Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Bilgisayar & Konsol Oyunları
Golden Era'nın Underrated Oyunu: Need For Speed Carbon
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Yulier" data-source="post: 368518" data-attributes="member: 16"><p>Sırf şu konuya cevap yazabilmek için foruma giriş yaptım. Bu oyuna olan hayranlığım bambaşka gerçekten.</p><p></p><p>Ben de küçük yaşlarda bu oyunla tanışmış birisi olaraktan benim için yeri çok ayrı olan bir oyundur NFS Carbon. Atmosferiyle beni o küçük yaşlarda kanyon yarışlarında korka korka araba sürdürten bir oyundur hatta saılfhıusafhlıuasjf. Oyunu ilk oynadığım zamanlar hiç bitirememiştim. Darius ile olan kanyon yarışını hiç bir türlü geçemiyordum o yarış başındaki u virajlar beni bitiriyordu resmen. Ama bilinçli şekilde fark ettim ki Viper veya Corvette sürüyorsan 15 saniyede bitirebiliyorsun yarışı ehehehehe. Daha ciddi yazacak olursam bu oyunu benim gibi seven birisinin çıkmasına çok sevindim çünkü ülkemizde nedense bu oyun çok hor görülüyor ve Most Wanted kadar seveni yok. Bu oyunu bir ara speedrunlayacak kadar oynuyordum ama zamanla bu heves kayboldu tabii. Yazı için eline sağlık.</p><p></p><p>Son olarak umarım haberin vardır 1 2 ay önce oyunun online modu çıktı. Ben de bir süre oynadım ama oyunun öyle manyakları var ki araba seçen, performans ayarı tartışan, tur süresi geliştiren manyaklar içinde fazla tutunamadım ama oynaması gerçekten çok zevkli. Mod benim için çocukken keşke olsaydı dediğim şeylerden birisiydi ve bu oyunun 19 yıl sonra bile hala ayakta duruyor olması ve hala bir sürü modla (yeni yarışlar, arabalar ve içerikler ekleyen bir sürü modu var ve hala geliştiriliyor) destekleniyor olması gerçekten çok mutlu eden bir gerçek. Umarım moddan haberin vardır ve bunu deneyimlemişsindir.</p><p></p><p>Denemek veya nedir diye öğrenmek isteyenler için modun adı NFSCO çok basit bir kurulumla sizde oynayabilirsiniz. Bu oyuna hayranlığınız varsa mutlaka denemenizi öneririm ve oynayan sayısı küçümsenmeyecek kadar fazla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yulier, post: 368518, member: 16"] Sırf şu konuya cevap yazabilmek için foruma giriş yaptım. Bu oyuna olan hayranlığım bambaşka gerçekten. Ben de küçük yaşlarda bu oyunla tanışmış birisi olaraktan benim için yeri çok ayrı olan bir oyundur NFS Carbon. Atmosferiyle beni o küçük yaşlarda kanyon yarışlarında korka korka araba sürdürten bir oyundur hatta saılfhıusafhlıuasjf. Oyunu ilk oynadığım zamanlar hiç bitirememiştim. Darius ile olan kanyon yarışını hiç bir türlü geçemiyordum o yarış başındaki u virajlar beni bitiriyordu resmen. Ama bilinçli şekilde fark ettim ki Viper veya Corvette sürüyorsan 15 saniyede bitirebiliyorsun yarışı ehehehehe. Daha ciddi yazacak olursam bu oyunu benim gibi seven birisinin çıkmasına çok sevindim çünkü ülkemizde nedense bu oyun çok hor görülüyor ve Most Wanted kadar seveni yok. Bu oyunu bir ara speedrunlayacak kadar oynuyordum ama zamanla bu heves kayboldu tabii. Yazı için eline sağlık. Son olarak umarım haberin vardır 1 2 ay önce oyunun online modu çıktı. Ben de bir süre oynadım ama oyunun öyle manyakları var ki araba seçen, performans ayarı tartışan, tur süresi geliştiren manyaklar içinde fazla tutunamadım ama oynaması gerçekten çok zevkli. Mod benim için çocukken keşke olsaydı dediğim şeylerden birisiydi ve bu oyunun 19 yıl sonra bile hala ayakta duruyor olması ve hala bir sürü modla (yeni yarışlar, arabalar ve içerikler ekleyen bir sürü modu var ve hala geliştiriliyor) destekleniyor olması gerçekten çok mutlu eden bir gerçek. Umarım moddan haberin vardır ve bunu deneyimlemişsindir. Denemek veya nedir diye öğrenmek isteyenler için modun adı NFSCO çok basit bir kurulumla sizde oynayabilirsiniz. Bu oyuna hayranlığınız varsa mutlaka denemenizi öneririm ve oynayan sayısı küçümsenmeyecek kadar fazla. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Bilgisayar & Konsol Oyunları
Golden Era'nın Underrated Oyunu: Need For Speed Carbon
Menü
Giriş yap
Kayıt ol