Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Çeviriler
Çeviri: "Çünkü Ben… Dünyanın Lanet Olası Şampiyonuyum!"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The Rainmaker" data-source="post: 389334" data-attributes="member: 93"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]wSu5aIM0WuY[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Tony Schiavone:</p> <p style="text-align: center">"Hanımefendiler ve beyefendiler! All In sona erdiği anda, muhteşem bir programın bizleri beklediğini biliyorduk. Ve şu anda Dynamite canlı yayınıyla Chicago’dan ve TBS ekranlarından sizlerle birlikteyiz. Dünya genelindeki izleyicilerimize sesleniyorum, sizleri All Elite Wrestling’in yeni Dünya Şampiyonu, 'Hangman' Adam Page ile tanıştırmaktan onur duyuyorum!"</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[Hangman Adam Page büyük bir alkış eşliğinde ringe girer, Schiavone’un elini sıkar. Ardından ringde tek başına durur ve seyirciler “Sen hak ettin!” diye tezahürat yapar.]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Adam Page:</strong></p> <p style="text-align: center">"Biliyor musunuz, siz bunu söylerken, belki de aslında anlatmak istediğim şeyi kaçırıyor olabilirsiniz. Çünkü bence burada söylenmesi gereken daha önemli bir şey var. Bu da sizden bana değil, benden size gelmeli. Çünkü gerçek şu ki... <strong>SİZ hak ettiniz!</strong>"</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">["Biz hak ettik!" tezahüratları yükselir.]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Bu gece burada olan her birinize, All In: Texas’ta bizimle olan herkese, ve her hafta bizi evlerinden izleyen tüm izleyicilerimize... Gerçek şu ki, bu işi gerçekten <strong>sizler</strong> istediniz ve sizler talep ettiniz. Daha iyi bir güreşi, tam anlamıyla yaşanmış bir profesyonel güreşi siz istediniz. Sizler, bu işi sıfırdan kendi emeğiyle inşa etmeye çalışan bir anlayışı desteklediniz. Sizler bir devrimi başlattınız, dünyayı değiştirdiniz. Ve bu işte, All Elite Wrestling’in var olmasının tek nedeni <strong>sizlersiniz!</strong>"</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">["A-E-W!" tezahüratları]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Bu yüzden... her hafta bizi izlerken, tırnaklarımızla kazıya kazıya, hayal kurarak bu anı elde etmeye çalıştığımızı gördüğünüzde... bilin ki, bunu sadece bu şampiyonluk kemeri için yapmıyoruz. Aslında, tüm bunları <strong>sizin için</strong> yapıyoruz. [alkışlar, “Teşekkürler Hangman!” tezahüratları] Yani demek istiyorum ki, siz bunu hak ediyorsunuz. Bu şampiyonluğu görmeyi hak ediyorsunuz. Onu taşıyacak, onun sorumluluğunu alacak ve bu bağın anlamını kavrayabilecek birinin var olmasını hak ediyorsunuz. Ve sizlere duyduğu minnettarlığı asla tam anlamıyla anlatamayacak biri tarafından taşınmasını hak ediyorsunuz."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Cumartesi günü All In’de bir <strong>Texas Death Match</strong>'e çıkmadım sadece. Ben bir <strong>savaşa</strong> girdim. Ve bu savaş, son dokuz aydır süregelen yüzlerce çatışmanın bir parçasıydı. Ve bu savaşta yer alan bazı insanlar, oradan eskisi gibi çıkamadı. O yüzden, bu gece onlara da teşekkür etmem gerekiyor. Sadece Cumartesi için değil, <strong>her şey için.</strong>"</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Teşekkür etmem gerekiyor <strong>Orange Cassidy</strong>’ye. [alkışlar, 'Freshly Squeezed' tezahüratları]</p> <p style="text-align: center">Teşekkür etmem gerekiyor <strong>Jay White</strong>’a. [alkışlar]</p> <p style="text-align: center"><strong>Adam Copeland</strong>’a. [alkışlar]</p> <p style="text-align: center">Tüm düşmanlara, <strong>Shibata</strong>’ya, <strong>Will Hobbs</strong>’a, <strong>Samoa Joe</strong>’ya. [alkışlar, 'Joe!' tezahüratları]</p> <p style="text-align: center"><strong>Bryan Danielson</strong>’a, [alkışlar, 'Yes!' tezahüratları]</p> <p style="text-align: center">ve <strong>Darby Allin</strong>’e. [alkışlar, 'Darby!' tezahüratları]</p> <p style="text-align: center">Ve bir kişiye daha teşekkür etmem gerekiyor. Double or Nothing’de onunla ringe çıktığımda bana bu işi neden sevdiğimi hatırlatan, AEW’nun geleceğine dair içimi heyecanla dolduran biri. Ve ne yazık ki All In’den kendi ayaklarıyla çıkamayan, bu an için bedel ödeyen biri:</p> <p style="text-align: center"><strong>Will Ospreay</strong>. [alkışlar, 'Ospreay' ve 'bruv' tezahüratları]"</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Ve, um... [‘Who’s House? Swerve’s House!’ tezahüratları]</p> <p style="text-align: center">Eğer ben gerçekten söylediğim kişi olacak, bu şampiyonluğu taşıyacak <strong>adam</strong> olacaksam... şunu da söylemeliyim. Bilmiyorum, bunu kendisi için mi yaptı, yoksa çok küçük bir an için benim için mi yaptı. Ama şunu söylemem gerek:</p> <p style="text-align: center"><strong>Swerve Strickland</strong>… teşekkür ederim. [coşkulu alkışlar ve 'Swerve’s House!' tezahüratları]"</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"All In haftasonu benim için tam bir duygusal gel-gitti. Yüksekler, alçaklar... Ve itiraf etmeliyim ki, oluk oluk kanın yanında birkaç damla gözyaşı da döktüm. Ve elbette, <strong>Jon Moxley</strong> gibi adamlar çıkıp, bunun beni zayıf gösterdiğini söyleyeceklerdir. Beni bir adamdan eksik yapar diyeceklerdir. Ama şimdi bana bakın.</p> <p style="text-align: center">Benim beni seven bir eşim ve iki çocuğum var.</p> <p style="text-align: center">Binlerce, milyonlarca AEW izleyicisi var.</p> <p style="text-align: center">Ve onlar bana bakıp saygı duyabilirler.</p> <p style="text-align: center">Eğer ne tür bir adam olduğumu bilmek istiyorsanız, <strong>şu anda bana bakın!</strong></p> <p style="text-align: center">"Çünkü ben… <strong>dünyanın lanet olası şampiyonuyum!</strong>"</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[seyircilerden büyük tezahürat ve alkış, Page kemerini kaldırır]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The Rainmaker, post: 389334, member: 93"] [CENTER][MEDIA=youtube]wSu5aIM0WuY[/MEDIA] Tony Schiavone: "Hanımefendiler ve beyefendiler! All In sona erdiği anda, muhteşem bir programın bizleri beklediğini biliyorduk. Ve şu anda Dynamite canlı yayınıyla Chicago’dan ve TBS ekranlarından sizlerle birlikteyiz. Dünya genelindeki izleyicilerimize sesleniyorum, sizleri All Elite Wrestling’in yeni Dünya Şampiyonu, 'Hangman' Adam Page ile tanıştırmaktan onur duyuyorum!" [Hangman Adam Page büyük bir alkış eşliğinde ringe girer, Schiavone’un elini sıkar. Ardından ringde tek başına durur ve seyirciler “Sen hak ettin!” diye tezahürat yapar.] [B]Adam Page:[/B] "Biliyor musunuz, siz bunu söylerken, belki de aslında anlatmak istediğim şeyi kaçırıyor olabilirsiniz. Çünkü bence burada söylenmesi gereken daha önemli bir şey var. Bu da sizden bana değil, benden size gelmeli. Çünkü gerçek şu ki... [B]SİZ hak ettiniz![/B]" ["Biz hak ettik!" tezahüratları yükselir.] "Bu gece burada olan her birinize, All In: Texas’ta bizimle olan herkese, ve her hafta bizi evlerinden izleyen tüm izleyicilerimize... Gerçek şu ki, bu işi gerçekten [B]sizler[/B] istediniz ve sizler talep ettiniz. Daha iyi bir güreşi, tam anlamıyla yaşanmış bir profesyonel güreşi siz istediniz. Sizler, bu işi sıfırdan kendi emeğiyle inşa etmeye çalışan bir anlayışı desteklediniz. Sizler bir devrimi başlattınız, dünyayı değiştirdiniz. Ve bu işte, All Elite Wrestling’in var olmasının tek nedeni [B]sizlersiniz![/B]" ["A-E-W!" tezahüratları] "Bu yüzden... her hafta bizi izlerken, tırnaklarımızla kazıya kazıya, hayal kurarak bu anı elde etmeye çalıştığımızı gördüğünüzde... bilin ki, bunu sadece bu şampiyonluk kemeri için yapmıyoruz. Aslında, tüm bunları [B]sizin için[/B] yapıyoruz. [alkışlar, “Teşekkürler Hangman!” tezahüratları] Yani demek istiyorum ki, siz bunu hak ediyorsunuz. Bu şampiyonluğu görmeyi hak ediyorsunuz. Onu taşıyacak, onun sorumluluğunu alacak ve bu bağın anlamını kavrayabilecek birinin var olmasını hak ediyorsunuz. Ve sizlere duyduğu minnettarlığı asla tam anlamıyla anlatamayacak biri tarafından taşınmasını hak ediyorsunuz." "Cumartesi günü All In’de bir [B]Texas Death Match[/B]'e çıkmadım sadece. Ben bir [B]savaşa[/B] girdim. Ve bu savaş, son dokuz aydır süregelen yüzlerce çatışmanın bir parçasıydı. Ve bu savaşta yer alan bazı insanlar, oradan eskisi gibi çıkamadı. O yüzden, bu gece onlara da teşekkür etmem gerekiyor. Sadece Cumartesi için değil, [B]her şey için.[/B]" "Teşekkür etmem gerekiyor [B]Orange Cassidy[/B]’ye. [alkışlar, 'Freshly Squeezed' tezahüratları] Teşekkür etmem gerekiyor [B]Jay White[/B]’a. [alkışlar] [B]Adam Copeland[/B]’a. [alkışlar] Tüm düşmanlara, [B]Shibata[/B]’ya, [B]Will Hobbs[/B]’a, [B]Samoa Joe[/B]’ya. [alkışlar, 'Joe!' tezahüratları] [B]Bryan Danielson[/B]’a, [alkışlar, 'Yes!' tezahüratları] ve [B]Darby Allin[/B]’e. [alkışlar, 'Darby!' tezahüratları] Ve bir kişiye daha teşekkür etmem gerekiyor. Double or Nothing’de onunla ringe çıktığımda bana bu işi neden sevdiğimi hatırlatan, AEW’nun geleceğine dair içimi heyecanla dolduran biri. Ve ne yazık ki All In’den kendi ayaklarıyla çıkamayan, bu an için bedel ödeyen biri: [B]Will Ospreay[/B]. [alkışlar, 'Ospreay' ve 'bruv' tezahüratları]" "Ve, um... [‘Who’s House? Swerve’s House!’ tezahüratları] Eğer ben gerçekten söylediğim kişi olacak, bu şampiyonluğu taşıyacak [B]adam[/B] olacaksam... şunu da söylemeliyim. Bilmiyorum, bunu kendisi için mi yaptı, yoksa çok küçük bir an için benim için mi yaptı. Ama şunu söylemem gerek: [B]Swerve Strickland[/B]… teşekkür ederim. [coşkulu alkışlar ve 'Swerve’s House!' tezahüratları]" "All In haftasonu benim için tam bir duygusal gel-gitti. Yüksekler, alçaklar... Ve itiraf etmeliyim ki, oluk oluk kanın yanında birkaç damla gözyaşı da döktüm. Ve elbette, [B]Jon Moxley[/B] gibi adamlar çıkıp, bunun beni zayıf gösterdiğini söyleyeceklerdir. Beni bir adamdan eksik yapar diyeceklerdir. Ama şimdi bana bakın. Benim beni seven bir eşim ve iki çocuğum var. Binlerce, milyonlarca AEW izleyicisi var. Ve onlar bana bakıp saygı duyabilirler. Eğer ne tür bir adam olduğumu bilmek istiyorsanız, [B]şu anda bana bakın![/B] "Çünkü ben… [B]dünyanın lanet olası şampiyonuyum![/B]" " [seyircilerden büyük tezahürat ve alkış, Page kemerini kaldırır][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Çeviriler
Çeviri: "Çünkü Ben… Dünyanın Lanet Olası Şampiyonuyum!"
Menü
Giriş yap
Kayıt ol