Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreş Tartışmaları
Profesyonel Güreşi Koruyan İttifak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Huma" data-source="post: 367775" data-attributes="member: 484"><p>İçinde bulunduğum küskün AEW izleyicilerinin bence en büyük itirazı sürekli aynı işi görmelerinden sıkılmış olmaları. Açıkçası 2024'de son izlediğim dönemki şovların kalitesi ile insanların prime kabul ettiği 2021 dönemindeki şovların kalitesini aşağı yukarı aynı buluyorum. Fakat sürekli aynı ürün insanı sıkıyor.</p><p></p><p></p><p>Yapma be hocam. Bir gecede cahil kaldık diyenlerle neredeyse aynı şeyi söylemişsin. Zaten pandemi öncesinde bile zor durumda olan iki şirket pandemi döneminde iyice çöküş noktasına geldi. Cagematch'den bakabilirsin sayısız indie son şovunu 2020 pandemi öncesi yaptı bir daha şov yapmadılar. WWE 50 küsür güreşçiyi işten çıkardı. Böyle bir dönemde AEW'nun finansal yardımını görmezden gelemeyiz. O dönem AEW'yu takip etmiyordum takip edenler daha iyi bilir. Kenny Omega, Roman seviyesinde bir şampiyondu. Pwi listesinde</p><p>1. olmuştu. Şirketlerin bu adama kemer vermesinde hiç bir sakınca görmüyorum.</p><p></p><p></p><p>[USER=48]@Rise Above Hate[/USER] 'in dediği gibi "gerçek güreş" söylemini çok saçma buluyorum. Pw derken hangi dönemi kast ettin bilmiyorum ama o dönem şirketler o para ettiği için öyle bir ürün sundu. Şimdi izleme alışkanlıkları filan tamamen farklı bir dönemdeyiz. Şirketler yine geçmişte yaptığı gibi para kazandıran ürünü sunmaya devam edecek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huma, post: 367775, member: 484"] İçinde bulunduğum küskün AEW izleyicilerinin bence en büyük itirazı sürekli aynı işi görmelerinden sıkılmış olmaları. Açıkçası 2024'de son izlediğim dönemki şovların kalitesi ile insanların prime kabul ettiği 2021 dönemindeki şovların kalitesini aşağı yukarı aynı buluyorum. Fakat sürekli aynı ürün insanı sıkıyor. Yapma be hocam. Bir gecede cahil kaldık diyenlerle neredeyse aynı şeyi söylemişsin. Zaten pandemi öncesinde bile zor durumda olan iki şirket pandemi döneminde iyice çöküş noktasına geldi. Cagematch'den bakabilirsin sayısız indie son şovunu 2020 pandemi öncesi yaptı bir daha şov yapmadılar. WWE 50 küsür güreşçiyi işten çıkardı. Böyle bir dönemde AEW'nun finansal yardımını görmezden gelemeyiz. O dönem AEW'yu takip etmiyordum takip edenler daha iyi bilir. Kenny Omega, Roman seviyesinde bir şampiyondu. Pwi listesinde 1. olmuştu. Şirketlerin bu adama kemer vermesinde hiç bir sakınca görmüyorum. [USER=48]@Rise Above Hate[/USER] 'in dediği gibi "gerçek güreş" söylemini çok saçma buluyorum. Pw derken hangi dönemi kast ettin bilmiyorum ama o dönem şirketler o para ettiği için öyle bir ürün sundu. Şimdi izleme alışkanlıkları filan tamamen farklı bir dönemdeyiz. Şirketler yine geçmişte yaptığı gibi para kazandıran ürünü sunmaya devam edecek. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreş Tartışmaları
Profesyonel Güreşi Koruyan İttifak
Menü
Giriş yap
Kayıt ol