RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟕𝟕 "𝐴𝑖𝑙𝑒"

PGW: Son Eklenen Parta Git

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Lorenzo'nun dosto Val Venis çıkmasın? Uçan adam kafada netleşti artık. Detay yorum gelir, ellere sağlık.
Sana caktıgım gibi ona da cakmısım. 😊🤙Lorenzonun rakibi Daniels abi loom ma mom ı can fly diyosa

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Cuma günü şov olmayınca haftayadır diye tatile devam ettim. Meğer hemen olmuş. İstanbul’a döndüğüm gibi kaldığım yerden devam etcem elinize sağlık

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Değerlendirme konusunu göremedim o yüzden buraya salalım.

• Başlamadan önce kusura bakmayın agalar, o kadar laf yapıp şovda yoktuk. DGS sürecini atlattık, sonrasında da işler kalabalıktı neyse bunu da belirtmiş olayım.
  • Açılış az ama öz olmuş güzel. PPV listesinde olmayan böyle sürpriz bir şov süper haber. Ayrıca 3. ayrılıkçının kim olduğuna dair detaylar verilmiş. Yarım hikayesi olan kişi sayısı çok ama kafamda net biri canlanmadı.
  • Aile böyle yapacaksa işimiz var heeee. Enzo'nun zaferini görmek güzel. Cardona da kemeri saldıktan sonra boşa düştü, ne yapacağı merak konusu.
  • Perry geldi aslanım benim ya. Perry'nin EYT lafı fena yardı ya. Aralarındaki uyum çok iyi olmuş. Dom ile dengesiz ilişkisi ve 95 yaşındaki huysuz ihtiyarla feudu arasında ne olduğunu anlamadan kemeri kaybedebilir. Venis'in ise böyle tamamen ne olacaksa olsun aw diye takılması çok iyi bence. Her tarafından vuruldu sonuçta artık bu kafaya girmesi normal.
  • Geldi suri, booooooooooooooooo. Venis abim tam dengesizliğini konuşturarak yapacağını yapmış, Sami'ye çaktırmış. Sami'ye çakandan kami-sama razı olsun.
  • Aga Nemeth nerden çıktı ya, bu adam stand-up yapmıyor muydu??? Ortalık gergin, şirkette herkes tek lafa triggerlanıyor. Olm cenabetsin işte neyin tribi. Nemeth, surinin karşısında olacağına göre otomatik ona destek atıyoruz.
  • ULAN JEYO WHITOYU KİM ALDI ŞİMDİ AW! Ospreay'i bir gün bırakırsak aklımdaydı da artık başka bir ismi düşüneceğiz. Kim almışsa şanssız zaten, şirkette şu an bulaşılmayacak 5 adamdan birine kafa atmış direkt. Daha önce dediğim gibi, ben bu DSTG ile Wyatt feudunu daha sonra görürüz ve DSTG sonunda hak ettiği kemeri alır diye bekliyordum. İki oyuncu da canavar gibi diyeceğim ama gibi gereksiz ikisi de canavar resmen. Ama tek maçta bitmez bu feud.
  • Düşünsene RPG'de Cena ile Orton takımı. Swerve rövanşı alacak gibi duruyor. Ancak sonrasını düşünürsek, doğru tarafta yer almak değimi ile birlikte, survivor series de pgw tarafındaki iki isim belli oldu gibi diyelim.
  • Geldik bizim olaya. I AM THE BEST WRESTLER IN THE WORLD BRUV! GAZA GEL GAZA GEL. Ben kendi promomu çok beğendim, karakteri bu kadar iyi yansıtamazdı. Segment aşırı iyi. Hardy'lerin böyle psikopatça bir şey yapması lazımdı. Ospreay vs. Hardy benim oyun oynadığımdan beri en büyük feudum. Hardy'lerin de çizgiyi aşması artık son noktaya getirildi. Haftaya kurşunlar muhtemelen son kez sıkılacak ve kemeri kaybedeceğim diye düşünüyorum.
  • Stacks segmenti neydi lan öyle. Uçabilen biri... Aklıma melek olmasından dolayı Daniels geliyor ama emin olamadım. Merak had safada. Ekibin eline sağlık, aşırı sağlam şovdu. 5/5

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi