Jon Moxley Hakkında Ortaya Atılan İddia

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
İtip düşmesi çok sert gözükmüyor ama;

• Kameraman muhtemelen bunun olacağını bilmiyordu.
  • Adamın kafasına dayadığı bir kamera var, düşme sırasında üstüne düşüyor, cidden yaralanmış olabilir.
  • İnsan vücudu çok sert değil. Basit bir düşme ile bir yeriniz kırılabilir/çıkabilir şaşırmayın.
  • Gimmick dahilinde yapılan hareket, senaryo dahilinde yapılan hareket değildir. Böyle bir durumda karşı karşıya kalan herkesin tepkisi farklı olur. Şahsen bana yapsa, ben koşar, kamerayı kafasına geçirmeye çalışırım. Adam yine de profesyonel davranmış.
  • Bir insanın haklarını araması neden "prenseslik" sayılsın ki? Siz çalıştığınız yerde rastgele itilseniz ve size bu adam da böyle deseler, susup eyvallah mı diyeceksiniz?

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Bir insanın haklarını araması neden "prenseslik" sayılsın ki?
Çok önemli bir noktaya parmak basmışsın. Aynısı Tony-Punk olayında da yaşandı. Daha yeni durduk yere birisini yumruklamış bir adamın bir milyarderin üstüne yürümesinde millet olaydaki kıroyu haklı buldu. Neymiş sadece üstüne yürümüş. Bu tür davranışların önü alınmazsa ileride daha büyük faciaların yaşanılması kaçınılmaz.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Çok önemli bir noktaya parmak basmışsın. Aynısı Tony-Punk olayında da yaşandı. Daha yeni durduk yere birisini yumruklamış bir adamın bir milyarderin üstüne yürümesinde millet olaydaki kıroyu haklı buldu. Neymiş sadece üstüne yürümüş. Bu tür davranışların önü alınmazsa ileride daha büyük faciaların yaşanılması kaçınılmaz.
Bu olay ile o olay birebir eşleştirilemez aslında ama evet Punk'ın, Tony'nin üstüne yürümesi hata. Fakat bu hatanın olma nedeni de, ilk başta şirketinde olmak istemeyip, beni serbest bırak diyen adamı serbest bırakmaması. Punk'ın olayı basit bir konu değil. Segmentlere bölersek hatalı olan sadece Punk/TK değili başka kişiler de buluruz. Bunun dallanıp budaklanması da kaçınılmaz olur diyerek uzatılmasını engellemekle birlikte son dediğine tamamen katılıyorum. Bunların önünü alacak kişi de Tony. Güreşçilere verdiği açık uçlu creative, belki de o kadar da açık uçlu olmamalı.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Bu olay ile o olay birebir eşleştirilemez aslında ama evet Punk'ın, Tony'nin üstüne yürümesi hata. Fakat bu hatanın olma nedeni de, ilk başta şirketinde olmak istemeyip, beni serbest bırak diyen adamı serbest bırakmaması. Punk'ın olayı basit bir konu değil. Segmentlere bölersek hatalı olan sadece Punk/TK değili başka kişiler de buluruz. Bunun dallanıp budaklanması da kaçınılmaz olur diyerek uzatılmasını engellemekle birlikte son dediğine tamamen katılıyorum. Bunların önünü alacak kişi de Tony. Güreşçilere verdiği açık uçlu creative, belki de o kadar da açık uçlu olmamalı.
Olayın elbette bir ton sebepleri var. Punk'ın da şirkete karşı tepki duymasının sayısız haklı sebebi var. İlk All Out kavgasında hiç bir görüntü veya açıklama olmadığı için olay nasıl gerçekleşti bilemiyoruz. Fakat All In kavgasında görüntüsüne kadar her şeye sahibiz. Olayda Punk'ın haklı olmasına rağmen olayı kavgaya dökmesi onu bu olay nezdinde haksız yapıyor bence.

Bu örneği vermemin sebebi üstte dediğin gibi bu tür ufak sayılsa bile şiddete varabilecek olaylara karşı seyircinin görüşünü vurgulamaktı.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Olayın elbette bir ton sebepleri var. Punk'ın da şirkete karşı tepki duymasının sayısız haklı sebebi var. İlk All Out kavgasında hiç bir görüntü veya açıklama olmadığı için olay nasıl gerçekleşti bilemiyoruz. Fakat All In kavgasında görüntüsüne kadar her şeye sahibiz. Olayda Punk'ın haklı olmasına rağmen olayı kavgaya dökmesi onu bu olay nezdinde haksız yapıyor bence.

Bu örneği vermemin sebebi üstte dediğin gibi bu tür ufak sayılsa bile şiddete varabilecek olaylara karşı seyircinin görüşünü vurgulamaktı.
Tabii herkesin taraf tutması olayı var. Random bir kameraman yerine elbette Moxley'i destekleyecekler, Moxley haksız olsa bile. Konu fanı olduğun adama laf atmaksa, bu hiçbir şeyde değişmiyor.

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Profesyonel güreş sanıldığı gibi doğaçlamanın sınırlarında bir iş değil. Moxley bu işi planlamaya dahil ettirip de yapsa hiçbir şekilde problem olmayacaktı, fakat bu şekilde plansız ilerleyince ciddi bir problem haline geldi.

Maçtan önce bu spotu ekleyecek yeterli zaman vardır diye düşünüyorum. Road agent (WWE’deki prodüktörlük ve AEW’daki koçluk) meslek grubu bu planlama ve organizasyonu sağlamak için var. Maçtan önce plana dahil eder ve ilerlersin.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi