RPG Sene Sanki 2013

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
lafayette, Louisiana

Bray Wyatt'ı kararmış bir harabenin duvarları arasında görüyoruz. Wyatt elleri cebinde volta atarken duvarlardaki is lekelerine bakıyor. Randy Orton'ın ateşe verdiği evin kalıntılarına göz gezdirmeye devam eden Wyatt bir süre sonra söze giriyor.

60a6jsq.png

"Rekabet" dediğimiz şey, ne kadar tuhaf öyle değil mi çocuklarım? Çok daha ulu, çok daha büyük olanlar bile kendilerine hiç bir şekilde denk gelemeyecek ufak porsiyonlarla karşı karşıya geliyor ve bunun adı "rekabet" oluyor. PGW Şampiyonluğu rekabeti.. Ceylan çayırda koşarken, peşinden gelen aslanın onu midesine indirmek için davrandığı; ikilinin aynı anda koştukları bir kare hayal edin. Buna rekabet diyebilir miyiz? No Way Out ufukta gittikçe yaklaşırken kafamda bu soru yankılanıyor, sahiden de Randy Orton ve Bray Wyatt bir "rekabet "içinde mi? Şöyle bir maziye bakalım... Ben elinden tutmadan evvel kendi seviyesindeki adamlarla, hiç bir anlam ifade etmeyen unvanların peşinde koşan ihtiyar engerek, Wyatt Family çatısı altında final formuna ulaştı ve şimdi PGW'nin şampiyonluğunu belinde taşıyor öyle değil mi? Peki karşısında kim var, peşinde yürüdüğü, emri altında yaşadığı, ayak işlerine koştuğu adam var. Bunun adı rekabet değil, olsa olsa katliam olur. Ve ben, Randy Orton'la "rekabet" içerisinde olabilecek bir adam değilim. Zira Orton'ı yaratan adam benim. Benim sayemde Randy asla zıplayamayacağı zirveleri gördü, benim sayemde PGW'de kendine isim yapma şansı buldu. PGW benim dünyam ve Randy Orton sadece ben izin verdiğimden o dünyanın içinde nefes alabiliyor. Daha fazlası değil... Ve kafamda her zaman şu soru yankılanmaya devam edecek adamım: Ona karşı adaletli olabildim mi? Kanatlarım altında geçirdiği süre boyunca bizim ihtiyar engereğe göz kulak olabildim mi... Cevap sonuna kadar evet. Ama o, bir hainin yapacağı gibi çözülmeyi fırsat bilerek Güney'den kaçtı ve ihanet ettiği aileyle yüzleşmeye dahi cesaret edemedi. Benim gibi savaşarak, yok ederek ilerlemek yerine kısa yollarla, patikalarla ve üçkağıtlarla bana ait olan altına benden önce dokunma imkanı buldu. Evlat, umarım iyi bir Nisan ayı geçirmişsindir.. Zira omzunda altınla kendine şampiyon diyerek gezdiğin bu ay, senin zavallı yaşamında görüp görebileceğin en büyük başarı olacak. İleride dahi, Bray Wyatt'ın içinde bulunduğu bir çöplükte başına bir taç takıp kendine kral diyebilme şansına erişmeni bir mucize olarak niteleyeceksin. Seninle rahmetli Dream arasındaki fark ne biliyor musun, o bana kazık atarak ihanet etti. Sen ise kaçarak. Görüyorsunuz ya madamlar ve mösyöler, ihanetin bile kendince bambaşka formları var. Ve benim gözümde, bizim kara oğlanın yaptığı bile daha mertçe bir yöntemdi. Zira o, sırtıma hançeri sapladıktan sonra arkama döndüğümde benimle kafa kafaya gelmeye cesaret etti. Ya sen oğlum, sen ne yaptın? Tabanları yağladın. Bar köşelerinde siftindin, kendini burada bile olmayan bir berduşa teslim ettin zira biliyordun ki Bray Wyatt'tan ne kadar uzak olursan postunu o kadar uzun süre koruyabilirsin. Ama sen yanıldın evlat, benim saldığım dehşet ne sınır tanır, ne ülke tanır ne de girmeye cesaret edemediği kapı vardır... Güney'den kaçılmaz Randy. Onun için her zaman buradaki gençlere verdiğim nasihatı sana da veriyorum: Muhakkak Güney'i ziyaret edin... Güney sizi ziyaret etmeden önce.

Wyatt kameraya göz kırpıp kahkahalara boğulurken sesi tuhaf bir şekilde duvarlarda yankılanıyor. Yankı sesine daha da keyiflenen Bray sırıtarak is lekelerine bakıyor.

stnrvho.png

Korkak olduğun kadar sahtekarsın da evlat.. Şu yaktığın şey, bütünü bana ait olan ve ucu bucağı olmayan komündeki eski bir ev sadece. Ve sen, PGW'deki amcalarına bu adresi vererek kameraların sadece bu dört duvara odaklanmasını sağladın. "Bray Wyatt'ın evini ateşe verdim"... gerçekten buna inanıyor ve bu zavallı kundaklama faaliyetiyle gurur duyuyor musun güzel çocuğum? Bana sorarsan, yaptığın şey usta bir engereğin başarılı hamlesinden ziyade, korkak bir kundakçının vur kaç harekatına benziyor. Ve asıl soruyu sormakta fayda var: Sen bu boktan harabeyi ben önünde seni beklerken ateşe vermeye cesaret edebilir miydin? (Wyatt kahkaha atıyor) Cevabı bir sen, bir de ben biliyoruz evlat. Ama No Way Out'ta dünya öğrenecek... On beşinci saltanat diyorsun, öyle değil mi? Bütün o saltanatları benim bu çöplüklere merak salmamdan önce yaptın. Ormandaki bütün sürüngenler başlarına bir taç takıp kral taklidi yapıyordu.. ve 2013'te içeri bir aslan daldı. Biz bir tarikat değiliz oğlum, biz bir aileyiz. Tarikatlar aparat kullanır, kendi adamını yerleştirir, böler parçalar ve yönetir. Bizim ise bölmeye ya da parçalamaya ihtiyacımız yok, zira bütün dünya bizim... Bütün dünya zaten Wyatt Family'nin tapulu malı! Bir adım, bir adım daha ve cihanın istediğimiz her yerine uçarak gideriz.. Başımızı koyacak bir taş bulduğumuz müddetçe her yerde bir evimiz vardır. Ve senin bahsettiğin tarikatların aksine, senin bugüne kadar içinde bulunduğun bütün diğer oluşumların aksine bizler birbirimize bir çıkar uğruna sırtımızı yaslamayız. Bir düşün Randy, senin gibi bir düşkünü, senin gibi bir sefili bile pisliğin içerisinden tutup ayağa kaldırmayı başaran bir adam başka hangi mucizelere muktedir olabilir? Seni bir hiçliğin ortasından çekip çıkardım, ve şimdi geldiğin yere geri dönme zamanın yaklaşıyor. Panzehirim olduğunu söylüyorsun, ama ben zehir değilim evlat.. Ben PGW'nin ilacıyım. Ben, buradaki tüm çürümüş ve kokuşmuş cerahatın, bütün yanıtsız soruların cevabıyım ve bugüne kadar hangi savaşa girdiysem hepsinden galip ayrıldım. Bütün o lakırdıların arasında tek bir şeyde haklısın: Yollarımız yeniden kesişti. Ve No Way Out'ta, onları tekrar ayıracağız evlat. Ben, başından beri benim hakkım olan tahta oturup PGW üzerindeki hükmümü başlatırken, sen ise seni çekip çıkardığım o bok çukuruna geri dönecek ve on beş saltanatın rüyasıyla beraber yok olup gideceksin. Belki dünya tersine döndüğünde, güneş batıdan doğup doğudan battığında son bir kez bir araya geliriz. Belki tekrar, o güzel günlerdeki gibi Robin Hood'u beraber okuruz, ne dersin evlat? (Wyatt pis pis sırıtıyor) Seni bekliyor olacağım çocuğum, randevuya geç kalma. Follow… the buzzards.

Wyatt kahkahalar atarak yanmış evden çıkarken kamera gittikçe yükseliyor.. Evin yanında bir başka evde gaz lambalarının yandığını görüyoruz. İkinci, üçüncü derken yükselen kamera bize yanmış evin etrafını çevrelemiş onlarca haneyi gösteriyor ve bu ürkütücü Lafayette tablosuyla kameralarımız kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi