Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreşçiler
WWE Güreşçileri
Bayley: Charlotte ya da Becky Seviyesinde Değilim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="BerzerkBryan" data-source="post: 366029" data-attributes="member: 154"><p>[MEDIA=twitter]1914771429825949851[/MEDIA]</p><p></p><p>Bayley, Charlotte Flair veya Becky Lynch seviyesinde olmadığını düşünüyor. </p><p></p><p><strong>"Charlotte veya Becky seviyesinde olduğumu düşünmüyorum ve... birlikte yükseldik ve Charlotte ile ilk maçında güreştim, Becky'den önce WWE ile sözleşme imzaladım. Yani bana göre onlar burada ve ben henüz orada değilim. Belki de insanlar bunu bu şekilde değerlendiriyor ya da yargılıyorlar. Tyler Breeze gibi doğru insanlardan geri bildirim alıyorum - bugün hala bana geri bildirim ve fikirler veriyor ve yaptığım bir şeyi beğenirse ona inanıyor ve saygı duyuyorum ama bana bunu daha iyi yapman gerektiğini söylerse yaparım, TJ [Tyson Kidd] gibi biri, ne derse desin ona saygı duyuyor ve inanıyorum. Birçok insan benim bu seviyede olmadığımı düşünse de bir yanım onlara katılıyor çünkü henüz o seviyede değilim."</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BerzerkBryan, post: 366029, member: 154"] [MEDIA=twitter]1914771429825949851[/MEDIA] Bayley, Charlotte Flair veya Becky Lynch seviyesinde olmadığını düşünüyor. [B]"Charlotte veya Becky seviyesinde olduğumu düşünmüyorum ve... birlikte yükseldik ve Charlotte ile ilk maçında güreştim, Becky'den önce WWE ile sözleşme imzaladım. Yani bana göre onlar burada ve ben henüz orada değilim. Belki de insanlar bunu bu şekilde değerlendiriyor ya da yargılıyorlar. Tyler Breeze gibi doğru insanlardan geri bildirim alıyorum - bugün hala bana geri bildirim ve fikirler veriyor ve yaptığım bir şeyi beğenirse ona inanıyor ve saygı duyuyorum ama bana bunu daha iyi yapman gerektiğini söylerse yaparım, TJ [Tyson Kidd] gibi biri, ne derse desin ona saygı duyuyor ve inanıyorum. Birçok insan benim bu seviyede olmadığımı düşünse de bir yanım onlara katılıyor çünkü henüz o seviyede değilim."[/B] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreşçiler
WWE Güreşçileri
Bayley: Charlotte ya da Becky Seviyesinde Değilim
Menü
Giriş yap