Spoiler | Paşadaş Brock Lesnar Geliyor

ReQuem

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
1,649
Mesajlar
8,366
Beğeni sayısı
1,634
PG Nakit
1,850
Konum
Sivas
1 1
Tommaso Ciampa vs Shinsuke Nakamura

Ortalama bir maç izliyoruz maç sonlara doğru hızlanıyor ve Ciampa üstün götürüyor. Ciampa bitirici hareketini yapacakken Nakamura sıyrılıp bir tekme atıp roll up'a alıyor ve kazanıyor maçı. Rezalet bir bitiş gerçekten.



Şimdi Brock Lesnar geliyor! Her şirketten her kemeri kazandığını söylüyor. UFC,WWE şimdi sırada Cody'nin kıçını tekmelemekteymiş sıra. Cody'nin müziği duyuluyor ve ringe girip elini uzatıyor. Lesnar sıkmayıp ringten çıkıyor o sırada Cody'den Suicide Dive! Lesnar'a saldırmaya devam ederken Lesnar onu sırtlayıp bariyerlere yapıştırıyor! Lesnar ona saldırmaya devam ediyor ve ringe sokup F-5! Lesnar segmenti ayakta kapatıyor ve büyük bir destek alıyor.



Gunther vs Chad Gable

5 dakika süreyle maç başlıyor. Gable sağlam götürüyor maçı Gunther tam Powerbomb vuracak 10 saniye var kazanması an meselesi ama Gable sıyrılıp ringin dışına yolluyor onu.Ve sayaç bitiyor Gunther onu 5 dakika içerisinde yenemiyor. Chad Gable kazanan olarak duyurulurken Gunther mikrofonu eline alıp maçın devam edeceğini söylüyor ve maç devam ediyor. Gable maçı üstün götürürken Gunther ani bir chop ve üstüne Powerbomb ile maçı kazanıyor. Mikrofonu eline alıp 5 dakika olayının gereksiz olduğunu ve kim karşısına çıkarsa çıksın onu durdurmayacağını söylüyor.

 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
6,072
Beğeni sayısı
1,368
PG Nakit
1,000
maçın bitiş çok kötüydü ya, bu iki adamdan şöyle bi maç çıkarmak iyi maç çıkarmaktan daha çok yetenek ister helal olsun. ciampa, gunther karşısında kullanıldı mı hiç bilmiyorum yeni başladım şovları izlemeye ama çok güzel bir eşleşme olabilirdi. brock lesnar sen nasıl bir adamsın, bir adamın tek kötü hali olmaz mı? güzel segmenttı baya, her seferinde brock gidecekken cody’nin yarım yamalak ayaklanması falan. gayet güzel taşındı feud ss’e umarım güzel bir maç izleriz, cody kesin almalı ve alacaktır da. CHAD GABLE. herifin screen time şaka mı, wwe tarihinin en iyi dönemini yaşıyormuş farkında değiliz. baya iyi sekanslar vardı maç içinde, sonrasında, tekrar maçında. fazlasıyla keyif aldım, gunther de inanılmaz bi herif. titretiyo adamı izlerken bile.
 
Üst
Click here to login using your socials account