- Konular
- 429
- Beğeni sayısı
- 2,230
- PG Nakit
- 1,530
- Favori Güreşçi
- Stephanie Vaquer
- RPG Karakteri
- Dark STG
İşte o müzik! Artık bunun ne demek olduğunu herkes biliyor.
Karanlık ve terk edilmiş bir sokakta Dark STG'yi görüyoruz. Yüzünde şeytani bir gülümseme var.
Dark STG: Umutlar, umutlar. Birer birer yıkılır umutlar. Matt Hardy bir potansiyeldi. Onu yok ettim. Onu her çağda kırdım. Evine üzgün giden Meksikalıları gördüm. Kimisi son olaylardan dolayı öfkeliyken kimisi ise küçük kahramanları düştüğü için hayal kırıklığı yaşıyordu. Karanlık bir kez daha galip çıktı. Bu evreni karanlığımla boğacağımı söylerken siz zavallılar birinin çıkıp beni durDurabileceğini sandınız. Güreşin en büyük gösterisinde bir kahraman daha düştü. Evrenler değişir, tarih değişir, çağlar değişir fakat karanlığın o büyüleyici güzelliği asla değişmez. Kara Kitap için son bir adım daha kaldı. Çok değer verdiğiniz dünyanız henüz gerçek karanlıkla yüzleşmedi. Çok daha beteri geliyor. Aldığınız her nefes size zehir olmaya devam ederken karanlığın yükselişini keyifle izleyeceğim. Kara Kitap için ziyafet çektiren Broken Matt'e teşekkürlerimi sunuyorum. Savaş meydanında bir tanrıya kAfa tuttu ve kendini kurban verdi. Nasıl bir son bekliyordun Matt? Küçük gösterilerin ile beni mi yenecektin? Seninle olan savaşımdan keyif aldım. En güzel yanı da buydu. Sonucunu biliyorsun ve seni tatmin edecek hamleler geliyor. İşte bu zevki aşamıyorum. Sürekli bu acı sonu size yaşatmak istiyoRum. Karanlıkla savaşıyorsanız kaybedersiniz. Güneşin bir anlamı olması için karanlığa ihtiyacı vardır. Bu durumda dahi karanlığa savaş açıyorsunuz. Matt'in sürekli "kötülüğü silmek" amacıyla hareket ettiği gerçeği var. İyilik, kötülük bunların hepsi siz faniler tarafından insanlara aşılanan sahte sıfatlar. Kara Kitap gerçekleri gösterdi. Küçük dostum için de küçük bir veda hazırladık (Dark STG cebinden belirsiz bir şey çıkarıyor ve toprağa eğiliyor. Toprağı yavaşça kazmaya başlıyor)
Dark Vanguard (2025-2025)
Dark STG: Yüce bir amaç uğruna canından feda olan kadim dostum Dark Vanguard
Sen, tüm fanilerin üstünde bir amacı olan ölümsüz bir ruhsun. Kara Kitap seninle gurur duyuyor. Senin ruhun, Kara Kılıç'ın içinde yaşamaya devam edecek. Senin ruhun artık kılıca hapsolmuş ruhların bir bekçisi olacak. Karanlığı benimseyen hiç kimse diğer faniler gibi yaşayıp ölmez. Sonsuzluk seni kabul etti ve kucaKladı. Karanlığın temsilcileri olarak seni savaştan kaçmayan sadık bir dost olarak hatırlayacağız. Karanlık, uğrunda feda olan kimsenin sırt çevirmeyeceği sonsuz bir dosttur. Kara Kitap'ta yazılı olan kahramanlar içinde yer alacaksın.
Dark STG
Dark STG yavaşça ayağa kalkıyor ve Kara Kemer'i gösteriyor.
Dark STG: Bunu isteyen küçük, kahraman ruhlu fanileri bekliyorum. Kara Kitap için açılan yeni çağın ilk kurbanı olmak istediğini biliyorum. Karanlığa elini uzatırsan kaybolursun. Bu merak seni yiyip bitiriyor. Savaşmak, kötülüğü yenmek istiyorsun. Bu sefer hikayeyi farklı yazacağına inAnıyorsun. Buyur gel. Kara Kitap, WrestleMania sonrası da kurbanlarına devam edecek. Her zamankinden daha güçlü bir şekilde orada olacağız. Yeni hedefler ve yeni kurbaNlar. Çok daha fazlasını isteyerek, arzulayarak geliyorum. Karanlığı daha fazla yayıp insanlığı ümitsizliğe sürüklemek için. WrestleMania biter, bir başkası gelir. En güçlü versiyonumla sıradaki kurban için bekliyor olacağım. Bu küçük ara beni acıktıracak. Yeni kurbanlar iştahımı kabartıyor. Yeni yüzler gelip benimle savaş meydanına çıkmak isteyecek. Bu gerçekten lezzetli duruyor. Kara Kitap hazır ve bizden olmayanları istiyor. Her şeyden, herkesten birer parça istiyoruz. Açlık her zamankinden daha tepede olacak. Tanrılarınıza dua edin ki bu ara fazla sürmesin çünkü Izdırap Tanrısı acıkırsa bizzat kendisi kurban seçer. Böyle olmasını da istemezsiniz sanırım. Oyuna devam etmek istiyor musunuz? Yeni çağ ile birlikte Kara Kitap sizi bulacak ve Izdırap Tanrısı için kurban edileceksiniz. Matt Hardy gibi kendinden sahte bir kahraman yaratmak isteyenler her daim bozGuna uğrayacak. İşte bizlerin çağı geldi. Yüzyıllar boyunca uyanışın ayak seslerini işittiniz fakat önemsemediniz. Dünyanız yanıp kül olurken duymazdan geldiniz. Şimdi ise "kötülüğü yok etmek" gibi sahte vaatler ile alkış topluyorsunuz. Dünya uyuyor. İnsanlar uyuyor. Yıllardır insanlığı ayakta uyutan sahte tanrılar bizzat bana karşı olacak. Hayır, çok geç. Yönettiğiniz küçük ülkelere dönün ve Izdırap Tanrısı'na saygı duyun. BizlEr için yeni çağ çoktan başladı. Matt Hardy bu zincirin son halkasıydı. Geldi ve bizzat Kara Kitap için savaştı. Onu yok edip beni buradan göndermek istedi. Uğrunda her şeyi göze aldı fakat kaybetti. Siz ne yapacaksınız? Beni geleceği mi ışınlayacaksınız? Geçmiş, gelecek hepsi ellerimiz içinde. Bu evren benim için bir oyuncaktan fazlası değil. Acı, keder hepsi sizler için birer korku unsuru iken onu yaymak için bizzat buradayım. İşte karşınızda yeni çağ. WrestleMania sonrası karanlığın zirvesinden sizleri ayaklarımın aLtına alacağım. Tahtıma oturacağım ve bana gelmenizi bekleyeceğim. İster kaçın ister saklanın. Izdırap Tanrısı yine sizi bulur.
Dark STG pis pis sırıtırken arkada sabitlenmiş bir şekilde duran Kara Kitap'ı görüyoruz.
la oscuridad se está extendiendo
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Dark STG