- Konular
- 1,226
- Beğeni sayısı
- 1,476
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Eddie Kingston, 11 Mayıs 2024’te NJPW STRONG Resurgence etkinliğinde Gabe Kidd’e karşı yaşadığı bacak sakatlığından bu yana, bir yıldan uzun süredir ringlerden uzak. Eddie Kingston, Cezar Bononi ve onun YouTube kanalıyla birlikte ringe dönüş yolculuğunu belgeliyor. Son yayımlanan videoda Eddie Kingston, 24 Ağustos’taki AEW x NJPW Forbidden Door etkinliğini kaçıracak olmasından duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi.
"Hayal kırıklığına uğradım çünkü göründüğü kadarıyla, şimdiden söylüyorum, Forbidden Door’da bir kez daha yer alamayacak gibiyim. Olay şu ki, herkesin kendi favorileri vardır, benim favorim her zaman Forbidden Door olmuştur. Yapmayı sevdiğim şey bu. Benim hoşuma giden şey bu. Benim için Forbidden Door her zaman en büyük etkinliktir. Japon adamlar benim adamlarım. Shingo (Takagi), Yuya (Uemura), Shota (Umino), Taichi ile dövüşmek istiyordum. Daha niceleri var. Şu an itibarıyla iki yıl üst üste bunu kaçırmak berbat. Umarım bu açıklamam çıkar, ben yanılırım ve gerçekten Forbidden Door’da olurum,” dedi.
Eddie Kingston, rehabilitasyon sürecine devam ederken yeniden ringe dönmüş ve antrenman yapıyor. Ne zaman ringe döneceği ise bilinmiyor.
Kaynak