Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreşçiler
AEW Güreşçileri
Will Ospreay AJ Styles'ın Ayrılıp Kendisiyle Maç Yapmasını İstiyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="RDT" data-source="post: 375278" data-attributes="member: 138"><p>AEW güreşinin karşılığı karnaval gösterilerinde yapılan maçlardan farksız yani sirk gösterisi de denilebilir gömülmek istendiğinde. PW Argosuna böyle yerleştirmiş olalım. Ancak Bryan Danielson ve Ospreay arasındaki el ense şovunu ben Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde de pek tabii ki izleyebilirim. Sektörün geldiği noktada insanlara hikaye anlatmadan sadece olsun diye bu maçların yapılması öncelikle bu güreşçilere ayıp. Çıkılan maçlar ve seyirci etkileşimleri elbette iyi fakat Fransa'da Cody vs AJ Styles maçındaki etkileşimi asla yakalayamaz mesela. Seyirci etkileşimi dediğin John Cena'nın Belçika fethi sırasında yaptıkları olabilir. GUNTHER vs Sheamus maçını tek örnek olarak sayıyorum bu tarz maçların hepsi Danielson ve Ospreay'in yerde kilitler içinde yuvarlanması veya iplere sıçrayıp takla atmasından daha evladır daha iyidir. Nick Aldis'in kendi fizikalitesinde herhangi bir güreşçiyle paylaşacağı 17 dakika çok daha iyi bir maç sunacaktır. AEW seviye olarak çok aşağıda. Ring içi olarak bile iyi diyemem ki çok iyi güreşçileri var. Burada eleştiriyor gibi görünsem de Ospreay, Danielson bunlar mükemmel güreşçiler özellikle Danielson, Ospreay değil ama o yolda gidiyor, bunun dışında prodüksiyon olsun hikaye kalitesi olsun güreşin en önemli diğer konularında çok aşağı bir seviyede. Tony Khan'ın yurtdışına çıktığı bir şovda ring bile bulamayıp ufak bir tahta parçasını atması rezilliğine değinmiyorum bile.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RDT, post: 375278, member: 138"] AEW güreşinin karşılığı karnaval gösterilerinde yapılan maçlardan farksız yani sirk gösterisi de denilebilir gömülmek istendiğinde. PW Argosuna böyle yerleştirmiş olalım. Ancak Bryan Danielson ve Ospreay arasındaki el ense şovunu ben Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde de pek tabii ki izleyebilirim. Sektörün geldiği noktada insanlara hikaye anlatmadan sadece olsun diye bu maçların yapılması öncelikle bu güreşçilere ayıp. Çıkılan maçlar ve seyirci etkileşimleri elbette iyi fakat Fransa'da Cody vs AJ Styles maçındaki etkileşimi asla yakalayamaz mesela. Seyirci etkileşimi dediğin John Cena'nın Belçika fethi sırasında yaptıkları olabilir. GUNTHER vs Sheamus maçını tek örnek olarak sayıyorum bu tarz maçların hepsi Danielson ve Ospreay'in yerde kilitler içinde yuvarlanması veya iplere sıçrayıp takla atmasından daha evladır daha iyidir. Nick Aldis'in kendi fizikalitesinde herhangi bir güreşçiyle paylaşacağı 17 dakika çok daha iyi bir maç sunacaktır. AEW seviye olarak çok aşağıda. Ring içi olarak bile iyi diyemem ki çok iyi güreşçileri var. Burada eleştiriyor gibi görünsem de Ospreay, Danielson bunlar mükemmel güreşçiler özellikle Danielson, Ospreay değil ama o yolda gidiyor, bunun dışında prodüksiyon olsun hikaye kalitesi olsun güreşin en önemli diğer konularında çok aşağı bir seviyede. Tony Khan'ın yurtdışına çıktığı bir şovda ring bile bulamayıp ufak bir tahta parçasını atması rezilliğine değinmiyorum bile. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreşçiler
AEW Güreşçileri
Will Ospreay AJ Styles'ın Ayrılıp Kendisiyle Maç Yapmasını İstiyor
Menü
Giriş yap