Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
The Rock'dan Bron Breaker Övgüsü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The Rainmaker" data-source="post: 366249" data-attributes="member: 93"><p>The Rock dün Pat McAfee'nin konuğu olmuştu, kendisi Bron Breaker hakkındada konuşmuş. </p><p></p><p><span class="uw_large_emoji">"Bron Breakker, son zamanlarda yaptıklarıyla gerçekten takdiri hak ediyor. Kendini fazlasıyla gösterdi ve dikkatleri üzerine çekti. WWE dünyasına adım atan herkesin geçmesi gereken bir gelişim ve olgunlaşma süreci vardır. Eğer sende biraz karizma, etki uyandıran bir enerji ve potansiyel varsa, şirket bunu görür ve seni belli pozisyonlara yerleştirir. Bu süreçte sadece senin bu rollere nasıl tepki verdiğine değil, daha da önemlisi, seyircinin sana nasıl karşılık verdiğine bakılır. Bron, kendisine verilen her fırsatta beklentilerin üzerine çıkmayı başardı. Bu da beni hiç şaşırtmadı. Harika bir fiziğe sahip, inandırıcı, gerçek bir duruşu var ve Steiner ailesi gibi güçlü bir soyun temsilcisi. Seth Rollins ve Paul Heyman’la birlikte olmasını ve işlerin bu şekilde gelişmesini görmek beni gerçekten mutlu etti."</span></p><p></p><p></p><p><span class="uw_large_emoji">[URL unfurl="true"]https://www.fightful.com/wrestling/rock-bron-breakker-has-risen-occasion-he-looks-million-dollars-he-s-believable-and-legitimate[/URL]</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The Rainmaker, post: 366249, member: 93"] The Rock dün Pat McAfee'nin konuğu olmuştu, kendisi Bron Breaker hakkındada konuşmuş. [UWSL]"Bron Breakker, son zamanlarda yaptıklarıyla gerçekten takdiri hak ediyor. Kendini fazlasıyla gösterdi ve dikkatleri üzerine çekti. WWE dünyasına adım atan herkesin geçmesi gereken bir gelişim ve olgunlaşma süreci vardır. Eğer sende biraz karizma, etki uyandıran bir enerji ve potansiyel varsa, şirket bunu görür ve seni belli pozisyonlara yerleştirir. Bu süreçte sadece senin bu rollere nasıl tepki verdiğine değil, daha da önemlisi, seyircinin sana nasıl karşılık verdiğine bakılır. Bron, kendisine verilen her fırsatta beklentilerin üzerine çıkmayı başardı. Bu da beni hiç şaşırtmadı. Harika bir fiziğe sahip, inandırıcı, gerçek bir duruşu var ve Steiner ailesi gibi güçlü bir soyun temsilcisi. Seth Rollins ve Paul Heyman’la birlikte olmasını ve işlerin bu şekilde gelişmesini görmek beni gerçekten mutlu etti."[/UWSL] [UWSL][URL unfurl="true"]https://www.fightful.com/wrestling/rock-bron-breakker-has-risen-occasion-he-looks-million-dollars-he-s-believable-and-legitimate[/URL][/UWSL] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
The Rock'dan Bron Breaker Övgüsü
Menü
Giriş yap
Kayıt ol