- Konular
- 75
- Beğeni sayısı
- 25
- PG Nakit
- 50
- Favori Güreşçi
- Hangman Adam Page
RevPro sahibi Andy Quildan, Mercedes Moné’nin profesyonel güreşe yaptığı olumlu etki hakkında konuştu:
Ben, onun soyunma odasına getirdiği moralle, kattığı enerjiyle, Mercedes Moné oradayken herkesin ne kadar heyecanlandığını ve bunun yarattığı etkiyi gören biriyim. Bakın, bizim için iki maç yaptı ve her iki durumda da rakibinin profilini yükseltmeye yardımcı oldu. İşte Mercedes Moné’nin olayı budur. Ve bu yüzden tarihte iyi hatırlanacak.”
“Profesyonel güreşin adını yaymak için, sadece kendisi için değil, etrafındakiler için de onu yüceltmekten başka bir şey yapmamış, bunu tamamen özverili bir şekilde yapmış, bu kadar kutuplaştırıcı olup da bu kadar olumlu etki yaratan birini hiç görmedim.
Ben, onun soyunma odasına getirdiği moralle, kattığı enerjiyle, Mercedes Moné oradayken herkesin ne kadar heyecanlandığını ve bunun yarattığı etkiyi gören biriyim. Bakın, bizim için iki maç yaptı ve her iki durumda da rakibinin profilini yükseltmeye yardımcı oldu. İşte Mercedes Moné’nin olayı budur. Ve bu yüzden tarihte iyi hatırlanacak.”