PPV AEW x NJPW: Forbidden Door 2025

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
MJF vs. Mistico
Ospreay vs. ZSJ
Samoa Joe vs. Gabe Kidd
Okada vs. Takeshita
Hangman vs. David Finlay

ac191001be2ba8f475c6f30ca6e6db32.jpg

Bizim ekrana kitleniş.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Dustin TNT kemerini NJPW'ye kaptırsın, bu sefer senin de gönlün olsun.
Benim gönlümün olacağı şey olmaz ki bu da. Sürekli olarak kemeri iki şirkette de görmek gerekir bir kişi başka şirketin kemerini alacaksa. Hiçbir kişinin bu tempoyu kaldırabileceğini sanmıyorum. New Japan, G1'a doğru gidiyor ve çoğu ağırsiklet ismi yoğun bir tempoda olacak. Bunun üstüne 12 saat uç, Amerika'da bir gece maça çık, sonra 12 saat geri uç, Japonya'da maça çık temposuna kimse dayanamaz.

KAT

mr. iwgp
Konular
1,220
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
ZSJ Forbidden Door'da maça çıkıyorsa bana göre yapacağı tek eşleşme var.

Ekli dosyayı görüntüle 14699
SANADA’nın popuna rağmen karşısına Jungle Boy’u koyan AEW, IWGP World Heavyweight şampiyonu Zack Sabre Jr.’un karşısına Kyle O’Reilly’i koymaktan imtina etmez. Mesele ZSJ ya KOR değil, bu isimlerin anlık momentumlarının uyuşmaması.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
209
Beğeni sayısı
724
PG Nakit
605
Cole'nin 7 ay sakatlığı döneminde Kyle boşta kaldı bir, 2 yıl sonra güreşe dönebilmişti anca, o dönem de çıktığı her single maçında mükemmel işlere imza atmıştı, şirket şans vermediğinden kendisine parlayamadı yoksa parlamamak için sebebi yok, mükemmel bir güreşçi
Hoca ben bu adamda potansiyel yok bok gibi güreşçi demiyorum. Adam son single kemerini 2016da ROH'da almış. Ayrıca Aew'da tag team şampiyonluğu bile yok. Kısaca bu adamı aew hiçbir şekilde kullanmadı ve bu düzenin değişeceği de yok forbidden door'a kadar. Sanada'nın karşısına Jack Perry'i koymak o dönem ne kadar aptallıksa ZSJ'ın karşısına Kyle koymakta o derece aptallık olacaktır. KAT hoca benim demek istediğimi tamamen özetlemiş. Adamların momentumları denk değil ve denk hale getirecek kadar zaman yok.

Kero

rehabilite
Konular
465
Beğeni sayısı
880
PG Nakit
580
Hoca ben bu adamda potansiyel yok bok gibi güreşçi demiyorum. Adam son single kemerini 2016da ROH'da almış. Ayrıca Aew'da tag team şampiyonluğu bile yok. Kısaca bu adamı aew hiçbir şekilde kullanmadı ve bu düzenin değişeceği de yok forbidden door'a kadar. Sanada'nın karşısına Jack Perry'i koymak o dönem ne kadar aptallıksa ZSJ'ın karşısına Kyle koymakta o derece aptallık olacaktır. KAT hoca benim demek istediğimi tamamen özetlemiş. Adamların momentumları denk değil ve denk hale getirecek kadar zaman yok.
ZSJ'nin karsisina cikarilmadi gereken tek adam Ospreay'dir.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Bu muhabbetler güzel de, All In'i düşünürsek, Ospreay muhtemelen intikam adına Gabe Kidd'in karşısında olacak. Joe eşleşmesi Sabre için çok daha iyi.
Tam tersi olmalı. Joe Kidd ile 3'lü maça girdi zaten, Ospreay de bir kemere oynayacak, şovun ana karakteri çünkü.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
MJF vs. Mistico
Ospreay vs. ZSJ
Samoa Joe vs. Gabe Kidd
Okada vs. Takeshita
Hangman vs. David Finlay

ac191001be2ba8f475c6f30ca6e6db32.jpg
Joe ile Ospreay'ın yerini değiştirsen tam olarak bu olur gibi, ben bir de Finlay'ın karşısında White'ı görmek isterim, Hangman'ın karşısına Takagi verilebilir, bir de Okada vs Tanahashi daha olası bence Takeshita ile maçından, İngiltere pazarında ki son maçı olacak karşısına en büyük rakibini verirler.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Tam tersi olmalı. Joe Kidd ile 3'lü maça girdi zaten, Ospreay de bir kemere oynayacak, şovun ana karakteri çünkü.
Joe ile ZSJ'ın bitmemiş işi var, bir de Kidd, Ospreay'ı sakatladı, yüksek ihtimal olacak maçlar bunlar ha bir ihtimal champ vs champ olarak Hangman vs ZSJ yapadabilirler.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi