkü beynimin bir köşesinde hep şu var: 'Ah, belki bu hareketi yapmamalıyım. Ah, belki şunu yapmamalıyım…' çünkü ayak bileğinin kırılması korkutucu ve travmatik bir şeydi. Bu yüzden vücudumu ve her şeyimi eskisi gibi yapmak istiyorum. Sanırım ringe girip antrenman yapmak, bu tür şeyleri yapmak konusunda gerçekten iyi gidiyorum ama işte o küçük zihinsel şeyler… Kendimi en iyi halime getirmek için kendimi zorlamaya devam etmek istiyorum."

"Sonra uzun vadede, sadece şunu istiyorum. Bunu daha önce de söylemiştim. Çılgınca mı gelecek bilmiyorum. AEW’yu temsil etmek istiyorum. Onların, 'Evet, bu bizim kızımız.' demesini istiyorum. Bir kemer olmak zorunda değil. Sadece onların, 'Evet, onunla gurur duyuyoruz. Bu bizim kızımız. Bu, kadınlar bölümünü temsil eden ve onları ileriye taşıyan harika kızlarımızdan biri.' demesini istiyorum. Ne olursa olsun, ister güreşmek olsun, ister bir gün güreşemeyip sadece yardımcı olmak, agentlık yapmak, prodüksiyon yapmak, her ne olursa olsun… Sadece şirketi gururlandırmak ve yaptığım şeyi yapmaya devam etmek istiyorum."

Kaynak

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi