AEW'dan WWE'ye Gidenler Hakkındaki Düşünceleriniz?

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
"All Elite" olup WWE ile resmi kontrat imzalayan güreşçiler sizce harcandı mı? Yoksa kariyerleri yükselişe mi geçti? WWE kadrosuna nasıl bir etkisi oldu? Düşüncelerinizi merak ediyorum.
  • Cody Rhodes
  • Jade Cargill
  • Lexis King (Brian Pillman Jr.)
  • CM Punk
  • William Regal
  • Andrade
  • Shawn Spears
  • Ethan Page
  • Penta
  • Ricky Saints (Ricky Starks)
  • Rey Fenix
  • Rusev (Miro)
  • Mariah May
  • Aleister Black (Malakai Black)

1749127565372.png

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
  • Cody Rhodes = Adam Atatürk oldu ne düşmesi.
  • Jade Cargill = AEW'de Tanrıçaydı. Burada herhangi bir kadın.
  • Lexis King (Brian Pillman Jr.) = Bu arkadaş kim tiktoker mı?
  • CM Punk = Reise seviye belirlenmez reis seviyeyi belirler. Değerlendirme dışı.
  • William Regal = Veri yok.
  • Andrade = İki yerde de herhangi bir adam. Yatay geçiş yapmış sadece.
  • Shawn Spears = AEW'de iyi hikayelerde yer alıyordu. WWE'de görmedim bile. Muhtemelen pişman olacak.
  • Ethan Page = Veri yok.
  • Penta = Dümenden IC falan verirler de promoları kötüydü hatırladığım kadarıyla. WWE'de sıkılır bu arkadaş. AEW'de de el üstündelerdi. Muhtemelen pişman olacak.
  • Ricky Saints (Ricky Starks) = AEW'de yıldız adayıydı. Burada ne yapıyor bilmiyorum. Bence yükselir.
  • Rey Fenix = Pentayla aynı cevap.
  • Rusev (Miro) = WWE'deki primeına hiçbir zaman ulaşamayacak. AEW'deki seviyeyi aşamaz.
  • Mariah May = Veri yok.
  • Aleister Black (Malakai Black) = AEW'de fena değildi. Belki WWE'de daha da yükselebilir. Hunter seviyor bildiğim kadarıyla.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Cody, Punk, Page, Lexis, Penta, Fenix ve Spears WWE’de AEW’dakinden daha çok şans bulan/bulabilecek isimlerdi kesinlikle. Mariah May ve Aleister için henüz yorum yapmak için erken. Ricky biraz şüphe ettiriyor hangi şirkette daha iyiydi kararsızım. Geriye kalan isimler ise AEW’da daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebileceğim isimler.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Penta'nın ana kemer alacağını düşünüyorum ama Fenix asla AEW'daki konumunun ötesine geçemez bence. Midcard filan alacağını hiç sanmıyorum. AEW'da en azından iyi kötü bi midcard süreci vardı.
AEW’deki süreçlerini tamamladıklarını düşünüyorum ben. WWE’de takım potasında parlarlar muhtemelen gene ama AEW’de kemeri 10x yapmak yerine bir tur da WWE’de saltanat sürmenin kariyerleri için daha olumlu olduğunu düşünüyorum. AEW köyü kullandı mantığıyla değil de WWE’de de şans bulmaları iyi oldu mantığıyla yazdım onları.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Hepsi profesyonel güreşçi. Güreşin tepe şirketine gitmelerine her türlü durumda mutludurlar.

Pentagon Jr, Fenix, Mariah May, CM Punk, Ethan Page, Shawn Spears dışı umurumda değil zaten.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Cody ve Punk'ın hangi şirkette olduğunun pek önemi yok her yerde tepede olacakları belliydi zaten.

Cargill ve Lucha Bros AEW'de her şeye sahiplerdi, o nedenle WWE onları getirirken büyük vaatlerde bulunmuş olmalı ki sürekli aktif tutuluyorlar. Cargill AEW içinde kesinlikle daha aktifti ve daha iyi iş çıkarıyordu. WWE'de parlaması ne kadar sürer bilmiyorum. Lucha Bros da az daha tekli takılıp takım kemerlerine çökerler sırayla.

Ethan Page, Ricky Saints ve Mariah May transferleri beni şaşırtan unsurlar oldu gerçekten. AEW'de çok iyi yerdeydi hepsi. Mariah özellikle geldiği andan itibaren son gününe kadar aktif hikaye içindeydi. Hadi o yine kadınların arasından sıyrılıp ana kadroda da yolunu bulur ama Ethan ve Ricky'nin serüveni bana kısa soluklu geliyor.

Andrade, Miro ve Black AEW'de en azından iyi maçlar çıkarıyorlardı, şimdi biri speed maçlarına çıkıyor diğeri Tozawa falan tokatlıyor. Andrade'nin peder kıyağına güvenip gelmesi ve üstüne boşanması muhtemelen çok sarsmıştır, tahmin bile edemiyorum. Meksika dalgasından belki payını alır. Rusev'den de Black'den de bu saatten sonra bir şey olacağını sanmıyorum ama.

Lexis King denen şopar da yatsın kalksın ekran süresi aldığına dua etsin.

GBB

👑
Konular
62
Beğeni sayısı
2,877
PG Nakit
625
Ethan Page hayatının en doğru kararını vermiş olabilir. Adam 1 yılda NXT Championship + NXT North American Championship yazdırdı. Ana kadroda da başarılı olacağını düşünüyorum ben.

Danke

🍓
Konular
23
Beğeni sayısı
410
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
Listede tek eksi yazan isim Jade Cargill. Bence WWE beklediği şeyi alamadı. Bekledikleri şeyi de çok yüksek ihtimalle Mariah May'den alacaklar.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi