Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreşçiler
AEW Güreşçileri
Will Ospreay AJ Styles'ın Ayrılıp Kendisiyle Maç Yapmasını İstiyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="RDT" data-source="post: 375283" data-attributes="member: 138"><p>Şimdi saygı mı duyuyorsun yoksa bomboş mu? Ben de senin söylediklerine saygı duyuyorum. En temel olarak Amerika'ya geri dönersek son Cena vs Orton maçı bile Danielson vs Ospreay'den daha fazla etkileşime sahip. AEW, Amerika seyircisinden etkileşim almıyor. IWC'deki marklar Amerika değil. Bir hikaye elbette aylarca sürmemeli ancak AEW'nun marka maçlarına bakıyorum ya da rüya maçlarına hep oldu bittiye getirilen önceden duyurulan ve işleyişi en az şekilde yapılıp sadece ikilinin ring içine alkış tutulması beklenen maçları bana kalırsa hikaye taşımıyor. AEW hikaye anlatma konusunda çok zayıf. Öyle ki en iyi feudlarını bile süreç içerisinde batırmış bir şirket bkz. Adam Cole vs MJF. WWE eskisi olsam bana iyi davranır mıydın diyip patrona söven MJF şimdi bir WWE eskisine yamanarak onun kanatları altına yatmaya çalışıyor mesela. Ha bir de şöyle bir durum var kutu gibi arenada elbette stadyumdan gür ses çıkar. Akustiğe aldanıp AEW'nun etkileşimini abartmasan iyi olur. Ayrıca etkileşimin bir başka boyutu da arenaları doldurmak. AEW 6 binlik arenaları dolduramayıp 1 ay boyunca kendini bin kişilik arenaya kapatmayı etkileşimden mi sayacak şimdi? AEW'daki hiç bir hikaye WWE'dekilerden iyi değil maalesef. Üzülerek söylüyorum. AEW'nun iyi olmasını sizden bile daha çok istiyor olabilirim. Ama şirketin yıllar boyunca yarattığı hayal kırıklığının sorumlusu ben miyim? AEW maalesef ki bitik bir şirket. Eline gelen tüm fırsatları eline yüzüne bulaştırmış bir şirket.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RDT, post: 375283, member: 138"] Şimdi saygı mı duyuyorsun yoksa bomboş mu? Ben de senin söylediklerine saygı duyuyorum. En temel olarak Amerika'ya geri dönersek son Cena vs Orton maçı bile Danielson vs Ospreay'den daha fazla etkileşime sahip. AEW, Amerika seyircisinden etkileşim almıyor. IWC'deki marklar Amerika değil. Bir hikaye elbette aylarca sürmemeli ancak AEW'nun marka maçlarına bakıyorum ya da rüya maçlarına hep oldu bittiye getirilen önceden duyurulan ve işleyişi en az şekilde yapılıp sadece ikilinin ring içine alkış tutulması beklenen maçları bana kalırsa hikaye taşımıyor. AEW hikaye anlatma konusunda çok zayıf. Öyle ki en iyi feudlarını bile süreç içerisinde batırmış bir şirket bkz. Adam Cole vs MJF. WWE eskisi olsam bana iyi davranır mıydın diyip patrona söven MJF şimdi bir WWE eskisine yamanarak onun kanatları altına yatmaya çalışıyor mesela. Ha bir de şöyle bir durum var kutu gibi arenada elbette stadyumdan gür ses çıkar. Akustiğe aldanıp AEW'nun etkileşimini abartmasan iyi olur. Ayrıca etkileşimin bir başka boyutu da arenaları doldurmak. AEW 6 binlik arenaları dolduramayıp 1 ay boyunca kendini bin kişilik arenaya kapatmayı etkileşimden mi sayacak şimdi? AEW'daki hiç bir hikaye WWE'dekilerden iyi değil maalesef. Üzülerek söylüyorum. AEW'nun iyi olmasını sizden bile daha çok istiyor olabilirim. Ama şirketin yıllar boyunca yarattığı hayal kırıklığının sorumlusu ben miyim? AEW maalesef ki bitik bir şirket. Eline gelen tüm fırsatları eline yüzüne bulaştırmış bir şirket. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreşçiler
AEW Güreşçileri
Will Ospreay AJ Styles'ın Ayrılıp Kendisiyle Maç Yapmasını İstiyor
Menü
Giriş yap