- Konular
- 8
- Beğeni sayısı
- 52
- PG Nakit
- 0
- RPG Karakteri
- Randy Orton
- Favori Güreşçi
- Randy Orton
Voices duyuluyor. Randy Orton stage'de görünüyor. Etrafına bakmadan seyircilerin yuhalamaları eşliğinde ağır adımlarla ringe ilerler ve çelik basamaklardan çıkıp paralel iplerden geçerek ringe girer. Görevlilerden bir mikrofon alıp sinirli bir ifadeyle konuşmaya başlar:
"Öfke kontrolü konusunda sıkıntılarım olduğunu söyleyenlere, sadece ring içinde yaptıklarımla değil de arka alandaki bağlantılarımla kariyerler bitirdiğimi söyleyenlere karşı farklı bir cevap vermek istedim. Bunu yapmayı istedim ama hayır! Hayır, birkaç maç kaybettim diye Bobby Gunns gibi adamlar karşıma çıkıp tüm klişeleri önüme dökmek zorunda. Sana bir şeyi hatırlatmama izin ver, Bobby. Çalıntı olduğunu söylediğin hareketle ve önüme sayısız fırsatlar sunulmasının sebebi olduğunu söylediğin aile ismimle 14 Dünya Şampiyonluğu kazandım. İki kez Royal Rumble kazandım, Money In The Bank, Survivor Series ve defalarca Wrestlemania Main Event'inde yer aldım. Sen, ringde kendi ismini bile kullanamıyorken benim ismim Arn Anderson, Roddy Piper, Ric Flair, Shawn Michaels gibi efsanelerle birlikte Profesyonel Güreş endüstrisinin başını çekiyor. Hiçbir zaman Japonya'da, Almanya'da veya başka bir yerde başka bir firmada çalışmadım çünkü buna ihtiyacım yoktu. Cody bile WWE'den ayrılmak zorunda kaldı. Söylesene Bobby sence Dusty Rhodes, Cody için WWE'de bir fırsat yaratmadı mı? O, kendini kanıtlamak için ayrılmak zorunda kaldı. Ben ise adımımı attığım ilk günden beri zirveye oynadım. 24 yaşımdayken SummerSlam'de Chris Benoit'yı yenerek Dünya Şampiyonluğu'nu kazandım. Sakatlandım, uyuşturucu kullandığım için uzaklaştırıldım ve tüm bunlara rağmen sırf ben öyle istiyorum diye arka alandaki birçok kişinin kariyerinin önüne geçtim. Bunları neden yapabildiğimi sanıyorsunuz, ha? [Bağırarak] Bunları yapabiliyorum çünkü bu jenerasyonun, geçmişin ve geleceğin en iyisiyim. Vince bunu biliyordu, Triple H bunu biliyordu, Ric Flair bunu biliyordu. [Gözlerini hafif kısarak kameraya doğru bakar, ses tonu alçalır] İnkar etmeye çalıştıklarında ne oldu, Bobby? Senin gibi inkar etmeye çalıştıklarında ise her birinin kafatasını tekmeledim. Sana ne olacağını sanıyorsun? Aptal müziğinle ringe gelip elinde mikrofonla bir aptal gibi aklına ilk gelen klişeleri saydığında ne olacağını düşünüyordun?"
Ringde hızlı adımlarla sinirli bir şekilde volta atar, nefes alıp verirken ağzından tükürükler saçar ve boştaki eliyle çenesini siler. Kameraya bakarak devam eder:
"Sana ne olacağını anlatayım. Sen ve ben, ikimiz ringe çıktığımızda tüm bu uğultular devam edecek ama hiçbirini duymayacaksın. Kariyerinin en büyük anını yaşamak için odaklanmış bir şekilde üstüme geldiğindeyse tüm odağını kan gölüne çevireceğim. Sana yemin ederim, Bobby! Sana yemin ederim suratın kan gölüne dönene dek yumruklayacağım. Tanrı'ya seni kurtarması için yalvardığında karşılığını boynuna geçen pençelerle ödeyeceksin çünkü Tanrı bile biliyor ki PGW'de istediğimi almamı engelleyecek hiç kimse yok. Tanrı biliyor ki senden daha iyiyim çünkü beni Randy Orton olarak yarattı. Her yer senin için karanlığa büründüğündeyse arenada yankılanan ses, kurtarıcının sesi olmayacak. Hakemin sesi olmayacak, anonsörün sesi olmayacak. Punt Kick'i geçirdiğimde kafatasından çıkan ses olacak. [Boştaki elini yana doğru açıp seyircilere bağırarak] Kanlı bir maç mı istiyorsunuz? (Karışık reaksiyon alır) Kanlı bir maç mı istiyorsunuz? Size istediğinizi vereceğim orospu çocukları! Beni daha yüksek sesle yuhalamanız için size istediğinizi vereceğim. [Tekrar kameraya bakıp bağırmaya devam eder] Duyuyor musun, Bobby? Sana kanlı bir maç vereceğim ve bu maçı Diamond Cutter ile değil, siktiğimin en yıkıcı üç harfi RKO ile kazanacağım."
der ve mikrofonu kameraya doğru atıp ringden iner, hızlı adımlarla arkasına bakmadan arka alana döner.