Mike Bailey: Kenny Omega ile İlk Kez Çalıştığımızda Beyninin Nasıl Çalıştığına Hayran Kaldım

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

''Speedball'' Mike Bailey, Kenny Omega hakkında konuştu. ''Speedball'' ile Kenny Omega’nın geçmişi Pro Wrestling Guerrilla'da on yıl öncesine kadar uzanıyor. Bu yılın başlarında ''Speedball'' All Elite Wrestling'e katıldığından beri ikili tekrar aynı kadroyu paylaşıyor. AEW Dynasty’de ikili, Ricochet’in de dahil olduğu AEW International Championship için üçlü tehdit maçında ringi paylaştı. Ricochet de Pro Wrestling Guerrilla geçmişinden gelen bir başka isim. Denise Salcedo’ya verdiği yeni röportajda Speedball’a AEW Dynasty’de Kenny Omega ve Ricochet ile yaptığı maç soruldu.

''Dostum, o maçı ne kadar sevdiğimi anlatamam. Bence kusursuzdu. Her yönünü tam anlamıyla yerine getirdiğimizi düşündüm. Yani, Kenny Omega... Açıkçası, bence dünyanın en iyi güreşçilerinden biri, hatta belki de en iyisi. O ve Okada öyle. Yani, AEW’deki iki PPV maçımın da Omega ve Okada’ya karşı olması harika çünkü bu ikisi tarihteki en iyi profesyonel güreş maçlarına imza attı. Tabii bu tartışmaya açık bir şeydir, işin öznel bir yönü vardır. Ama buna karşı ileri sürülebilecek pek güçlü bir argüman olduğunu düşünmüyorum ve 12 Temmuz’daki All In’da tekrar maç yapacak olmaları daha da inanılmaz.''

Speedball sözlerine devam etti ve Omega’yla tekrar ringi paylaşmanın hem kendisi hem de Ricochet için ne kadar anlamlı olduğunu belirtti.

''Kenny Omega… Kendimde onda çok şey görüyorum. Sadece… Onun yolculuğuna bakarsan, değil mi, ABD’de gelişim aşamasındaydı ve bundan memnun değildi. O yüzden Japonya’ya gitmeye karar verdi ve yıllarca DDT’de kaldı çünkü o tarz güreşi seviyordu ve yapmak istediği şey oydu. Kenny ve ben ilk kez çalıştığımızda PWG’de bir teke tek maç yapmıştık ve profesyonel güreşe nasıl yaklaştığına, beyninin nasıl çalıştığına hayran kalmıştım. Neredeyse on yıl boyunca ona baktım, ikimizin yeniden güreştiği o güne kadar. Onunla yeniden ringde olmak benim için gerçekten çok şey ifade etti, Ricochet için de öyle. Ricochet tamamen farklı bir yol izledi ama yine de 2016’da PWG’de olan, şu anda AEW’deki birçok ismin parçası olduğu grubun içindeydi, Amerikan bağımsız güreşinin gerçek patlama döneminde. Ricochet’in yolculuğunu görmek bence kesinlikle harika oldu. Ama şu anda AEW’de yaptıklarını berbat buluyorum ve bundan nefret ediyorum, ama onun için işe yarıyor. O yüzden onun adına sevindim. Yani evet, bu maç benim için gerçekten çok şey ifade etti. AEW’deki ilk PPV maçımın sonsuza dek bu maç olacak olması bence gerçekten harika bir şey ve AEW’deki geri kalan zamanım için çok iyi bir başlangıç oldu.''

Kaynak

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi