Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Sospetto verso l'Underboss
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Kras Mazov" data-source="post: 367170" data-attributes="member: 103"><p style="text-align: center">[ATTACH=full]13933[/ATTACH]</p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-family: 'Georgia'">Hey Stacks! Bu hepimizin sorunu; ama daha çok sizin sorununuz. Sorun da ne biliyor musun Stacks? Bu cümleler, bu kelimeler! Kendinizi hala o gün sizi kurtardığım çocuklar sanıyorsun; ama aslında sizler çoktan adam olmuştunuz. Olduğunuz adamı bana değil, sahaya göstermeniz lazım. Birkaç haftadır, bu adamlar sizleri haşat ediyor. Luca kaybetti! Ben bunları kabul edecek bir adam değilim. Bu şirket elime geçmeden önce buradaki insanlara kim olduğumuzu anlatmamız, sonra onları yönetmemiz lazım. Bu yüzden Royal Rumble benim için önemli değildi. Şampiyonluk da keza öyle. Benim için önemli olan sadece iki şey var Stacks; <em>“Famiglia”, “Lavoro”</em> Ailene ve işine sadık değilsen, tamamen bir hiçsin.</span></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Courier New'">Elini Stacks’in omzuna atıyor.</span></em></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]13932[/ATTACH]</p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-family: 'Georgia'">Peki gerçekten öyle misin? Consigliere, Rizz, Uncle… Geldiğimizden yana yaşanan bu gevşeklikler beni şüphelendirmemeli. No Way Out’ta kimse önüne konan tavuğu kaçırmamalı. Wes Lee’ye bir hayat verdim, Enzo Amore’ye şöhret verdim, Roman Reigns’e fırsat verdim, Del Rio’ya uğruna savaşacağı bir amaç verdim. İyi bir yönetici olabilmek için kendi limitlerimi zorladım.<em> “Roma non fu fatta in un giorno”</em>, ki bir günde de yıkılsın. Tek günlük adamlar değiliz Stacks, kendinizi toparlayın. Bana gerçekte kim olduğunuzu gösterin. İtalya’da işlerin nasıl yapıldığını gösterin. Bu işe İtalya katın. Ne yapıp ne edin, Wrestlemania’yı İtalya’ya getirin. Ben geride oturup sahnede çıkmadan işler buraya kadar oluyormuş Stacks. Şimdi benim sahneye çıkma zamanım. İşleri bizzat kendim yapacağım. Benim olanı ben kendim alacağım; ama bu krallık hepimizin olacak. Direksiyona geç, konuşmam gereken kişi sadece sen değildin. <em>Andiamo!</em></span></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Courier New'">Beraber arabaya geçip birbirlerine iç döktükten sonra yola çıkıyolar.</span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Courier New'"></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Courier New'">[USER=28]@Hacken[/USER] [USER=56]@GBB[/USER] [USER=79]@Broken Dreams[/USER] </span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kras Mazov, post: 367170, member: 103"] [CENTER][ATTACH type="full"]13933[/ATTACH][/CENTER] [JUSTIFY] [FONT=Georgia]Hey Stacks! Bu hepimizin sorunu; ama daha çok sizin sorununuz. Sorun da ne biliyor musun Stacks? Bu cümleler, bu kelimeler! Kendinizi hala o gün sizi kurtardığım çocuklar sanıyorsun; ama aslında sizler çoktan adam olmuştunuz. Olduğunuz adamı bana değil, sahaya göstermeniz lazım. Birkaç haftadır, bu adamlar sizleri haşat ediyor. Luca kaybetti! Ben bunları kabul edecek bir adam değilim. Bu şirket elime geçmeden önce buradaki insanlara kim olduğumuzu anlatmamız, sonra onları yönetmemiz lazım. Bu yüzden Royal Rumble benim için önemli değildi. Şampiyonluk da keza öyle. Benim için önemli olan sadece iki şey var Stacks; [I]“Famiglia”, “Lavoro”[/I] Ailene ve işine sadık değilsen, tamamen bir hiçsin.[/FONT] [/JUSTIFY] [CENTER][I][FONT=Courier New]Elini Stacks’in omzuna atıyor.[/FONT][/I][/CENTER] [JUSTIFY][/JUSTIFY] [CENTER][ATTACH type="full"]13932[/ATTACH][/CENTER] [JUSTIFY] [FONT=Georgia]Peki gerçekten öyle misin? Consigliere, Rizz, Uncle… Geldiğimizden yana yaşanan bu gevşeklikler beni şüphelendirmemeli. No Way Out’ta kimse önüne konan tavuğu kaçırmamalı. Wes Lee’ye bir hayat verdim, Enzo Amore’ye şöhret verdim, Roman Reigns’e fırsat verdim, Del Rio’ya uğruna savaşacağı bir amaç verdim. İyi bir yönetici olabilmek için kendi limitlerimi zorladım.[I] “Roma non fu fatta in un giorno”[/I], ki bir günde de yıkılsın. Tek günlük adamlar değiliz Stacks, kendinizi toparlayın. Bana gerçekte kim olduğunuzu gösterin. İtalya’da işlerin nasıl yapıldığını gösterin. Bu işe İtalya katın. Ne yapıp ne edin, Wrestlemania’yı İtalya’ya getirin. Ben geride oturup sahnede çıkmadan işler buraya kadar oluyormuş Stacks. Şimdi benim sahneye çıkma zamanım. İşleri bizzat kendim yapacağım. Benim olanı ben kendim alacağım; ama bu krallık hepimizin olacak. Direksiyona geç, konuşmam gereken kişi sadece sen değildin. [I]Andiamo![/I][/FONT] [/JUSTIFY] [CENTER][I][FONT=Courier New]Beraber arabaya geçip birbirlerine iç döktükten sonra yola çıkıyolar. [USER=28]@Hacken[/USER] [USER=56]@GBB[/USER] [USER=79]@Broken Dreams[/USER] [/FONT][/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Sospetto verso l'Underboss
Menü
Giriş yap