Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreş Tartışmaları
(SORULAR) Berzerk&Rocky Cast | Bölüm 5 | Konuk RDT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Nature Boy" data-source="post: 370506" data-attributes="member: 24"><p>Sözümün eriyim, başlıyoruz!</p><p></p><p>Benim bölümde bir şeyleri yeni öğrendiğini söyledin, neler onlar? Camianın eksiği neredeyse oraya yatırım yapalım. </p><p></p><p>Karrion Kross’un son dönemdeki çıkışı hakkında malumat. </p><p></p><p>Tam da şu anda güreş şirketi kurma fırsatın var. WWE güreşçileri dahil olmak üzere güncelde kadrona katamayacağın kimse yok. Senden Verne Gagne’nin Big 8 teorisini uygulamanı istiyorum. Şirketi 6 tane tekli güreşçi ve 2 tane takımın etrafına inşa edeceksin. Başla!</p><p></p><p>Göklerden düşen bir Mysterio olmak nasıl hissetirdi zamanında? RPG’de o dönemki yorum performansın insan üstüydü.</p><p></p><p>Trabzonda yemek yenilecek yerler listesi. Geçen gittiğimde Hamseköyde salaş bir köftecide yediğim etin tadı damağımda, bana böyle yerel halkın bildiği güzel yemek yapan yerler lazım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nature Boy, post: 370506, member: 24"] Sözümün eriyim, başlıyoruz! Benim bölümde bir şeyleri yeni öğrendiğini söyledin, neler onlar? Camianın eksiği neredeyse oraya yatırım yapalım. Karrion Kross’un son dönemdeki çıkışı hakkında malumat. Tam da şu anda güreş şirketi kurma fırsatın var. WWE güreşçileri dahil olmak üzere güncelde kadrona katamayacağın kimse yok. Senden Verne Gagne’nin Big 8 teorisini uygulamanı istiyorum. Şirketi 6 tane tekli güreşçi ve 2 tane takımın etrafına inşa edeceksin. Başla! Göklerden düşen bir Mysterio olmak nasıl hissetirdi zamanında? RPG’de o dönemki yorum performansın insan üstüydü. Trabzonda yemek yenilecek yerler listesi. Geçen gittiğimde Hamseköyde salaş bir köftecide yediğim etin tadı damağımda, bana böyle yerel halkın bildiği güzel yemek yapan yerler lazım. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreş Tartışmaları
(SORULAR) Berzerk&Rocky Cast | Bölüm 5 | Konuk RDT
Menü
Giriş yap
Kayıt ol