- Konular
- 99
- Beğeni sayısı
- 1,685
- PG Nakit
- 1,130
- RPG Karakteri
- Alberto El Patron
- Favori Güreşçi
- Mini Cane
Benim adım Alberto Del Rio… y soy un producto de Educación Superior.
Tüm özelliklerim arasından en çok gurur duyduğum şey, zekam. Hayatım boyunca süren tüm çalışmalarımın sonucu. Ben Alberto Del Rio ve ben alınabilecek en iyi eğitimi almış o adamım. Öncesinde Universidad Nacional Autónoma de México, ardından Stanford… Onca süre boyunca devam eden bu eğitim ve tüm bu eğitimin sonucunda vardığım tek sonuç: güç, zekadır. Ama tüm bunlar için… (etrafını gösteriyor.) zeka yeterli mi? Hayır… Hiçbir şey asla tek başına yeterli olmaz. Zekanın yanında, dürüstlüğü de eklemelisiniz. Dürüstlük… Aslında hepimiz bunla doğarız. Dürüst doğarız ama onu kaybetmek… Çok kolaydır. Yavaş yavaş ondan koparsınız ve en sonunda… yalanlar söylemeye başlarsınız. Yalan kötüdür ama yalancılar… onlar en kötüsüdür. Ve PGW… sizlerin çoğu, diğer insanlardan daha yalancı. Ama yalanın çoğu veya azı fark etmez, değişmeyen tek şey… hepiniz birer yalancısınız. Ve aranızda tek birisi yalancı değil, aranızdan tek birisi yalana karşı koyabilir… arazından sadece birisi honesto. PGW’deki tek dürüst adam… Alberto Del Rio.
Hizmetli Alberto Del Rio’nun şarabını koyuyor, Alberto Del Rio beyefendiye kibarca teşekkür ediyor ve onu geri yolluyor.
Ve biraz ilham… herkesin içinde biraz olması gerekiyor. Başarmak için herkesin biraz ilhama ihtiyacı vardır. Peki ya sizlere, başarmak için ilham vermesi gereken bir kişi olduğunu söylesem? Sí. O kişi tam karşınızda. (Şarabından bir yudum alıp devam ediyor.) İlham alan ile ilham verenin ayrışacağını herkes bilir. İlham veren, artık hiçbir şeyden korkmaz. Sınırlarını kırar ve imkansız diye bir şey olmadığını bilir. Çünkü ben böyle büyüdüm, tıpkı babam gibi… ilham vererek büyüdüm. Ve benim için, Alberto Del Rio için imkansız diye bir şey yoktur. Korku diye bir şey yoktur. Ama tüm bu konu… ilham verme konusu. Üzgünüm… bu doğuştan gelir. Bunu hissedersiniz. İnsanlar sizi liderleri olarak görür… Size karşı koyamaz. Bu bir hediyedir. Ve Meksika’da dağıtılan tüm hediyeler, bu evin bacasından geçer. (Şarabından bir yudum daha alıp, iyice keyifleniyor.) Tüm bu hediyeler… Bunları almak için cesur olmalısınız. İnsanların hayatlarına dokunmalısınız. Cesaretiniz olmalı. Yüreğiniz olmalı. Ve bir de… cojones. Ardından, her şey değişir. İnsanlar size tapar, çocuklarınıza sizin adlarınızı koyar… Size hediyeler getirir, tıpkı bu 26 senelik şarap gibi. (Şarabın son yudumunu da alıp, bardağı bir kenara koyuyor.) Size bir testim var. En yakın aynanın karşısına geçin ve kendinizi baştan aşağıya süzün. Süzün ve eğer ardından… bir utanç geliyorsa, bunun geri dönüşü yoktur. Çünkü sizler, zayıf insanlarsınızdır. Ama bu zayıflık, bedeninizde değil… Aklınızda, tam ortasında. Bu düzeltilebilecek bir şey değil, çünkü kendinden gurur yerine utanç duyan bir erkek… Yarım erkektir. Ben, Alberto Del Rio… gurur duyuyorum! Soyadımdan. Giyimimden. Konuşmamdan. Vücudumdan. Her şeyimle gurur duyuyorum. Ve eğer siz, kendinizden gurur duymuyorsanız… başkasının size gurur duymasını nasıl bekleyebilirsiniz? Ancak PGW… kendiyle gurur duysa bile, gurur duyulamayacaklarla dolu. Yalancılarla dolu. İlham verenlerle değil, ilham alanlarla dolu. Korkaklarla dolu. Ama ben… ben... (Sağ elini yumruk şekilde kameraya gösteriyor.)
El más inteligente de los inteligentes. (Sağ elinin baş parmağını açıyor.) El más honesto de los honestos. (Ardından sağ elinin işaret parmağını da açıyor.) El más inspirador. (Orta parmağını da açıyor.) El más valiente de los valientes. (Yüzük parmağını da açıyor.) El más orgulloso de los orgullosos. (Serçe parmağını da açıyor.)
Ardından bu beş parmağını birden kapatıp sıkı bir yumruk yapıyor ve yumruğunu öpüyor.
Alberto Del Rio. Karşınızdayım.