Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Baylaz | Eskişehirspor FM24
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Baylaz" data-source="post: 385854" data-attributes="member: 577"><p><strong>1. Sezon (BAL)</strong></p><p><strong>Sezon Ortası & Kış Transfer Dönemi[ATTACH=full]14608[/ATTACH]</strong></p><p><strong>-</strong>Ligin ortasına geldik, ilk yazıda da dediğim gibi hücum hattını çok iyi kurmamız gerekliydi ve kurdukta. Defansta düşündüğümden daha başarılı olduk ta ki son 3 maça kadar. Sıkıntı çıkaran iki tane gerizekalı vardı hocam beni de ilk 11 oynatın diyen. Onları dinledik takımın bütün kurulu düzeninin içine ettiler. İkisini de gönderme kararı aldım ayrıca orta saha rotasyonunu güçlendirdim. Şuan takımda hiçbir sorun yok huzur kaçıran iki yeteneksiz hariç ama onlardan da kurtulacağım.</p><p>Ayrıca 19 yaşındaki st Hasan Alp (adaşım) 14 maçta 10 gol 4 asist yaptı kasıp kavuruyor maşallah.</p><p></p><p>-Puan durumu da şöyle:</p><p>[ATTACH=full]14609[/ATTACH]</p><p></p><p>Düşündüğüm gibi ilerlersek ve yeni transferler uyum sağlarsa çok rahat çıkarız. Bu sezonlar önemsiz görünse bile aslında çok önemli. Bir sonraki sezonun kadro kurallarını bilmediğimiz için o sezona hazırlık yapamıyoruz adam akıllı. O yüzden tek sezonda lig atlayıp ona göre doğru hamleler yaparak hiç vakit kaybetmememiz gerek. Süper Lige ulaşana kadar çok işimiz var maalesef. Bal ligi ne hoca zamanında hiç mi çıkıp biri dememiş biz ne yapıyoruz diye koca kulüpte. Neyse, toparlarsak biz toparlayacağız. Okuyan herkese selamlar iyi akşamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baylaz, post: 385854, member: 577"] [B]1. Sezon (BAL) Sezon Ortası & Kış Transfer Dönemi[ATTACH type="full" align="right" width="582px"]14608[/ATTACH] -[/B]Ligin ortasına geldik, ilk yazıda da dediğim gibi hücum hattını çok iyi kurmamız gerekliydi ve kurdukta. Defansta düşündüğümden daha başarılı olduk ta ki son 3 maça kadar. Sıkıntı çıkaran iki tane gerizekalı vardı hocam beni de ilk 11 oynatın diyen. Onları dinledik takımın bütün kurulu düzeninin içine ettiler. İkisini de gönderme kararı aldım ayrıca orta saha rotasyonunu güçlendirdim. Şuan takımda hiçbir sorun yok huzur kaçıran iki yeteneksiz hariç ama onlardan da kurtulacağım. Ayrıca 19 yaşındaki st Hasan Alp (adaşım) 14 maçta 10 gol 4 asist yaptı kasıp kavuruyor maşallah. -Puan durumu da şöyle: [ATTACH type="full" align="left" width="298px"]14609[/ATTACH] Düşündüğüm gibi ilerlersek ve yeni transferler uyum sağlarsa çok rahat çıkarız. Bu sezonlar önemsiz görünse bile aslında çok önemli. Bir sonraki sezonun kadro kurallarını bilmediğimiz için o sezona hazırlık yapamıyoruz adam akıllı. O yüzden tek sezonda lig atlayıp ona göre doğru hamleler yaparak hiç vakit kaybetmememiz gerek. Süper Lige ulaşana kadar çok işimiz var maalesef. Bal ligi ne hoca zamanında hiç mi çıkıp biri dememiş biz ne yapıyoruz diye koca kulüpte. Neyse, toparlarsak biz toparlayacağız. Okuyan herkese selamlar iyi akşamlar. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Baylaz | Eskişehirspor FM24
Menü
Giriş yap
Kayıt ol