Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
No Way Out 2025'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hacken" data-source="post: 373277" data-attributes="member: 28"><p>Bıraktığımız yerden hızlı hızlı yorumlayalım.</p><p></p><p>Tahmin edildiği üzere STG hata yapmamış. Cardona için ise bundan sonrası kritik. Matt Hardy tarzı bir karakterin gelmesi kanımca iyi oldu. Dark STG'nin de Broken'ının da performansını artıracak bir eşleşme olmuş.</p><p></p><p>Maçı kaybetseler de Venis'i daha iyi günlerin beklediğini düşünüyorum. Yeni bir eküri, durulup odaklanma işleri derken yine yolunu bUlacaktır. Burada kritik konu Breeze, birbirleriyle işleri ne ölçüde sertleşecek beklemedeyiz. </p><p></p><p>Nihayet second best halinden çıkıp kemeri aldı Wyatt. Bunu çoook uzun zamandır istiyordu ve hak ediyordu. Maça gelince, Randy için bir klasik haline gelen bir akış olmuş. Yine akıcı bir anlatım ve güzel betimlemeler ile ortaya hikayesi bol sağlam bir maç çıkmış. Benim için Randy'nin bundan sonraki hali, en az wyatt'ın reigni kadar kadar merak konusu. Karakter doygunluğa ulaştı hissiyatı verse de sanki daha yolu da varmış gibi; ciddi bir ikilem oluşturuyor kafada. </p><p></p><p>Maçın billur öyle böyle değil. Okuması büyük keyif. Karakterler iyi yansıtılmış ve maç, Capo'ma yakışır şekilde bitmiş; deveden büyük fil var hesabı...</p><p></p><p></p><p>WHC maçı aşırı bilinmezdi, bence birden çok sonuca gebeydi. Ben şahsen koruma bekliyordum Perry'den. </p><p>Swerve'ün gelmesi muazzam olmuş, direkt üst perdeden girmiş ve oralarda da takılır artık. Gerçekte elinin değdiği şey altın oluyor [USER=57]@Sikiru[/USER] 'nun tabiri ile. Burada da benzer senaryo mümkün sahibinin aktifliği ile paralel olarak. Çok yönlü bir karakter.</p><p>John Cena için de benzer şeyler geçerli. Her yerin Cena'ya ihtiyacı vardır abi. Sahibi de karakterin hakkını rahat rahat verebilecek bir adam. </p><p>Maça dönersek Perry'nin elenmesinin bir tık erken olduğunu düşünüyorum. Evet, bu takip esnasında maksimum heyecanı verecek bir olay ancak bir sonraki elemeler olabilirdi kanımca. Maçın sonunda da aktif rol oynamış ama yine ters köşe gitmiş kral. Kendisi adına oldukça kötü geçen PPV'ın ardından harika bir promo gelmiş, keçilerdendir. Edge tarafında ise büyüyerek giden bir karakterden söz edebiliriz. Şimdi bir de şampiyonu eledi, maçta da güzel performans verdi. </p><p>CM Punk... ardaelci denilen mutant kardeşim yine yaptı şovunu. RPG'deki Punk, gerçektekine aşırı paralel bir şekilde damakta harika tatlar bırakan ancak bunu çok kısa sürdüren bir karakter. Önünde 420822 farklı yol ve bir o kadar farklı rakip ihtimali var. Bundan sonrasını koltuğa yaslanıp seyrederiz. Roman Reigns'in tercihine bağlı olmadan bu kemerin WM maçının 1v1 olmayacağını düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacken, post: 373277, member: 28"] Bıraktığımız yerden hızlı hızlı yorumlayalım. Tahmin edildiği üzere STG hata yapmamış. Cardona için ise bundan sonrası kritik. Matt Hardy tarzı bir karakterin gelmesi kanımca iyi oldu. Dark STG'nin de Broken'ının da performansını artıracak bir eşleşme olmuş. Maçı kaybetseler de Venis'i daha iyi günlerin beklediğini düşünüyorum. Yeni bir eküri, durulup odaklanma işleri derken yine yolunu bUlacaktır. Burada kritik konu Breeze, birbirleriyle işleri ne ölçüde sertleşecek beklemedeyiz. Nihayet second best halinden çıkıp kemeri aldı Wyatt. Bunu çoook uzun zamandır istiyordu ve hak ediyordu. Maça gelince, Randy için bir klasik haline gelen bir akış olmuş. Yine akıcı bir anlatım ve güzel betimlemeler ile ortaya hikayesi bol sağlam bir maç çıkmış. Benim için Randy'nin bundan sonraki hali, en az wyatt'ın reigni kadar kadar merak konusu. Karakter doygunluğa ulaştı hissiyatı verse de sanki daha yolu da varmış gibi; ciddi bir ikilem oluşturuyor kafada. Maçın billur öyle böyle değil. Okuması büyük keyif. Karakterler iyi yansıtılmış ve maç, Capo'ma yakışır şekilde bitmiş; deveden büyük fil var hesabı... WHC maçı aşırı bilinmezdi, bence birden çok sonuca gebeydi. Ben şahsen koruma bekliyordum Perry'den. Swerve'ün gelmesi muazzam olmuş, direkt üst perdeden girmiş ve oralarda da takılır artık. Gerçekte elinin değdiği şey altın oluyor [USER=57]@Sikiru[/USER] 'nun tabiri ile. Burada da benzer senaryo mümkün sahibinin aktifliği ile paralel olarak. Çok yönlü bir karakter. John Cena için de benzer şeyler geçerli. Her yerin Cena'ya ihtiyacı vardır abi. Sahibi de karakterin hakkını rahat rahat verebilecek bir adam. Maça dönersek Perry'nin elenmesinin bir tık erken olduğunu düşünüyorum. Evet, bu takip esnasında maksimum heyecanı verecek bir olay ancak bir sonraki elemeler olabilirdi kanımca. Maçın sonunda da aktif rol oynamış ama yine ters köşe gitmiş kral. Kendisi adına oldukça kötü geçen PPV'ın ardından harika bir promo gelmiş, keçilerdendir. Edge tarafında ise büyüyerek giden bir karakterden söz edebiliriz. Şimdi bir de şampiyonu eledi, maçta da güzel performans verdi. CM Punk... ardaelci denilen mutant kardeşim yine yaptı şovunu. RPG'deki Punk, gerçektekine aşırı paralel bir şekilde damakta harika tatlar bırakan ancak bunu çok kısa sürdüren bir karakter. Önünde 420822 farklı yol ve bir o kadar farklı rakip ihtimali var. Bundan sonrasını koltuğa yaslanıp seyrederiz. Roman Reigns'in tercihine bağlı olmadan bu kemerin WM maçının 1v1 olmayacağını düşünüyorum. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
No Way Out 2025'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap