RPG Süt Beyazı ve Vantablack Karası

jusweque

tdh
Konular
24
Beğeni sayısı
1,209
PG Nakit
100
RPG Karakteri
John Cena

Girişte görünen isim John Cena! Karışık tepkiler gelir kendisine. Seyirciyi selamladıktan sonra koşarak ringe giriyor. İçeride tauntlarını atıyor.

LET'S GO CENA! CENA SUCKS! LET'S GO CENA! CENA SUCKS! LET'S GO CENA! CENA SUCKS!

cena_flair_entrance_071814--a5e37176836b9eb18dec7d518f68d59f.jpg

Cena gülümseyerek bir mikrofon alıyor. Sonra da konuşmaya başlıyor.

yqihoa5vavcydx4ej9mr.jpg

John Cena: Zannediyorum ki hikayemdeki eksik parçaları anlatmazsam bazıları tarafından ırkçı kabul edileceğim. İnsanlar böyledir, diğer insanların başarısına erişemedikleri zaman onları kötü fikirlerle damgalamayı çok severler. Böylece kendilerinin altta olduklarını kabul etmektense diğer insanları üstten aşağıya çekmeye çalışırlar. Benim de yıllardır maruz kaldığım durum tam olarak bu. Başarılarla dolu kariyeri olan biri için söylemem gerekir ki, ilk defa ırkçılıkla suçlanmıyorum, son kez de olmayacağıma eminim. Ama şimdilik, Swerve ve Nana'nın iddiaları savuşturmak için baştan almama izin verin. (Kısa bir es).

John Cena: O gece No Way Out'ta yer almayı düşünmüyordum. Çünkü PGW ile imzaladığım yeni ve gizli bu kontrata göre PAYBACK #72'den önce görünmeyeceğim konusunda anlaşmıştık. Tek bildiğim 16 Mayıs gecesine hazır olmamdı. Ta ki Dwayne'den gelen telefona kadar. The Final Boss, bana Kofi Kingston'dan bahsetti. Polisler tarafından götürüldüğünü ve Elimination Chamber maçında yer alamayacağını anlattı. Kadroda elbette bir sürü güreşçi vardı, Dwayne başka bir ismi kolaylıkla o maça çekip açığı kapatabilirdi. Belki de o kafesi boş bile bırakabilirdi. Ama ne yazık ki burada PGW'nin prestiji daha önemliydi. Kofi Kingston PGW arenasından tutuklanarak götürülmüştü ve bu itibar anlamında oldukça olumsuz bir durumdu. Dwayne kontratımı hazırlarken farklı bir tarihte başlamak üzere anlaştığımızı biliyordu. Fakat medyadaki olumsuz izlenimi püskürtmek için bana ihtiyacı olduğunu söyledi. Kofi Kingston yerine Elimination Chamber'a ben girecektim! (Cheer geliyor).

john-cena-696x391.jpg

John Cena: Ne diyebilirim ki? Teklifi kabul ettim. Ne kadar erken başlarsam o kadar iyiydi. Ayrıca çemberde Punk ve Edge gibi dostlarım da yer alıyordu. Onlara birer sürpriz yaparken o maçtan keyif de alacağımı biliyordum. Belki de en kısa sürede büyülü bir ana kemer galibiyeti elde ederek WrestleMania'nın ana olayına da gidebilirdim. Gidemez miydim? Hepiniz WWE'de neler yaptığımı çok iyi biliyorsunuz. (Cheer ve boo karışımı geliyor).

John Cena: Sonuç olarak bana da sürpriz olacak bir şekilde o çembere katılmayı başardım. Fakat tesadüf bu ya, benimle aynı gece PGW'ye katılan başka bir güreşçi daha varmış: Swerve Strickland! Hem de aynı maçta ilk defa boy gösterecekmiş. Üzülerek söylemem gerekir ki dostum, Amerika'da yaşayan bir siyahi olarak yaşadığın zorluklar ve edindiğin olumsuz tecrübeler için sana oldukça saygı duyuyor olsam da bu arenaya çıktığın zaman benim için güreşin rengi yoktur. İsterse süt beyazı isterse vantablack karası bir adam olsun, o gece önüme kim çıkarsa çıksın onu tuş etmek için hazırdım. Bu her zaman böyle olmuştur. Fakat özellikle No Way Out gecesi bir şeyi yeniden fark ettim. Burada bulunmayı, ringe çıkıp savaşmayı o kadar çok özlemiştim ki... Üzgünüm Swerve, o açlığı doyurmaya çalışırken senin dönüşünü sabote ettiğimi fark bile etmedim. Şu konuda haklısın ki, kötü niyetli bir hareket olmasa da o gece seni gerçekten sabote etmiş oldum. Seni ve duygularını bu konuda doğru buluyorum. Sana bir borcum var ki bunu kapatmaya hazırım: Üzgünüm Swerve. Özür dilerim. (Cheer geliyor).

John Cena: Fakat şunu da bir düşünmeni isterim sevgili dostum. Eğer ki burası senin evin olsaydı, benim gelişime rağmen arenadaki o seyirciler Swerve's House diyerek her tarafı inletirdi. Bu dönüş gölgede kalmaz, hatta sen beni gölgeleyerek psikolojimi mahvetmiş bile olabilirdin. Bu özürü sen dileyebilirdin. Fakat bunların hiçbiri gerçekleşmedi dostum. (Gülümsüyor). Sen o maçtan elendikten sonra seyirciler yoğun yuhalamalarla maçtaki diğer güreşçi arkadaşlarımızı sabote edebilirlerdi. Çünkü o gece sana ait olmalıydı. Işığı üzerinde toplaman gerekirken bana yansıtıyorlardı. Fakat bunların da hiçbiri olmadı dostum. (Yine gülümsüyor). O gece o maça çıktığım zaman seyircilerin senin aksine beni izlemek konusunda ne kadar istekli olduklarını gördüm. Gözlerindeki mutluluğu, kalplerindeki o sıcaklık ve hislerindeki samimiyeti hissettim. İnsanlar benim güreşmemi istiyordu Swerve, senin değil! (Boo geliyor). O yüzden şu sorunun cevabı sence de çok belli değil mi: Whose House? (Seyircilerden Cena's House yanıtı geliyor). Whose House? (Seyircilerden yine Cena's House yanıtı geliyor). Tam tahmin ettiğim gibi!

Cena mikrofonu fırlatıyor ve kameraya bakıp tauntlarını atıyor. My Time Is Now çalarken ekran kararıyor.​

Oynadığınız Karakterin Adı
John Cena
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi