RPG Şampiyonlar Listesi

KAT

mr. iwgp
Konular
1,217
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Yeni şampiyonlarımızı ben de kutlarım, gerçekten hak ettiler. Prince of PGW’muz da başarmayı hak ediyordu, kutlarım. Kendime gelince, @Boss, sizlere teşekkür etmek istiyorum. Belki kağıt üzerinde 'kısa' görünen bir reign oldu ama benim için niteliği süresinden çok daha değerliydi. Yalan yok, Y2J dönemimden sonra RPG benim için biraz monotonlaşmış, o eski heyecanını yitirmişti. Ancak bu reign, oyuna olan bakış açımı tazeledi, pasımı attı diyebilirim. Uzun zaman boyunca bu kadar eğlenmemiştim. Umarım sizlere güzel bir geçiş şampiyonu olabilmişimdir. Bir kez daha teşekkürler.

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
Money in the Bank 2026 şovumuzun sonrasında yeni şampiyonlarımız bulunmaktadır. John Cena, 13. ve yeni World Heavyweight Şampiyonu; Matt Cardona, 13. ve yeni PGW World Television Şampiyonu; Carlito ile Finn Bálor, 16. ve yeni PGW Tag Team Şampiyonları olmuşlardır. Bahsi yapılan profesyonel güreşçilerin oyuncuları olan sırasıyla @jusweque, @RDT, @ECH ve @GBB'yi tebrik ediyoruz. Bunun haricinde, Money in the Bank Ladder Match'i kazanarak "Mr. Money in the Bank" unvanını kazanan Steve Gibki, Special Titles bölümüne eklenmiştir- karakterin oyuncusu @American Psycho'yu da kutluyoruz. Dominik Mysterio'nun, World Heavyweight Championship'le serüveni 56 gün sürerken; Jeff Hardy, PGW World Television Championship'le geçirdiği 86 günden sonra kemerini kaybetmiştir. Resmi kayıtlara göre, Dominik Mysterio ile Jack Perry kemerlerini 120 gün taşımalarının sonrasında PGW Tag Team Championship'lerini kaybetmişlerdir- El Grande Americano kayıtlara geçmemiştir. Dominik Mysterio karakterinin sahibi @jaques'i, Jeff Hardy karakterinin sahibi @Mamy D Way'i ve Jack Perry karakterinin sahibi @Sikiru'ya teşekkür ediyoruz. Konumuzun içerisindeki ana mesaj, bu şekilde güncellenmiştir.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi