Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Bağımsız Güreşçi Josh Littell'ın Kalbi Durmuş — ''Teknik Olarak 3-4 Dakika Ölüymüşüm''
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="KAT" data-source="post: 386563" data-attributes="member: 44"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]kBW4wo94SRY[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Josh Littell, bu olayın ardından ring içi kariyerine son verdi. KCRA’nın haberine göre, Kuzey Kaliforniya'da ''Sir Samurai'' ismiyle bilinen bağımsız güreşçi Josh Littell, ringde geçirdiği ciddi bir sağlık krizinin ardından hayata döndürüldü. Olay, 26 Nisan’da Kaliforniya'nın Pinole kentinde düzenlenen bir Supreme Pro Wrestling gösterisinde yaşandı. Josh Littell, gecenin ana maçında güreştikten sonra soyunma odasına gitti, oturdu ve bir sonraki hatırladığı şey hastaneye götürülmekte olduğuydu. Doktorlar ve hemşireler o gün öldüğünü söyledi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Josh Littell yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: ''Ana maç bizdik. Maçı yaptık, genel olarak fena değildi… Görünüşe göre kalbim durmuş ve yere yığılmışım. Resmi olarak ölmüşüm. Hiçbir hemşire ya da doktor, 'Ölmedin' demedi. Hepsi öldüğümü söyledi.''. Josh Littell’in hem öğrencisi hem de en yakın arkadaşı olan Alex Bell, haberde röportaj verdi. Alex Bell aynı zamanda profesyonel olarak EMT (Acil Sağlık Teknisyeni) olarak çalışıyor. Alex Bell, Josh Littell’in yere yığıldığı ana tanıklık ettiğini ve ona CPR (kalp masajı) uyguladığını anlattı. ''Yere yığıldığını gördüğümde 'Ne yapıyorsun? Neler oluyor?' diye sordum,'' dedi Alex Bell. ''Kucağımdaydı ve onunla konuşuyordum, bir anda gözlerinden hayatın çekildiğini gördüm ve o anda anladım — gitmişti. Kalp masajına başladım, etraftan birinden AED (otomatik defibrilatör) getirmesini istedim. Ambulans zaten yoldaydı. İlk düşüncem, 'Bu işe yaramayacak,' oldu. Daha önce birçok kez CPR yaptım, ama hiç işe yaramamıştı.''.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Josh Littell, doktorların kendisine kalbinin üç ile dört dakika boyunca durduğunu söylediklerini belirtti. O süre boyunca teknik olarak ölüydü. Doktorlar hâlâ Josh Littell’ın kalbinin neden durduğunu bilmiyor. Bu tarz bir durumun tekrar yaşanması durumuna karşı Josh Littell’a defibrilatör takıldı. ''Bana, teknik olarak üç ile dört dakika ölü olduğum söylendi,'' diyen Josh Littell şöyle devam etti: ''Bir ışık falan görmedim ama uyanmadan önce geri çekildiğime dair bir his yaşadım. Bu olaydan sağ çıkma ihtimali yüzde 0.00001’miş, yani zaten hayatta kalmamam gerekiyormuş. Ama hayatta kaldım ve beynimle vücudum hâlâ düzgün çalışıyor — kimse bunun nasıl olduğunu anlayamıyor.''. Josh Littell, yani ''Sir Samurai'', bu olayın ardından profesyonel güreşi bıraktığını ve ringde çizmelerini bırakarak emekliliğini ilan etti. Josh Littell 22 yıldır güreş yapıyordu.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><a href="https://www.fightful.com/uncategorized/independent-wrestler-josh-littells-heart-stops-after-match-gets-revived-i-was-told-it-was-three-to-four-minutes-that-i-was-technically-dead/">Kaynak</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KAT, post: 386563, member: 44"] [CENTER][MEDIA=youtube]kBW4wo94SRY[/MEDIA] Josh Littell, bu olayın ardından ring içi kariyerine son verdi. KCRA’nın haberine göre, Kuzey Kaliforniya'da ''Sir Samurai'' ismiyle bilinen bağımsız güreşçi Josh Littell, ringde geçirdiği ciddi bir sağlık krizinin ardından hayata döndürüldü. Olay, 26 Nisan’da Kaliforniya'nın Pinole kentinde düzenlenen bir Supreme Pro Wrestling gösterisinde yaşandı. Josh Littell, gecenin ana maçında güreştikten sonra soyunma odasına gitti, oturdu ve bir sonraki hatırladığı şey hastaneye götürülmekte olduğuydu. Doktorlar ve hemşireler o gün öldüğünü söyledi. Josh Littell yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: ''Ana maç bizdik. Maçı yaptık, genel olarak fena değildi… Görünüşe göre kalbim durmuş ve yere yığılmışım. Resmi olarak ölmüşüm. Hiçbir hemşire ya da doktor, 'Ölmedin' demedi. Hepsi öldüğümü söyledi.''. Josh Littell’in hem öğrencisi hem de en yakın arkadaşı olan Alex Bell, haberde röportaj verdi. Alex Bell aynı zamanda profesyonel olarak EMT (Acil Sağlık Teknisyeni) olarak çalışıyor. Alex Bell, Josh Littell’in yere yığıldığı ana tanıklık ettiğini ve ona CPR (kalp masajı) uyguladığını anlattı. ''Yere yığıldığını gördüğümde 'Ne yapıyorsun? Neler oluyor?' diye sordum,'' dedi Alex Bell. ''Kucağımdaydı ve onunla konuşuyordum, bir anda gözlerinden hayatın çekildiğini gördüm ve o anda anladım — gitmişti. Kalp masajına başladım, etraftan birinden AED (otomatik defibrilatör) getirmesini istedim. Ambulans zaten yoldaydı. İlk düşüncem, 'Bu işe yaramayacak,' oldu. Daha önce birçok kez CPR yaptım, ama hiç işe yaramamıştı.''. Josh Littell, doktorların kendisine kalbinin üç ile dört dakika boyunca durduğunu söylediklerini belirtti. O süre boyunca teknik olarak ölüydü. Doktorlar hâlâ Josh Littell’ın kalbinin neden durduğunu bilmiyor. Bu tarz bir durumun tekrar yaşanması durumuna karşı Josh Littell’a defibrilatör takıldı. ''Bana, teknik olarak üç ile dört dakika ölü olduğum söylendi,'' diyen Josh Littell şöyle devam etti: ''Bir ışık falan görmedim ama uyanmadan önce geri çekildiğime dair bir his yaşadım. Bu olaydan sağ çıkma ihtimali yüzde 0.00001’miş, yani zaten hayatta kalmamam gerekiyormuş. Ama hayatta kaldım ve beynimle vücudum hâlâ düzgün çalışıyor — kimse bunun nasıl olduğunu anlayamıyor.''. Josh Littell, yani ''Sir Samurai'', bu olayın ardından profesyonel güreşi bıraktığını ve ringde çizmelerini bırakarak emekliliğini ilan etti. Josh Littell 22 yıldır güreş yapıyordu. [URL='https://www.fightful.com/uncategorized/independent-wrestler-josh-littells-heart-stops-after-match-gets-revived-i-was-told-it-was-three-to-four-minutes-that-i-was-technically-dead/']Kaynak[/URL][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Bağımsız Güreşçi Josh Littell'ın Kalbi Durmuş — ''Teknik Olarak 3-4 Dakika Ölüymüşüm''
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt