Hocam şovu görmemiştik, şimdi şov yok mu diye ararken bulduk. Hemen yorumlamaya geçelim. Vikingo zayıf rakibine acımamış, fakat Vikingo gibi birinin ana şovda yer almayıp pre showda yer alması biraz şaşırttı. Afa Jr.'un GM olması büyük anırttı, çaktığı dissi de mesaj olarak aldık. Mayfairs biraz yavaş gelsin, seni sırf İngiliz'sin diye Ospreay'in karşısına koyan GM'e yazık. Yakışmadı Cash Flow. Dalton Castle'ın karşısına sonraki tur sert bir rakip gelecek ve sonraki tur onu duman edecek gibi geliyor. Aşağıda Samoa Joe'nun alnını görüyorum, neden olmasın? Lan Samoa Joe, ağa dedik, bir bildiği vardır dedik. Gittin Big Cass'i ring dışı yardım alamadan yenemedin, GM'in de Samoalı olmasıyla burnuma pis kokular geliyor... Heel Samoa Joe ile otorite hikayesi sanki gözümün önünde canlanıyor... Cassidy'de çok sinir bozucu çarlardan biri. Joe'nun ya bunu ya da Castle'ı çok sağlam dövüp finale çıkması lazım. Castle'a gıcık değilim ama sanki o maç sonucundan sonra yarı finalde sopayı sağlam yiyecek gibi geldi. Alexander Wolfe'un karşısındaki herhangi bir adam olduğu için pek yorumda bulunamıyorum. Ikemen Jiro, NXT'de şaklaban olsa da o şaklaban haliyle seviyoruz. Babaya yamuk yapılmış, bu Brad lavuğunun da dayağa ihtiyacı var. Şirkette listemi yapıyorum. Lan ben finalin bu şov olacağını ve 4'lü maç olacağını kaçırmışım... Fakat tahmin ettiğim gibi Samoa lobisi Samoa Joe'ya kemeri kazandırmış, tahminimiz erken şekilde farklı maç türünde doğru çıktı. Kemerle yapacaklarını merakla bekliyoruz, eline sağlık.