Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
WrestleMania: Mexico City - Day 1'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 380697" data-attributes="member: 79"><p>Şovun açılışı benim için çok güzeldi o yüzden objektif bir yorum yapamayacağım, genel olarak Wrestlemania Mexico hikayesinin bu adamla beraber başlaması güzeldi. Genel bir gaz atmışız herkese, fatoş terim şekli bir yükleme yapmışız. WHC maçının buraya geçmesi sürpriz oldu benim için de genel olarak maçın Heyman üzerinden dönüşünü çok beğenmedim ben ama birkaç haftadır şovlardan da anlaşılıyordu bu durum o yüzden okey, Dominik'in bir şekilde gözükmesi iyi olmuş ama maçta biraz daha aktif olmasını bekliyordum hatta belki bir cash-in denemesi falan da olabilirdi diye düşünüyordum ama o olmadıktan sonra da Baytan'ın alışı makul duruyor Punk dışı birisi okeydi zaten ama ben Dominik cash-ini bekliyorudm taze şampiyonlardan birisine fakat güzel maçtı. BEST HOST EVER. sıkkıntı yok. Tag Team maçı sürpriz oldu bana ben Venis iki geceyi de mutlu kapatır diyorken iki geceyi de mutsuz kapattı üzdü bir tık, Breeze'in bu heel-turnden sonra Maryse'i düdükleyenin de kendi çıkması daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama her koyun kendi bacağından. Bu maç vallahi inanılmazdı. MOTY benim gözümde, uzun süredir bu kadar keyifle okuduğum bir maçı hatırlamıyorum tam bir freakshowdu ve inanılmaz keyifliydi. Çok, çok iyiydi yazan arkadaşın eline sağlık. OEnzo. Ben buradaki ihanetin Cueto & Cardona tarafından geleceğini düşünüyordum ama şaşırttı, zaten lose geleceğini tahmin ediyordum pek ümidim yoktu maçtan ama son adama Alberto kalsa sondaki kaos daha etkileyici olabilirdi gibi geliyor. Onun dışında Enzo'nun böyle bir parlamaya ihtiyacı vardı, uzun süredir iyi oynuyordu. Sondaki taşkınlıkta baştaki gazın etkisi diye düşünüyoruz. Bence ikinci geceden daha keyifliydi şov, başından sonuna canlı takip ettiğim için de olabilir belki. 8.5'tan 9 veriyorum bu şova da.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 380697, member: 79"] Şovun açılışı benim için çok güzeldi o yüzden objektif bir yorum yapamayacağım, genel olarak Wrestlemania Mexico hikayesinin bu adamla beraber başlaması güzeldi. Genel bir gaz atmışız herkese, fatoş terim şekli bir yükleme yapmışız. WHC maçının buraya geçmesi sürpriz oldu benim için de genel olarak maçın Heyman üzerinden dönüşünü çok beğenmedim ben ama birkaç haftadır şovlardan da anlaşılıyordu bu durum o yüzden okey, Dominik'in bir şekilde gözükmesi iyi olmuş ama maçta biraz daha aktif olmasını bekliyordum hatta belki bir cash-in denemesi falan da olabilirdi diye düşünüyordum ama o olmadıktan sonra da Baytan'ın alışı makul duruyor Punk dışı birisi okeydi zaten ama ben Dominik cash-ini bekliyorudm taze şampiyonlardan birisine fakat güzel maçtı. BEST HOST EVER. sıkkıntı yok. Tag Team maçı sürpriz oldu bana ben Venis iki geceyi de mutlu kapatır diyorken iki geceyi de mutsuz kapattı üzdü bir tık, Breeze'in bu heel-turnden sonra Maryse'i düdükleyenin de kendi çıkması daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama her koyun kendi bacağından. Bu maç vallahi inanılmazdı. MOTY benim gözümde, uzun süredir bu kadar keyifle okuduğum bir maçı hatırlamıyorum tam bir freakshowdu ve inanılmaz keyifliydi. Çok, çok iyiydi yazan arkadaşın eline sağlık. OEnzo. Ben buradaki ihanetin Cueto & Cardona tarafından geleceğini düşünüyordum ama şaşırttı, zaten lose geleceğini tahmin ediyordum pek ümidim yoktu maçtan ama son adama Alberto kalsa sondaki kaos daha etkileyici olabilirdi gibi geliyor. Onun dışında Enzo'nun böyle bir parlamaya ihtiyacı vardı, uzun süredir iyi oynuyordu. Sondaki taşkınlıkta baştaki gazın etkisi diye düşünüyoruz. Bence ikinci geceden daha keyifliydi şov, başından sonuna canlı takip ettiğim için de olabilir belki. 8.5'tan 9 veriyorum bu şova da. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
WrestleMania: Mexico City - Day 1'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap