Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
WrestleMania: Mexico City - Day 1'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="anti-hero" data-source="post: 379648" data-attributes="member: 640"><p>kendimizi attık net kafeye. day 2'den önce sonuçları bilsekte baştan aşağı değerlendirmemizi atalım. </p><p></p><p>şovun açılışı baya etkileyiciydi. pyrolar, seyircinin enerjisi, açılış anlatımı wrestlemania’ya yakışır bir start olmuş. meksika atmosferi çok iyi yansıtılmış, kültürel detaylar güzel dokunuşlardı. del rio’nun arabayla gelişi, canlı orkestra detayı falan baya şovlu olmuş. sahneye hakimiyeti ve seyirciyle olan bağı çok güzel yansıtılmış. açılış promosu da yerli yerindeydi. meksika halkına oynayan ama bunu abartmadan yapan bir konuşmaydı. dansçılar, bayraklar, havai fişekler falan prodüksiyon tarafı çok kuvvetliydi. del rio’nun hem promosuyla hem duruşuyla wrestlemania’yı sahiplenmesi gayet mantıklıydı, güzel yazılmış. seyirciyi hemen havaya soktu. kısacası açılış sekansı fazlasıyla başarılıydı. hem görsel hem hikayesel olarak beklentiyi yükseltti. wrestlemania'ya güzel bir açılış, del rio’ya da güçlü bir geri dönüş olmuş.</p><p></p><p>ilk maçın world heavyweight championship olmasıyla beklentiyi yükselme fikrini seviyorum. güçlü başlangıç güçlü devamlılık için çok mantıklı. rpg de oynamadığım ama takip ettiğim dönemlerde favori çarım jack perry'di. karakter işlenişi ve yavaş yavaş yükselmesi, sikiru'nun muhteşem promo performansıyla birleşince süper bir iş ortaya çıktı. girişi de olay olmuş ve kışkırtıcılığıyla. ayrıca karakterine de doğrudan hizmet eden bir giriş olmuş. roman'da her zaman ki gibi ağır ve karizmatik girişini yapmış. punk'ta tam bir halk kahramanı gibi girmiş. seyirciyi selamlaması, kemer teslimiyle finaldeki pozunu sağlamlaştırmış. jaques için de bir şeyler söyleyeyim. her rpg'de olması gereken bir adam. top seviye adamlarla 2025'te rpg oynamak keyif verici ve aynı zamanda oldukça motive edici. dom karakteri yarım kaldığı için üzülüyodum ama punk'ta perry'le aynı dom'la olduğu gibi kanlı bıçaklı. maçın promosu zaten efsane. irl durumlarından kesitler inanılmaz tamamlayıcı olmuş. maça gelirsek... WHAT A MATCH seviyesindeydi. destan yazıldı her açıdan. hikaye anlatımı ve mücadele çok iyiydi. tam bu sefer bitti havası verilirken yine bir şeyler oldu. sonuçtan da memnunum, tebrikler. punk'ın kemeri yeni aldığı için koruyacağını düşünüyordum ama perry tribünü olarak sonuna kadar arkasındayız. umarım punk ya da perry'le sami'nin yolu bir gün kesişir. </p><p></p><p>arka alan segmentinde kruger ve bate'in inaktiflik durumundan boşa çıkarılmaları üzdü. özellikle kruger'ın başarılı olabileceğini düşünüyordum ama olmadı. breeze'in de önce üzülüp sonra sevinip roller coaster modunda takılması merak uyandırıyor bakalım bugün kupa da neler yapacak. </p><p></p><p>val venis varsa biz de varız. henry'de sanırım inaktiflikten patlamış. venis dert babasına döndü :( breeze'in artık resmileşen ihaneti de ipleri tamamen kopardı. maçın temposu da çok iyiydi wyatt baba her divizyon da diff koymaya başladı tebrikler. maçla ilgili aklımda kalan şeyse kesinlikle barda girişi. çok çok iyi düşünülmüş. zaten inanılmaz bir özveriyle şov takibi düzenli promo konusunda rakibi yoktu ensiferum'un. şimdi de girişlerle bar atmaya başladı... bugün çok sanmasam da olaysız bir şekilde evlenip yeni sezonda takım işlerinden sıyrılıp son bir ana kemer run'ı yapsa tadından yenmez valla. biz val venis guy'ız!!!!</p><p></p><p>ben böyle mistik olayları çok sevmiyorum ne yalan söyliyim. bu maçta en uç noktası olmuş ama geçmişe dönüp bunları senaryoya dökmek bile büyük iş. dark stg survivor series maçından beri inanılmaz bir stabillikle gidiyor ve kemeri de oldukça iyi bir seviyeye getirdi galibiyeti için de tebrikler. </p><p></p><p>ve main event. bu propaganda videoları kimin fikri bilmiyorum ama benim anladığım buranın demirbaşı da olsan, aylarca me de olsan eninde sonunda gidersin. rock ve del rio'yu da bu şovda öldürmeye geliyorlar fiilen. çok çok zekice bir fikir eğer doğru yorumladıysam tabii. rock ve del rio'nun girişte muazzam. enzo'nun bu kadar kilit bi rolü üstleneceğini düşünmüyordum. direkt payback'in dengelerini değiştirdi adam. hatta ilk tuşlanan isim olmasını bekliyordum ama ters köşe olması ve satışı koyması da yıl sonunda ödül alacak cinsten bir durum. maç sonu yaşananlarda gerçekçi ve şovun tamamlayıcı bir parçası oldu bence. rahat bir italya galibiyeti beklerken işler sarpa sardı ama kapı arkası görüşmelerle yine işini garantiye almış tony baba. seviyoruz abi ustamızı, selamlar ve tebrikler kafadar. del rio karakterinin de dibini sıyırdık sanırım :( bakalım yeni sezonda nasıl bir yönetimle karşı karşıya olacağız.</p><p></p><p>genel kısa bir özet geçersek tatmin edici ve beklentileri karşılayan bir şov oldu. bu gece net kafeden biz de yerimizde olacağız. takip edenlere ve ekibe teşekkürler. 10/10</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anti-hero, post: 379648, member: 640"] kendimizi attık net kafeye. day 2'den önce sonuçları bilsekte baştan aşağı değerlendirmemizi atalım. şovun açılışı baya etkileyiciydi. pyrolar, seyircinin enerjisi, açılış anlatımı wrestlemania’ya yakışır bir start olmuş. meksika atmosferi çok iyi yansıtılmış, kültürel detaylar güzel dokunuşlardı. del rio’nun arabayla gelişi, canlı orkestra detayı falan baya şovlu olmuş. sahneye hakimiyeti ve seyirciyle olan bağı çok güzel yansıtılmış. açılış promosu da yerli yerindeydi. meksika halkına oynayan ama bunu abartmadan yapan bir konuşmaydı. dansçılar, bayraklar, havai fişekler falan prodüksiyon tarafı çok kuvvetliydi. del rio’nun hem promosuyla hem duruşuyla wrestlemania’yı sahiplenmesi gayet mantıklıydı, güzel yazılmış. seyirciyi hemen havaya soktu. kısacası açılış sekansı fazlasıyla başarılıydı. hem görsel hem hikayesel olarak beklentiyi yükseltti. wrestlemania'ya güzel bir açılış, del rio’ya da güçlü bir geri dönüş olmuş. ilk maçın world heavyweight championship olmasıyla beklentiyi yükselme fikrini seviyorum. güçlü başlangıç güçlü devamlılık için çok mantıklı. rpg de oynamadığım ama takip ettiğim dönemlerde favori çarım jack perry'di. karakter işlenişi ve yavaş yavaş yükselmesi, sikiru'nun muhteşem promo performansıyla birleşince süper bir iş ortaya çıktı. girişi de olay olmuş ve kışkırtıcılığıyla. ayrıca karakterine de doğrudan hizmet eden bir giriş olmuş. roman'da her zaman ki gibi ağır ve karizmatik girişini yapmış. punk'ta tam bir halk kahramanı gibi girmiş. seyirciyi selamlaması, kemer teslimiyle finaldeki pozunu sağlamlaştırmış. jaques için de bir şeyler söyleyeyim. her rpg'de olması gereken bir adam. top seviye adamlarla 2025'te rpg oynamak keyif verici ve aynı zamanda oldukça motive edici. dom karakteri yarım kaldığı için üzülüyodum ama punk'ta perry'le aynı dom'la olduğu gibi kanlı bıçaklı. maçın promosu zaten efsane. irl durumlarından kesitler inanılmaz tamamlayıcı olmuş. maça gelirsek... WHAT A MATCH seviyesindeydi. destan yazıldı her açıdan. hikaye anlatımı ve mücadele çok iyiydi. tam bu sefer bitti havası verilirken yine bir şeyler oldu. sonuçtan da memnunum, tebrikler. punk'ın kemeri yeni aldığı için koruyacağını düşünüyordum ama perry tribünü olarak sonuna kadar arkasındayız. umarım punk ya da perry'le sami'nin yolu bir gün kesişir. arka alan segmentinde kruger ve bate'in inaktiflik durumundan boşa çıkarılmaları üzdü. özellikle kruger'ın başarılı olabileceğini düşünüyordum ama olmadı. breeze'in de önce üzülüp sonra sevinip roller coaster modunda takılması merak uyandırıyor bakalım bugün kupa da neler yapacak. val venis varsa biz de varız. henry'de sanırım inaktiflikten patlamış. venis dert babasına döndü :( breeze'in artık resmileşen ihaneti de ipleri tamamen kopardı. maçın temposu da çok iyiydi wyatt baba her divizyon da diff koymaya başladı tebrikler. maçla ilgili aklımda kalan şeyse kesinlikle barda girişi. çok çok iyi düşünülmüş. zaten inanılmaz bir özveriyle şov takibi düzenli promo konusunda rakibi yoktu ensiferum'un. şimdi de girişlerle bar atmaya başladı... bugün çok sanmasam da olaysız bir şekilde evlenip yeni sezonda takım işlerinden sıyrılıp son bir ana kemer run'ı yapsa tadından yenmez valla. biz val venis guy'ız!!!! ben böyle mistik olayları çok sevmiyorum ne yalan söyliyim. bu maçta en uç noktası olmuş ama geçmişe dönüp bunları senaryoya dökmek bile büyük iş. dark stg survivor series maçından beri inanılmaz bir stabillikle gidiyor ve kemeri de oldukça iyi bir seviyeye getirdi galibiyeti için de tebrikler. ve main event. bu propaganda videoları kimin fikri bilmiyorum ama benim anladığım buranın demirbaşı da olsan, aylarca me de olsan eninde sonunda gidersin. rock ve del rio'yu da bu şovda öldürmeye geliyorlar fiilen. çok çok zekice bir fikir eğer doğru yorumladıysam tabii. rock ve del rio'nun girişte muazzam. enzo'nun bu kadar kilit bi rolü üstleneceğini düşünmüyordum. direkt payback'in dengelerini değiştirdi adam. hatta ilk tuşlanan isim olmasını bekliyordum ama ters köşe olması ve satışı koyması da yıl sonunda ödül alacak cinsten bir durum. maç sonu yaşananlarda gerçekçi ve şovun tamamlayıcı bir parçası oldu bence. rahat bir italya galibiyeti beklerken işler sarpa sardı ama kapı arkası görüşmelerle yine işini garantiye almış tony baba. seviyoruz abi ustamızı, selamlar ve tebrikler kafadar. del rio karakterinin de dibini sıyırdık sanırım :( bakalım yeni sezonda nasıl bir yönetimle karşı karşıya olacağız. genel kısa bir özet geçersek tatmin edici ve beklentileri karşılayan bir şov oldu. bu gece net kafeden biz de yerimizde olacağız. takip edenlere ve ekibe teşekkürler. 10/10 [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
WrestleMania: Mexico City - Day 1'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap