- Konular
- 368
- Beğeni sayısı
- 809
- PG Nakit
- 855
- RPG Karakteri
- Brock Lesnar
- Favori Güreşçi
- Seth Rollins
Cody'i maç sonrası revirde kendine gelmiş ama sinirli ve depresif bir halde görüyoruz. Kanlarını aldığı bir havlu ile silen Cody kan dolu havlusu yere atıyor ve sinirli bir şekilde kameraya bakarak yavaş bir şekilde konuşmaya başlıyor.
Cody Rhodes: Gerçek ben bu değildim... başaramadım. Onu haklı çıkardım, "bir kötü anı olarak ailemin cvsine bu geceyi yazdırdım." Ama benim özelliğim bu değil, pes etmek değil... o adamı onore etmek değil.
Cody Rhodes: Bu günün benim için o kemerden başka bir anlamı daha vardı. Benim doğumumdan tam 25 gün önce babam bu kemeri kazanmıştı, PGW'in 25.gününde ise ben bu kemeri kazanabilirdim. Ama tanrı bu tesadüfün gerçekleşmesini istemedi. Ama şu da bir gerçek.. o bir günde Dusty Rhodes olmadı o da çalıştı o da mücadele etti, kazandı veya kaybetti ama o Television kemerini bir gün omuzuna geçirdi. Benim için o bir gün belli. O bir günün gelmesini şu an herşeyden de çok istiyorum. Benim için o bir gün; 5 Ağustos. Emin olun ki bugünki PAYBACK şovunda, Christopher ve benim aramdaki olay örgüsü daha bitmedi, o manevi değerler beslediği o şeyi bugün elde etti ve onun tek amacı gerçekleşti. Ancak benim işim yeni başlıyor. (Elini masaya vuruyor.) Benim işim: American Nightmare ruhunu Summerslam'de perçinlemek. Ve onun üzerine kabusu karabasan gibi çökertmek olacak.
Cody etrafına bir göz atıyor hışım dolu gözlerle. Kafasını hayır yapar gibi salladıktan sonra konuşmaya başlıyor tekrar. Odadaki ampulü eliyle işaret ediyor.
Cody Rhodes: O ışığı sadece o ampul yaymaz, güreşte de; suni, kalıcı ve bir anda yanıp sönen bir ışıklar vardır. Suni veya bir anda yanıp sönen ışık olmak benim amacım asla değil, olamaz da. Bugün PAYBACK'te suni bir ışık yanmaya başladı, ta ki SummerSlam'e kadar. Christopher gibi adamlar elinde bir kemer olduğu sürece, bir başarı olduğu sürece hatırlanırlar. Ama bizim bu yüce soy adımızı veren Dusty vefatının 8 sene sonrasında bile bana, güreş alemine, siz izleyicilere ışık oluyor. "Rhodes" olmak bir kemere, bir büyük olaya, bir gösteriye bağlı değildir. "Rhodes" olmanın başlı başına kendisi bütün bu olayların içerisinde olmamızı sağlar. Ben bugün o lanet maçı kazanamadım, o lanet bilet şansını acımasızca kullanamadım ama bu demek değil ki Cody başını öne eğdi veya Cody dizlerinin üstünde ah vah çekiyor. Ve sizden şunu düşünmenizi istiyorum. Christopher bu maçı kaybetse idi size nasıl hitap edecekti ha!? Karartıcı konuşmalarına bir başka karartıcı konuşma ekleyecekti ve bunu bu sefer yüzsüz bir şekilde yapacaktı. İki isim arasındaki kültür farkı tam olarak bu
Cody revirden çıkıyor ve arka alanda yürümeye başlıyor. Bir kutunun üstüne oturan Cody iç çekiyor ve bu sefer orada konuşmaya başlıyor.
Cody Rhodes: Bu arka alan, bu spotlar, bu güreşçiler, bu evren... dışarıdan eğlenceli ama içinde olmak herkesin harcı olmuyor, herkes bu spotları kaldıramıyor ve hatta altında kalıyor. Bu ruh haline girmemek için çabalıyorum ve Amerikan Kabusu ruhumu içimde çılgınlarca yaşıyorum hatta o a.. kodumunu şu an getirseler onun dişlerini eline verecek haldeyim. Ama sinir, vahşet ve deli doluluk hiçbir şey getirmiyor aksine ipi koparıyor, sabretmek bu işin altın kuralıdır. Buraların bir sözü vardır... "Sabır, kuvvetin bir başka adıdır." Güç, cüsse ve her şey. Sabırdan üstün değildir. Rhodes bir günde Rhodes olmadı, güreş bir günde var olmadı. (Duvardaki PGW logosuna bakıyor ve eliyle logonun köşesine yumruk yaparak hafif şekilde 2 3 kere vuruyor.) Sende bir günde var olmadın hatta daha var olmadın.. Amerikan Kabusu'nu yeterince görmedin, Rhodes rüzgarı esmedi. Güreşin olduğu yerde bunlar yoksa o evren daha tam değildir.. Sende tam değilsin PGW.. Babamın ruhu adına bunu söylüyorum ki SummerSlam'de o kemer hak eden kişinin omuzlarında olacak. Senin oğlun yapacak, Cody bunu yapacak. SunmerSlam'den 1 gün önceki PAYBACK senin oradan izlediğin güreşin son kara yüzü olacak Dusty.. (Cody'nin yüzü ağlayacak gibi kızarıyor ama eliyle yüzünü kapatıyor ve 5 saniye sonra konuşmasına devam ediyor.)
Cody Rhodes: Benim aile mirasıma dil uzatan o adamın dilini koparamadığım için mahcup, borçlu duygular içerisindeyim. Sadece ona karşı değil o arenadakilere karşı da bir borcum var. O kemeri benim omzumda görmek isteyen milyonlara karşı bir borcum var. 5 gün sonrasında bu borç "PAYBACK" olmuş şekilde ödenecek. Yüce güreş camiası ve Rhodes adına bu borç benimle SummerSlam'e gidecek. Ve onun biletini SummerSlam arenasında keseceğim. Altın biletle başlamış bir hikaye, kesilmiş bilet ile şekillenecek. Bu maç benim için bir kemer maçından öte kişisel bir sorun haline geldi.. Tuş olduğumdan beri gözümün önünden o adamın aşağılık lafları gözümün önünden gitmiyor, bu benim kişisel bir mevzum. O benim kanımı ringe akıttı. Bende kabus gibi üstüne çökerek kendi kanımı yerde bırakmamak için, kendi kültürümü yerde bırakmamak için çalışacağım, bundan emin olabilirsiniz..
Cody bunları söyledikten sonra vücudu titrer gibi yürüyor, sağ elini yumruk yaparak sol eline vurup kafasını salladıktan sonra hızlı hızlı yürüyen Cody kadrajtan çıkıyor.