Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Spoiler
SD Spoiler: Oha! Kaç Sene Sonra Yeniden Ama Farklı Roller!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Netuno" data-source="post: 381728" data-attributes="member: 22"><p>Kusura bakmayın ama çok zayıf feud. Pipebomb'un özel olma nedeni, o dönem gerçekten görmediğimiz bir şeydi. İçtendi ve gerçekten bir şey anlatmaya çalışıyordu. Bu ise sırf 14 yıl önceye nostalji pompalayarak bir şeyler satmaya çalışmaktan öte bir şey değil. Punk hiçbir zaman TKO ile savaşıyorum gibi bir yere gelmedi zaten, adam para kazanmak için geldi. Zayıf yani ve kopuk geliyor. Çünkü aradan 14 yıl geçmiş, adam 14 yıl sonra cevap veriyor.</p><p></p><p>Ancak 2025'ten beri berbat durumda ikisi de. Punk ve McIntyre feudu gerçekten birbirini sevmeyen iki adamın rekabetini anlatıyordu. Sözler gerçekti. Hislerini sen de hissedebiliyordun. Punk 2025 ile birlikte sonu gelmez bir Rollins vortexine kapıldı. Rollins'i yeniyor, Rollins yeni bir hile ile çıkıyor. O yeni hile yapıyor, o yeni karşılık veriyor. Ben senden sonsuz kere nefret ediyorum, hayır ben senden sonsuz artı bir nefret ediyorum feudu. Cena'ya ise rastgele geldi. Rollins hikayesinin ortasında, Punk ile kemer maçı koymaya karar vermişler. Bir önceki ppv de Cody gelmiş Cena'yı pinlemiş ama ne alaka ise Punk feuda giriyor. Bütün feud da 2011'in reverse olsaydı parodisi. Tamamen soytarılık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Netuno, post: 381728, member: 22"] Kusura bakmayın ama çok zayıf feud. Pipebomb'un özel olma nedeni, o dönem gerçekten görmediğimiz bir şeydi. İçtendi ve gerçekten bir şey anlatmaya çalışıyordu. Bu ise sırf 14 yıl önceye nostalji pompalayarak bir şeyler satmaya çalışmaktan öte bir şey değil. Punk hiçbir zaman TKO ile savaşıyorum gibi bir yere gelmedi zaten, adam para kazanmak için geldi. Zayıf yani ve kopuk geliyor. Çünkü aradan 14 yıl geçmiş, adam 14 yıl sonra cevap veriyor. Ancak 2025'ten beri berbat durumda ikisi de. Punk ve McIntyre feudu gerçekten birbirini sevmeyen iki adamın rekabetini anlatıyordu. Sözler gerçekti. Hislerini sen de hissedebiliyordun. Punk 2025 ile birlikte sonu gelmez bir Rollins vortexine kapıldı. Rollins'i yeniyor, Rollins yeni bir hile ile çıkıyor. O yeni hile yapıyor, o yeni karşılık veriyor. Ben senden sonsuz kere nefret ediyorum, hayır ben senden sonsuz artı bir nefret ediyorum feudu. Cena'ya ise rastgele geldi. Rollins hikayesinin ortasında, Punk ile kemer maçı koymaya karar vermişler. Bir önceki ppv de Cody gelmiş Cena'yı pinlemiş ama ne alaka ise Punk feuda giriyor. Bütün feud da 2011'in reverse olsaydı parodisi. Tamamen soytarılık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Spoiler
SD Spoiler: Oha! Kaç Sene Sonra Yeniden Ama Farklı Roller!
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt