PPV WWE: Evolution Spoiler: WWE Women's World Title Match

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore

IYO'nun Ripley'e üst iplerden yaptığı Spanish Fly ile iki isim de yerdeyken ''Ms.Money in the Bank'' Naomi gelip cash-in yapıyor. Naomi hızlıca Ripley'i aradan çıkardıktan sonra IYO'ya bir Split-Legged Moonsault yaparak kemerin yeni sahibi oluyor.​

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Ulan uykum geldi diye ana olayı izlemeden yattım olanlara bak sdkjfnclkajsmşdlckmqxs HAKETTİĞİMİZİ ALDIK ULAN. Muhteşem bir kapanış oldu. WWE'nin anlık en iyi heel karakteri. Saltanatını keyifle izleyeceğim.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Haha çok iyi Naomi falan filan ama dünyanın en salakça işi. Io'yu hiç bu kadar kötü işlediklerini görmedim. Random kemeri kazandı, evet WM'de büyük an yaşadı ve sonra??? Hani sonrası? Sonrasında bir şey yaptı mı, hayır? Liv feudu olacak gibi oldu 2 ay sonra ve Liv sakatlandı. Asuka feudu olacak gibi oldu ama sonra Asuka'yı ttc divizyonuna attılar salak saçma bir şekilde. Yalandan Rhea maçı ve aylarca Tiffany ve Jade ile feudda olan Naomi, nedense Io'ya cash in atmaya karar veriyor. Hani çantayı kazandığından beri iplemediği Io'ya nedense cash in atası geliyor. 💩 U. Bald fraud 💩 u. Böylesine 💩 bir iş olamaz ya. Oğlum senin kafan basmıyorsa, başka booker bulun. Bu kadar aptalca bir booking görmedim. İyi 💩 yedin afferim keltoş. Senin yapacağın işe tüküreyim. Daha da işimiz olmaz bu 💩 şirketle. Kendi 💩 boğul.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi