Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreşçiler
AEW Güreşçileri
Will Ospreay AJ Styles'ın Ayrılıp Kendisiyle Maç Yapmasını İstiyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="RDT" data-source="post: 375329" data-attributes="member: 138"><p>Mazisinde Mick Foley'i RAW'da şampiyon yapmış bir şirkete de etkileşim alamıyor denmez ki ya? Bryan'ın Wyatt'a karşı çıktığı steel cage maçı, Dolph Ziggler'ın Cash-in'i (teknik olarak bir maç), daha birkaç saat önce R-Truth'un çıktığı maç bile örnek gösterilebilir (SNME teknik olarak bir tv şovu). Ospreay ile Page'in çıkardığı işten memnunum ki çıkacakları maçın AEW tarihinin en iyi maçı olacağına inanıyorum... uzak ara. Fakat bu feudun bile etkileşim konusunda geçerliliği yok. Sadece kendi kitlesine hitap eden bir mükemmel işten başka bir şey değil. Maalesef. Ospreay etkileşim alabilmek için sürekli WWE'ye sallıyor. Biz güreş izleyicileri için bu maç mükemmel olacak ve feud da açıkçası biraz sakin ama iyi ilerliyor bence. Daha vurdulu kırdılı bekliyordum (kendi aralarında). Ama Seth Rollins - Paul Heyman ortaklığında yaşananların etkileşimine ulaşamıyor. AEW iç pazarda bile etkileşimi tam manasıyla oturtabilmiş değil. Ama bunun sorumlusu da o ringe çıkan aslanlar değil. MJF olayında da karakterin kendi içinde oluşturduğu tezattan bahsettim şu anki hikayenin gelişiminde elbette WWE'nin bir dahli falan yok. Ben de elbette gürültülü seyirci tercih ediyorum fakat WWE 10 bin kişiden de AEW'nun alabileceği reaksiyonu alıyor yeri geliyor stadyum şovlarında da alıyor. Şu AEW kadrosunun 10 bin kişilik arenayı dolduramaması akıl alır iş değil. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.</p><p></p><p>Oradaki iki söylemim de güncelden bağımsız daha çok şirket tarihçesi gibi. Yoksa güncelde hikaye anlatımı konusunda çıkış var. Umudum olmasa da yanılmak istiyorum. AEW'dan istediğim tek şey bana 6 yıl önceki o heyecanı yaşatması. Ama tekrardan hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. <a href="https://youtu.be/yTXLn5qHubM">Şu videoda</a> yaşadığım veya daha yeni <a href="https://youtu.be/IMaBmFEdOG8?t=3094">burada anlattığım sebeplerden ötürü</a> gerçekleşen hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum. AEW'ya pozitif girmeden önce ilk özrüm Ricochet'e. 5 yıl önce kendisini gömdükten sonra 1 gecede WWE şampiyonluğundan 24/7 şampiyonluğuna düşmesi ve ikisinde de kaybetmesi üzerine haklı çıktığımı sanıyordum 5 yılın sonunda AEW'ya geçişi ile birlikte tüm söylemiş olduğum şeylerin aksini ispatladı bana. O kelinden öpüyorum. Page ve Ospreay arasındakilere yukarıda değindim ama Page zaten AEW kadrosunda en sevdiğim en beğendiğim adam. Çöp kutusuyla maça çıksa iyi şeyler izlerim ondan. MJF'in Lashley'e karı getirmesi bence skandal ya. Segmentten bağımsız tüm bu hikaye MJF adına skandal. Ne kadar iyi işlenirse işlensin eski Dünya şampiyonunun ve belki de şirketin ana starı olması gereken adamın böyle bir downgrade yemesi skandal. Ama şuradan Dünya Şampiyonluğuna giderse o zaman da bambaşka konuşurum. Death Riders ise maalesef kötü oluşum. Daha doğrusu ilk getirdiği heyecandan uzaklaştı. Gittikçe kötüleşti. Young Bucks'ın o tarafa geçmiş olmasının bile etki etmemesini (kendi adıma konuşuyorum) hala anlamlandıramadım. Ana kemer mevzusunda Jey Uso'ya taş atılmış ama kendisine bağlı olmayan tercihlerden de bu adam sorumlu olmamalı etkileşimi hayvan gibi yüksek çok iyi değil ama biraz iyi bir ana kemer şampiyonu. Ben sürekli olarak AEW'nun bu hallere düşmesini eleştiriyorum. Güncel eleştiriden ziyade daha genel ve geçmişe yayılan eleştirilerim olduğunu düşünüyorum. Ama daha güncel olarak insanlara nüfuz ediyordur bunu da anlıyorum. Ben yeri geldiğinde WWE'yi de eleştiriyorum eskiden daha çoktu bu ama sadece 5 aydır burada takıldığım için insanların önüne düşmemesi çok doğal. Güncel eleştiriyi de pazartesi uzun uzun yapacağım. Ama en temelde Cena'nın haftalık şovlarda tekrar ettiğini ben de dile getiriyorum. Bundan memnun değilim açık açık söylüyorum. WWE'ye gelince ses seda yok söylemine katılmıyorum ama çok kapsamlı bir eleştiri yapmadığım için buna katılmadığımı Pazartesi net bir şekilde anlarız hep birlikte. Nick Aldis konusuna gelince çok iyi bir güreşçi olduğunu düşünmekle birlikte AEW'da Omega veya Danielson ile çıkacağı bir maçın 5 yıldızın altında almayacağına inanıyorum. Globalde geçerlilik konusu biraz sıkıntı çünkü her maç artık unutulur hale geldi bence. Yoksa Orton vs Cena son maçı ben 15 yıl da unutmam. AEW'da da böyle unutmayacağım maçlar vardır. AEW'da bence hala potansiyel var bu konuda. Yani globale yine bir şekilde kendini anlatabilecek malzeme var. Ama şirketin tepesinde maalesef akıl yok. Bir noktada yine ele yüze bulaştırır bir adam var tepede.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RDT, post: 375329, member: 138"] Mazisinde Mick Foley'i RAW'da şampiyon yapmış bir şirkete de etkileşim alamıyor denmez ki ya? Bryan'ın Wyatt'a karşı çıktığı steel cage maçı, Dolph Ziggler'ın Cash-in'i (teknik olarak bir maç), daha birkaç saat önce R-Truth'un çıktığı maç bile örnek gösterilebilir (SNME teknik olarak bir tv şovu). Ospreay ile Page'in çıkardığı işten memnunum ki çıkacakları maçın AEW tarihinin en iyi maçı olacağına inanıyorum... uzak ara. Fakat bu feudun bile etkileşim konusunda geçerliliği yok. Sadece kendi kitlesine hitap eden bir mükemmel işten başka bir şey değil. Maalesef. Ospreay etkileşim alabilmek için sürekli WWE'ye sallıyor. Biz güreş izleyicileri için bu maç mükemmel olacak ve feud da açıkçası biraz sakin ama iyi ilerliyor bence. Daha vurdulu kırdılı bekliyordum (kendi aralarında). Ama Seth Rollins - Paul Heyman ortaklığında yaşananların etkileşimine ulaşamıyor. AEW iç pazarda bile etkileşimi tam manasıyla oturtabilmiş değil. Ama bunun sorumlusu da o ringe çıkan aslanlar değil. MJF olayında da karakterin kendi içinde oluşturduğu tezattan bahsettim şu anki hikayenin gelişiminde elbette WWE'nin bir dahli falan yok. Ben de elbette gürültülü seyirci tercih ediyorum fakat WWE 10 bin kişiden de AEW'nun alabileceği reaksiyonu alıyor yeri geliyor stadyum şovlarında da alıyor. Şu AEW kadrosunun 10 bin kişilik arenayı dolduramaması akıl alır iş değil. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Oradaki iki söylemim de güncelden bağımsız daha çok şirket tarihçesi gibi. Yoksa güncelde hikaye anlatımı konusunda çıkış var. Umudum olmasa da yanılmak istiyorum. AEW'dan istediğim tek şey bana 6 yıl önceki o heyecanı yaşatması. Ama tekrardan hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. [URL='https://youtu.be/yTXLn5qHubM']Şu videoda[/URL] yaşadığım veya daha yeni [URL='https://youtu.be/IMaBmFEdOG8?t=3094']burada anlattığım sebeplerden ötürü[/URL] gerçekleşen hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum. AEW'ya pozitif girmeden önce ilk özrüm Ricochet'e. 5 yıl önce kendisini gömdükten sonra 1 gecede WWE şampiyonluğundan 24/7 şampiyonluğuna düşmesi ve ikisinde de kaybetmesi üzerine haklı çıktığımı sanıyordum 5 yılın sonunda AEW'ya geçişi ile birlikte tüm söylemiş olduğum şeylerin aksini ispatladı bana. O kelinden öpüyorum. Page ve Ospreay arasındakilere yukarıda değindim ama Page zaten AEW kadrosunda en sevdiğim en beğendiğim adam. Çöp kutusuyla maça çıksa iyi şeyler izlerim ondan. MJF'in Lashley'e karı getirmesi bence skandal ya. Segmentten bağımsız tüm bu hikaye MJF adına skandal. Ne kadar iyi işlenirse işlensin eski Dünya şampiyonunun ve belki de şirketin ana starı olması gereken adamın böyle bir downgrade yemesi skandal. Ama şuradan Dünya Şampiyonluğuna giderse o zaman da bambaşka konuşurum. Death Riders ise maalesef kötü oluşum. Daha doğrusu ilk getirdiği heyecandan uzaklaştı. Gittikçe kötüleşti. Young Bucks'ın o tarafa geçmiş olmasının bile etki etmemesini (kendi adıma konuşuyorum) hala anlamlandıramadım. Ana kemer mevzusunda Jey Uso'ya taş atılmış ama kendisine bağlı olmayan tercihlerden de bu adam sorumlu olmamalı etkileşimi hayvan gibi yüksek çok iyi değil ama biraz iyi bir ana kemer şampiyonu. Ben sürekli olarak AEW'nun bu hallere düşmesini eleştiriyorum. Güncel eleştiriden ziyade daha genel ve geçmişe yayılan eleştirilerim olduğunu düşünüyorum. Ama daha güncel olarak insanlara nüfuz ediyordur bunu da anlıyorum. Ben yeri geldiğinde WWE'yi de eleştiriyorum eskiden daha çoktu bu ama sadece 5 aydır burada takıldığım için insanların önüne düşmemesi çok doğal. Güncel eleştiriyi de pazartesi uzun uzun yapacağım. Ama en temelde Cena'nın haftalık şovlarda tekrar ettiğini ben de dile getiriyorum. Bundan memnun değilim açık açık söylüyorum. WWE'ye gelince ses seda yok söylemine katılmıyorum ama çok kapsamlı bir eleştiri yapmadığım için buna katılmadığımı Pazartesi net bir şekilde anlarız hep birlikte. Nick Aldis konusuna gelince çok iyi bir güreşçi olduğunu düşünmekle birlikte AEW'da Omega veya Danielson ile çıkacağı bir maçın 5 yıldızın altında almayacağına inanıyorum. Globalde geçerlilik konusu biraz sıkıntı çünkü her maç artık unutulur hale geldi bence. Yoksa Orton vs Cena son maçı ben 15 yıl da unutmam. AEW'da da böyle unutmayacağım maçlar vardır. AEW'da bence hala potansiyel var bu konuda. Yani globale yine bir şekilde kendini anlatabilecek malzeme var. Ama şirketin tepesinde maalesef akıl yok. Bir noktada yine ele yüze bulaştırır bir adam var tepede. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreşçiler
AEW Güreşçileri
Will Ospreay AJ Styles'ın Ayrılıp Kendisiyle Maç Yapmasını İstiyor
Menü
Giriş yap