Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreşçiler
WWE Güreşçileri
Rey Mysterio Emekliliğinin Gerçekten Yakın Olduğunu Söyledi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="KamilKursat1905" data-source="post: 385010" data-attributes="member: 31"><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]14576[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Rey Mysterio, WWE Hall of Fame’e alınması hakkında konuştu ve muhteşem kariyerini sonlandırmaya ne kadar yakın olduğunu açıkladı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Profesyonel güreş dünyasında 30 yılı aşkın süredir yer alan efsanevi yıldız hâlâ WWE Raw ve PLE’lerde boy göstermeye devam ediyor. Ancak ikonik luchador, kariyerinin sonuna yaklaştığını itiraf etti ve eğer oğlu ve aynı zamanda WWE yıldızı olan Dominik Mysterio olmasa çok daha önce emekli olacağını belirtti.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Rey Mysterio katıldığı podcastte “Emekliliğim gerçekten çok yakın. Gerçekten çok yakın, ama aynı zamanda çok motiveyim. Birçok insan bana ‘Seni hâlâ ayakta tutan şey ne?’ diye soruyor. Sanırım oğlum güreşmeye başladığında, bu beni devam etmeye itti, çünkü emekliliği gerçekten çok düşünüyordum, bırakmaya çok yakındım. Ama bu bana ikinci bir nefes verdi ve devam etmemi sağladı. Açıkçası, emekli olduğumda da hâlâ keyif alacağımı biliyorum, ama artık pes etmem gerekecek. Yaptığım işi hâlâ çok seviyorum ve her zaman sevdim,” dedi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Mysterio, aktif bir güreşçi olmasına rağmen Hall of Fame’e alınmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi. WWE ona bu haberi verdiğinde güreşi bırakmaya hazır olmadığını ve devam etmek istediğini söylediğini de açıkladı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Rey Mysterio ayrıca “Hall of Fame’e daha emekli olmadan alınmamla ilgili dedim ki, ‘İstemiyorum, emekli olmaya hazır değilim.’ Ancak WWE bana ‘Hayır, biz bunu sana sunuyoruz.’ dedi. Bu yüzden gerçekten onur duydum, Hall of Fame üyelerinden biri olarak görülmek çok büyük bir gurur,” dedi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">50 yaşındaki yıldız, yakın zamanda John Cena’nın yaptığı gibi taraftarlara emekliliğini duyurmak istediğini ve bırakmadan önce kendisini tutkuyla destekleyen hayranlarına veda etmeyi arzuladığını da belirtti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KamilKursat1905, post: 385010, member: 31"] [CENTER] [ATTACH type="full"]14576[/ATTACH] Rey Mysterio, WWE Hall of Fame’e alınması hakkında konuştu ve muhteşem kariyerini sonlandırmaya ne kadar yakın olduğunu açıkladı. Profesyonel güreş dünyasında 30 yılı aşkın süredir yer alan efsanevi yıldız hâlâ WWE Raw ve PLE’lerde boy göstermeye devam ediyor. Ancak ikonik luchador, kariyerinin sonuna yaklaştığını itiraf etti ve eğer oğlu ve aynı zamanda WWE yıldızı olan Dominik Mysterio olmasa çok daha önce emekli olacağını belirtti. Rey Mysterio katıldığı podcastte “Emekliliğim gerçekten çok yakın. Gerçekten çok yakın, ama aynı zamanda çok motiveyim. Birçok insan bana ‘Seni hâlâ ayakta tutan şey ne?’ diye soruyor. Sanırım oğlum güreşmeye başladığında, bu beni devam etmeye itti, çünkü emekliliği gerçekten çok düşünüyordum, bırakmaya çok yakındım. Ama bu bana ikinci bir nefes verdi ve devam etmemi sağladı. Açıkçası, emekli olduğumda da hâlâ keyif alacağımı biliyorum, ama artık pes etmem gerekecek. Yaptığım işi hâlâ çok seviyorum ve her zaman sevdim,” dedi. Mysterio, aktif bir güreşçi olmasına rağmen Hall of Fame’e alınmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi. WWE ona bu haberi verdiğinde güreşi bırakmaya hazır olmadığını ve devam etmek istediğini söylediğini de açıkladı. Rey Mysterio ayrıca “Hall of Fame’e daha emekli olmadan alınmamla ilgili dedim ki, ‘İstemiyorum, emekli olmaya hazır değilim.’ Ancak WWE bana ‘Hayır, biz bunu sana sunuyoruz.’ dedi. Bu yüzden gerçekten onur duydum, Hall of Fame üyelerinden biri olarak görülmek çok büyük bir gurur,” dedi. 50 yaşındaki yıldız, yakın zamanda John Cena’nın yaptığı gibi taraftarlara emekliliğini duyurmak istediğini ve bırakmadan önce kendisini tutkuyla destekleyen hayranlarına veda etmeyi arzuladığını da belirtti.[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreşçiler
WWE Güreşçileri
Rey Mysterio Emekliliğinin Gerçekten Yakın Olduğunu Söyledi
Menü
Giriş yap