Spoiler | Maxxine Dupri İlk Maçına Çıkıyor, JD Olayları


ReQuem

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
1,649
Mesajlar
8,366
Beğeni sayısı
1,634
PG Nakit
1,850
Konum
Sivas
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Sırada Maxxine Dupri'nin debut maçı varmış. Bu sırada Logan Paul'u görüyoruz arka alanda dans ederek Ricochet'e yetişkin bir fetüs diyor.

Maxxine Dupri vs Valhalla

Valhalla maçı üstün götürüyor ama çok kısa bir maç izliyoruz. The Alpha Academy ve Viking Raiders birbirine giriyor. Maxxine bu fırsattan yararlanıp Ocean Cyclone Suplex yapıp maçı kazanıyor. Maxxine ve The Alpha Academy sevinirken maçımız sona eriyor.



Arka alanda Nakamura'yı görüyoruz sonra bir anda Ciampa gelip onu yeneceğini söylüyor. Nakamura'da aynı şeyi söylüyor ve sıradaki olayımıza geçiyoruz.




The Judgment Day geliyor! Priest ayağa kalkın diyerek başlıyor. Ripley biraz konuştuktan sonra seyirci MAMI chantleri atıyor. Ripley onları kimin durduracağını merak ediyormuş. Priest tek tek karşısına çıkıp hüsrana uğrayacakları sayıyor. Owens, Zayn, Rollins ve Liv Morgan. Kimse onları durduramazmış. Sami ve Owens ringe gelirse Dominik ile ağızlarının paylarını vereceklermiş. Balor söze giriyor şimdi. Rollins'in her hafta deli gibi davrandığını ve rol yaptığını söylüyor. Her gün uyandığında Seth'in neden olduğu yara izlerine bakıyormuş Cumartesi günü Seth'i gerçekten delirtecekmiş Balor. Dominik ise bütün JD üyelerinin bir başarıya ulaşacağını söylüyor. Ripley söze girip Mysterio ismiyle gurur duyduğunu söyleyip Dominik'i överken Raqeul Rodriguez! Ripley'e saldırıyor ve bozguna uğratıyor onu. Raquel ona saldırmaya devam ederken Dominik gelip aklını çeliyor ve Ripley aniden dizine saldırıyor. Ripley ve JD ayakta kapatıyor segmenti.


 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
6,072
Beğeni sayısı
1,368
PG Nakit
1,000
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
otis’in çıkardığı garip sesleri duymak ilaç gibi geldi, köpek gibi özlemişim herifi. maç da fena değildi, keyifli anlar vardı. çok hakim değilim şu anlık takımlara, kişilere ama ablamızın debut maçıymış herhalde. çok bi cacık olacağını sanmıyorum ama 3v3 falan döner belki aralarında. judgment day bir tek beni mi açmıyor bilmiyorum ama hiç ısınamadım. dominik ağzını açar açmaz aldığı reaksiyon müthişti, zevke geldim. balor’un konuşma da güzeldi seth’e yönelik yaptığı. rhea hiç sarmıyor beni neden bilmiyorum fena itiyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: