AEW All In 2025 Şovunun En Merak Ettiğiniz Maçı?

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Gu5wxFMWsAAIv9p

AEW All In 2025 şovunda en çok merak ettiğiniz maç hangisi?​

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Mox vs Page ayılar gibi bekleniyor.
Ortalık ana baba günü gibi olacak, Swerve'nin yardım etmesi, Darby & Sting ikilisinin return yapması, Eddie Kingston'un dönmei falan gibi ihtimaller bile var çok rahat 10 kişi karışır maça, maç da Texas death maç bir de yani, efsane bir şey geliyor.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,547
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Young Bucks vs. Swerve & Ospi acayip merak ediliyor ya. Bir tag team maçında ne kadar drama izleyebilirsek o kadar drama izleyeceğiz gibi duruyor. 2018'deki Golden Lovers vs. Bucks maçı kadar olamaz tabii hiçbirisi bu konuda ama.

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Young Bucks vs. Swerve & Ospi acayip merak ediliyor ya. Bir tag team maçında ne kadar drama izleyebilirsek o kadar drama izleyeceğiz gibi duruyor. 2018'deki Golden Lovers vs. Bucks maçı kadar olamaz tabii hiçbirisi bu konuda ama.
Katılıyorum, şovu çalan maç olacaktır bana göre; harikulade spotlar barındırmasını bekliyorum. Bunun haricinde şunu söylemiş olayım, @RebornByUnpredictable dostumun söylediğine de katılıyorum; ana olay maçı efsane olacaktır. O maçın da mone vs. storm gibi şovun storytelling yükünü kaldıracağını düşünüyorum.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,547
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Katılıyorum, şovu çalan maç olacaktır bana göre; harikulade spotlar barındırmasını bekliyorum. Bunun haricinde şunu söylemiş olayım, @RebornByUnpredictable dostumun söylediğine de katılıyorum; ana olay maçı efsane olacaktır. O maçın da mone vs. storm gibi şovun storytelling yükünü kaldıracağını düşünüyorum.
Valla zaten şovda heyecanlandırmayan/meraklandırmayan maç yok, o yüzden hepsini böyle tek tek konuşuruz. Mox v Hangman ile Omega v Okada maçlarından zaten neler çıkacağını az çok bildiğimiz için (daha önce de karşılaşmış olmaları hasebiyle) ben tag team maçını tercih ettim. Şirketin iki drawunun, hikaye bazında EVP olan ikiliye karşı maçını izleyecek olmak kulağa ilginç geliyor; üstelik YB'nin EVP unvanlarını, Swerve ve Ospi'nin de 1 sene ana kemer yörüngesinden kaybolma işini ortaya koyması daha da ilginçleştirdi işi anlatılabilecek hikaye potansiyeli bakımından.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Ben Ospreay & Swerve vs. Young Bucks derim. Mox Hangman evet ilk akla gelen ama hayatımda ilk kez bu kadar büyük şartlara bağlanmış bir tag team maçı izleyeceğim. Ve maçtaki kişilerin akrobatikliği inanılamaz seviyede. Kenny vs Okada evet maçın kalitesini hepimiz tahmin edebiliyoruz ama kim kazanır acaba? Diye hiç kafa yormuyorum. Forumda da maçın kazananı veya işlenişi hakkında kimse yorum yapmadı. Maçın tek olayı ikilinin eski kült maçını tekrarlamak.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi