Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreşçiler
AEW Güreşçileri
Will Ospreay AJ Styles'ın Ayrılıp Kendisiyle Maç Yapmasını İstiyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Baylaz" data-source="post: 375289" data-attributes="member: 577"><p>Ya hoca bütün samimiyetimle bi soru soracam Wwe'de neyin hikaye anlatımını izliyoruz biz? Aynı olay 150 defa başa sarmıyor mu her seferinde. Veya ana kemer etrafında dönen hangi hikaye kaliteli? Ki artık nolur çıkın şu Aew hikaye anlatmıyor kafasından vallahi çok cahilce bi söylem. Güncel Dynamite hikaye anlatımı Raw'dan da Sd'dan da daha kaliteli kalıbımı basarım buna. Dini imanı para olmuş para için kendini iki gram geliştirememiş elemanlara ana kemer veren, gerçekten 'sirk' olan yeri eleştirmekten kaçacağınıza biraz daha objektif mi olsak? Vallahi kafanızda bir şeyi ezberlemişsiniz bu böyle devam ediyor. Aew hikaye anlatmıyorsa Adam Page ve Ospreay kaç haftadır ne yapıyor? MJF Bobby Lashley'e neden karı getiriyor? Ricochet kendine nasıl karakter kazandı? Bu Death Riders ne yapıyor?</p><p></p><p>Şimdi "Ben Wwe'yi savunmadım ki" demek en doğal hakkın farkındayım da baba random en alakasız konuda bile Aew'a gönderme yapıyorsunuz konu Wwe'ye gelince ses yok seda yok. Valla biraz objektiflik istiyorum baska bisey değil. Şu yaptığın 3-4 paragraflık hard eleştirinin Wwe versiyonunu görmek isterim.</p><p></p><p>Nick Aldis'ten falan bahsetmişsin bide. O adamın içinde Bryan Danielson olan bi ppv maçından daha iyi maç çıkarması için yiyilecek rko sayısını 20ye falan çıkarmaları lazım. O maçında globalde bi geçerliliği olmaz Wwe fanları üff ne maçtı be falan der 2 haftaya genel izleyici unutur Cena v Cody veya Randy v Cena maçlarını unuttuğumuz gibi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baylaz, post: 375289, member: 577"] Ya hoca bütün samimiyetimle bi soru soracam Wwe'de neyin hikaye anlatımını izliyoruz biz? Aynı olay 150 defa başa sarmıyor mu her seferinde. Veya ana kemer etrafında dönen hangi hikaye kaliteli? Ki artık nolur çıkın şu Aew hikaye anlatmıyor kafasından vallahi çok cahilce bi söylem. Güncel Dynamite hikaye anlatımı Raw'dan da Sd'dan da daha kaliteli kalıbımı basarım buna. Dini imanı para olmuş para için kendini iki gram geliştirememiş elemanlara ana kemer veren, gerçekten 'sirk' olan yeri eleştirmekten kaçacağınıza biraz daha objektif mi olsak? Vallahi kafanızda bir şeyi ezberlemişsiniz bu böyle devam ediyor. Aew hikaye anlatmıyorsa Adam Page ve Ospreay kaç haftadır ne yapıyor? MJF Bobby Lashley'e neden karı getiriyor? Ricochet kendine nasıl karakter kazandı? Bu Death Riders ne yapıyor? Şimdi "Ben Wwe'yi savunmadım ki" demek en doğal hakkın farkındayım da baba random en alakasız konuda bile Aew'a gönderme yapıyorsunuz konu Wwe'ye gelince ses yok seda yok. Valla biraz objektiflik istiyorum baska bisey değil. Şu yaptığın 3-4 paragraflık hard eleştirinin Wwe versiyonunu görmek isterim. Nick Aldis'ten falan bahsetmişsin bide. O adamın içinde Bryan Danielson olan bi ppv maçından daha iyi maç çıkarması için yiyilecek rko sayısını 20ye falan çıkarmaları lazım. O maçında globalde bi geçerliliği olmaz Wwe fanları üff ne maçtı be falan der 2 haftaya genel izleyici unutur Cena v Cody veya Randy v Cena maçlarını unuttuğumuz gibi. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreşçiler
AEW Güreşçileri
Will Ospreay AJ Styles'ın Ayrılıp Kendisiyle Maç Yapmasını İstiyor
Menü
Giriş yap