RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟕𝟑: 𝚗𝚎𝚐𝚘𝚝𝚒𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗

PGW: Son Eklenen Parta Git

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Şov günü pek müsait değildim şova bakma fırsatım olmamıştı bir ara bakarım diyip erteledim. Şov genel anlamda Road to WM havasını veren bir tempoya girmiş olsa da anlık olarak aynı refleks gelmemiş gibi hissettim. Konudan bağımsız olarak bunu söyleyebiliirm. Şovda biraz "bu karakterde wm'de olsun" vibe'ı aldığım karakterler de olsa bu da oyuncuların aktiflik oranından kaynaklı olduğunu düşünüyorum, onun dışında hikayelerde bir aksaklık veya mantıksızlık göremiyorum. Olması gerektiği gibi, sadece ben biraz şirket hisse feudlarından fazla yorulmuş olabilirim. Çok görüp şahit olmaktan dolayı bu tarz hikayeler eskisi kadar ilgimi çekmiyor. Bence PGW evreni de bunu çok gördü diyip okları üzerime alıp kaçıyorum.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Son Payback öncesi bir eyyor atalım.

La sen kimsin aileyi kovuyorsun hırrıme. Regal'in kovulması için daha ne lazım bilmiyorum ama Vince'in ringde kıçını öptürdüğü hali şu ankinden daha havalıydı öyle diyeyim. Devamında ofiste gerekli belgeleri uzatınca kuyruğunu kıstırmış hemen. Abdestsiz deyyus.

Harland returne bak sen, tam Wyattlara uyan tipleme zaten Gacyleyken bile çok iyiydi. Wyattlar PGW kadrosunu sollar herhalde 2 aya kalmadan, poor Randall.

İkisi de geldiği ilk günden beri sürekli etkileşimde oldukları için whose house tadında WM maçı teaseleniyordu zaten ve beklediğimiz de oldu. Ne Cena ne Swerve için ideal hedef Mexico Cup değildi zaten, Kruger'a çok şans vermiyorum ama WM maçına yol yaptığı için de dümenden desteğimizi atarız. Babyface Cena gördüğümüze sevindim, Swerve'ü de olabildiğine gaddar kullanabilecek olmamız güzel. Nana seni onaylıyor Swerve!

Geçen hafta yazdığımın aynısı, Broken Matt'in segmentlerden bir bok anlamıyorum ve bu müthiş keyifli. STG'ye tam bu ayar bir rakip lazımdı.

50+ yaşa şu şirketten ban lazım çok acil. Hakkımızla aldığımız Slammy'e bile göz koymuş oro. Sikeyim seni. Seni ve o koca götünü. Budur ya. Şu spear count nerde kaldı boss 19 haftadır düzenli olarak aynı şekilde yere yapışıyoruz baydı vallahi. Bırak bari Punk'a öteki tarafı gösterelim eşşek herif. Roman'a kurulmamıştık da Slammyde potu kırdı bir kere. O gece ikinizi üst üste koyup çıkmazsak var ya ahh aaahhh.

Breeze ve Bate ikilisinin zarganalık çok göze batıyor ya diğer cüsselerin yanında. Henry ve Venis SEX- gövde gösterisi yaparak dağılmışız. Diyecek çok bir şey bulamadım buraya ya Venis'e uygun bir düğün yapalım ve mutlu olsun istiyoruz artık.

Yalnııız obez şişman yayıncım feci konuşmuş da. Laf cambazlığı işi var var. Hardy de artık kesin olarak dahil herhalde maça. Kim kazansa hakkı var şu üçlüden, Ospiçin yolunu bulacağını düşünüyorum yine de bir şekil.

Cope şirkette Fenerbahçe gibi takılıyor umarım Mexico Cup talihini kırdığı yer olur. MJF'in varlığı bile rahatsızlık veriyor, Meksikalıya kontratı zar zor verirsin yahudinin pislediği kaba dil atarsın Regal gibi çoluğunu çocuğunu.

Bir bayraktan tüm arenanın yanma işi büyük kolpa harbiden. Capoma metrodaki mavi gömlekli çocuk muamelesi çekiliyor. Mayhem muhtemelen tarih oldu konuşulanlardan anlaşılacağı üzere. Otoriteye karşı la famiglia, hem de Payback ortada he. Kanımızı dökeriz canımızı veririz Capoya istediğini aldırırız sorun yok. Yeşil kırmızı beyazın çingen olanından şirket yeterince soludu biraz da asil olanından solusun. Ellere sağlık.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi