Chris Jericho'nun AEW Sözleşmesi Bitti Bitecek

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Bizim forum bazen bana çok komik geliyor ya, AEW'e dönse de sinirden, WWE'ye geri dönse aynı şekilde sinirden intihar eder IWC ama forumda tam tersi, tapılıyor adama
Vallahi ben o yüzden WWE'ye gitmesini görmek istiyorum. Özellikle WWE izleyenlerde gereksiz bir Jericho romantizmi var. AEW'nun kendi fanlarından görüyorum adamı istemiyorlar. Bırakın gitsin de WWE'ciler özlediği Jericho'larına kavuşsunlar. 1 aya kalmadan söylenmeye başlayacaklar.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
gereksiz bir Jericho romantizmi var.
Alberto Del Rio hatta Santino Marilla'ya bile var o durum. Jericho'ya özel bir şey değil.

Bence Jericho'nun performansı yaşına göre gayet iyi. Ama part timer olursa iyi. Full time performans göstermeye başlayınca direkt sırıtıyor. Edge gibi olursa güzel işler yapabilir WWE'de

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Alberto Del Rio hatta Santino Marilla'ya bile var o durum. Jericho'ya özel bir şey değil.
Alberto öyle böyle bağırtmıyor ya. Adamın nasıl bir insan olduğu ortada. Ama işte nostalji, alkolden uyuşturucudan büyük bağımlılık. Saygı duyulmaması gereken birine, "baba dön çok özledik" dedirtiyor. Yazılan adına ben utanıyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi