(YALANLANDI) Mert Hakan Yandaş'ın Ayağı Kesilebilir

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Çıkmasaydı da aynı performansı gösterirdi.

Bu istatistik sayılmaz mantıksız bir argüman.
Neyse ne diyelim koyun gibi güdülmeye devam et. Kulübe asgari ücret dozajında aldığı parayla 5 senedir katkı veren adama burun kıvır. Geçen sene takımın en kritik virajlarından olan Pendik, Kasımpaşa ve Rize maçlarında takımın fitilini ateşleyen adama burun kıvır.

Bir tane çetnik lavuk gelir senede 5 milyon alarak tüm önemli maçları ghostlar, 2 sene üst üste seni Avrupa'dan eler. Ya suçu maçtan önce penaltılara çalıştık diyen hocaya atarsın, ya da hayatında 10 tane penaltı atmamasına rağmen son penaltı sorumluluğu verilen Mert Hakan kaçırınca bileti ona kesersin. Biata devam.

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,912
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
Neyse ne diyelim koyun gibi güdülmeye devam et. Kulübe asgari ücret dozajında aldığı parayla 5 senedir katkı veren adama burun kıvır. Geçen sene takımın en kritik virajlarından olan Pendik, Kasımpaşa ve Rize maçlarında takımın fitilini ateşleyen adama burun kıvır.

Bir tane çetnik lavuk gelir senede 5 milyon alarak tüm önemli maçları ghostlar, 2 sene üst üste seni Avrupa'dan eler. Ya suçu maçtan önce penaltılara çalıştık diyen hocaya atarsın, ya da hayatında 10 tane penaltı atmamasına rağmen son penaltı sorumluluğu verilen Mert Hakan kaçırınca bileti ona kesersin. Biata devam.
Yani Mert Hakan'ı bu denli savunanı ilk defa görüyorum bu kadar savunulmayı hak etmiyor yani bu yazdıklarının benim nezdimde bir geçerliliği yok. Bana işe yarayacak adam lazım yaramayanların işi yok.

Anasayfa Üst Alt