RAW Spoiler | Main Event

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,755
Beğeni sayısı
1,592
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Dominik Mysterio vs. Seth Rollins

Maçı Seth önde götürüyor Stump vuracakken Damian ringe giriyor Seth'e saldırıyor hakem maçı bitiriyor. Damian ringin dışında Seth'e saldırmaya devam ediyor ve ringe atıyor.

Damian Priest Cash in yapmak için ringe giriyor bu sırada finn balor koşarak gelip Seth Rollins'e vuruyor. Seth Damian Priest'e çarpıyor. Damian ringin dışına düşüyor Finn Balor Seth'i indirip Coup De Grâce yapmak için Turnbuckle'a çıkıyor. Ama Damian Priest geliyor ve tartışıyorlar. Bu sırada Seth yerden kalkıyor ringin dışına gidiyor. Dominik'e Pedigree yapıyor ve kemerini alıp girişe doğru koşuyor. Damian ve balor tartışırken şov bitiyor.

Konular
1,956
Beğeni sayısı
951
PG Nakit
685
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
İyi bir şekilde ilerlerken ekibin yavaş yavaş çatlak vermesi hoşuma gitmiyor açıkçası. Balor’un heel bir şekilde tekli devam etmesini de dört gözle beklesem, bu stabledan daha çok şey izleyebiliriz gibi geliyor.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
MITB'de yaşananlardan sonra beklendik bir olay olmuş. Bu ekibi dağıtacaklar mı bilmiyorum ama eğer dağıtacaklarsa bu dağılımı nasıl bir periyoda yayacaklarını merak ediyorum. Daha önce dediğim gibi çantayı tamamen Judgment Day'in dağılması hikayesine odaklamak gibi bir hataya düşürmezler umarım.

agaoglu23

belair
Konular
24
Beğeni sayısı
743
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
MITB'de yaşananlardan sonra beklendik bir olay olmuş. Bu ekibi dağıtacaklar mı bilmiyorum ama eğer dağıtacaklarsa bu dağılımı nasıl bir periyoda yayacaklarını merak ediyorum. Daha önce dediğim gibi çantayı tamamen Judgment Day'in dağılması hikayesine odaklamak gibi bir hataya düşürmezler umarım.
Başka bir türlü bu çantanın anlamı tamamen çöp olur abi, doğrusu bu bence.

fetiborn41

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
200
Favori Güreşçi
Kevin Owens
Game of Thrones izleyenler bilir, Kral Joffrey'den çoğu izleyen nefret eder. Bunu çok sevdiğim bir sinema eleştirmeni "Bir negatif karakterden nefret ediyorsanız bu, onun rolünü iyi oynadığını gösterir." demişti. Bu sözü hem JD'den bir kişi, hem de direkt JD'nin kendisi için değerlendirebilirim.

Dominik Mysterio'yu her gördüğümde videoyu ileri sarmaya çalışıyorum, bu çocuğun yetenekli olduğunu mu yoksa gerçekten yüzüne katlanamadığımı mı gösteriyor? Zamanla göreceğiz.

JD'nin geri kalanını beğensem de JD oluşumuna karşı büyük bir kaşıntım ve de tüm bu hikayenin işlenişi konusunda soru işaretlerim var. Yukarıda sorduğum iki soruyu direkt stable'a yönelterek de sorabilirim ve sorduğumda, ne yazık ki sadece inorganik olarak birleştirilmiş reyting olarak beklentinin altında kalmaya müsait bir kompozit görüyorum karşımda. Diğer kısma geçecek olursak, elinde LA Knight gibi mikrofonda harika olan, WWE seyircilerine (aralarında sadece 2 yaş olmasına rağmen) yeni Miz diye sunabileceğim bir karaktere çanta vermeyip, sadece JD'yi dağıtmak için bu çantayı işin içine sokmak mantıklı gelmiyor. Yine de izleyip göreceğim, hala HHH'in aklına saygımı daha kaybetmedim çünkü.

Visionary Rollins olayına bayılıyorum. İçinde bulunduğu her segmenti mükemmel oynayan, aşırı yetenekli bir atlet.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: