(Wrestlemania 41 Spoiler) Beklenen Maçın Sonu

Xenophobia THE Simurgh

Yasaklı Üye
Konular
0
Beğeni sayısı
28
PG Nakit
0
BABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KRALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ÜSTATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT GOATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

SÜRGÜN BİTTİ. 8-10 YILLIK SÜRGÜN BİTTİİ LAN. ROMAN REİGNS DENEN ÇAKALA EYALET EYALET YENİLİP EL KALDIRDIĞIMIZ GÜNLER BİTTİ. SENARYO BOKTANMIŞ ŞUYMUŞ BUYMUŞ KEL TORPİLLİ HUNTERIN BUNU YAPTIĞINA ŞÜKREDİN O VASIFSIZIN YAPABİLECEĞİ EN FAZLA BU. THEORY DENEN SÜNEPE TİPLERE YENİLDİĞİMİZ GÜNLERE SON. ARTIK HEPSİNİN 7 SÜLALESİNE GİDECEK BU ADAM. BU ADAMA BİAT EDECEKSİNİZ. SÜRGÜN BİTTİ 10 YILLIK CEZA BİTTİ. BECKY LYNCH'DEN AYAR YEDİĞİMİZ GÜNLER GEÇTİ GİTTİ. ARTIK ÇOCUK EĞLENDİREN DEĞİL ANALAR AĞLATAN JOHN CENA VAR. YOK ÖYLE HUSTLE LOYALTY RESPECT FALAN. BAĞIRIN ULAN EN BÜYÜK CENA DİYE ŞİMDİ. ŞAKLABAN SEVİCİLER SİZİ. BABAYA ROMANI GETİRİN ELİ SOĞUMADAN. YIL 2025 TIME IS NOW WM KAPATIYOR KEYİFLER GICIR 0 SIKINTI. AJ ABİMİN YOUTUBERDAN DAYAK YİYİŞİNE MARUZ KALDIM DİYE ÜZÜLÜYORDUM YAPACAK BİR ŞEY YOK. DİKENİNE KATLANDIK.

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0
Sonuçtan memnun olmayan yoktur bence ciddi eyyorlayayım hızlıca.

Maç çok ortalama bir maçtı aslında, hatta Cena’nın uzun süredir cephanesinde kullanmadığı hareketleri yapması falan baya şaşırttı beni. Ama nihayetinde bu maçta dahil olmak üzere dünün ME’si ve bugünün açılış karşılaşması hariç maçların hemen hemen hepsi biraz tembelce yazılmış maalesef. Bunun sebebinin çok daha genele teknikten öte hikayeyi satalım derdi mi yoksa tamamen biz eşşeğiz bu kadarını yazabiliyoruz mu olduğunu bilmiyorum ama ilki olduğunu düşünmek istiyorum zira WWE’nin hayvansal iyi olan producerları var arkada.

Maça dönecek olursam yine maç bir yere kadar ağır bir şekilde Cena’nın çok klasikleşmiş heel taktikleriyle ilerledi bu yönden beni sıkmadı ama geçen seneki ME’de izlediklerimizden sonra herkes maçın sonuna doğru bir hikayesel anlatım bekledi o çıkmadı, Travis’le olacak iş değil yani tek başına. Rock WM’ye bile gelmemiş hani o kadar yani. O olmayınca sonu çiğ kaldı hakkaten yoksa sonu tam heel sonu adam hakem yokken billurlara bir tekme üstüne kemeri göçürdü kafaya ki zaten kaç kere AA ve STF yaptı normal aslında bakınca.

rekoru kırdı ama… o bile yeter

Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Millet itin bir tarafına sokuyor da gram işlenmeyen, işlenemeyen, işlenmesi becerilemeyen bir feuda göre gayet zevkliydi yani. Bu işe objektif bakamayacağım çünkü maçın her saniyesinden keyif aldım. Maç zaten eski usül bir maç havasında geçti. Travis Scott olayı falan güldük eğlendik. En sonunda Cody Rhodes'un yaptığı hareketi de zamanında John Cena'nın Bray Wyatt'a vuramadığı an gibi düşünebiliriz. Yani kısacası güzeldi keyifli bir andı benim için.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi