- Konular
- 140
- Beğeni sayısı
- 2,289
- PG Nakit
- 550
- RPG Karakteri
- Bray Wyatt
Ekrandaki garip görüntü ve rahatsız edici ses yükselirken bir anda ışıklar sönüyor.
Girişte elinde gaz lambasıyla Bray Wyatt, sağında Braun Strowman ve solunda Erick Rowan'la beraber girişte görünüyor. The Wyatt Family ringe ilerlerken Bray basamakları tırmanıp ringe girdikten sonra sandalyesine kuruluyor. Bray lambayı yüzüne yavaşça yaklaştırıp lambaya üflüyor. Wyatt Ailesi ringde yerini almışken Bray söze giriyor.
Büyüleyici serüven devam ediyor! Herkes alarmlarını kurmuş büyük günü beklerken, PGW bir anlamsızlıktan diğerine sürüklenirken ve herkes "her şey normal"miş gibi davranırken ihtiyar Bray amcanız halen derdini anlatmaya çalışıyor. Uyarmıştık adamım, biz üçümüzü birer hayvanat bahçesi numunesi gibi görüp kafeste sergilediklerinde ve önümüze setler çektiklerinde sizi uyardık. "Bu terazi doğru tartmıyor" dediğimiz zaman Bray Wyatt'a kulaklarını tıkayanlar bugün mekanizmanın sağlam olup olmadığı konusunda şüpheye düşmüş durumda. Dönün ve Wrestlemania öncesi son durak olarak görülen No Way Out'taki formasyona bir bakın, "eğlence"niz için her şeyi yapacağını vadeden adamlar sizin için bugüne kadar ne yapmış durumda? (Wyatt sırıtıyor) Hiç bir şey. The Rock, bir maskot gibi piyasaya sürülmüş ancak hiç bir işlevi olmayan soytarının teki. Ve küçük kuzenini yılanlarla dolu bir bahçenin içerisinden geçirirken sırtına almayı ihmal etmiyor. Küçük Roman ise kuzeninin düzeneğine güveniyor ve hiç bir yılan beni ısıramaz diye düşünüyor. Diğer tarafta ise benim el yapımım olan bir solucan, kendini bir engerek zannederek toprağın altından ilerlemeye devam ediyor. Evlat, yıllarca küçük lokmalara hükmederek kendini büyük bir adam olarak hayal ettin. Ama o zamanlar diş geçirebildiğin ufaklıklar, Bray Wyatt'ın gölgesinden bile korkacak zavallılardan oluşuyordu. Şimdi, Wrestlemania yaklaşırken elinde gerçek bir "rekabet "olmasının mutluluğunu yaşayabilirsin. Ancak bu yolculuk, diğerleri gibi parlak billboardlarla, şaşalı tema müzkleriyle ve konfetilerle ilerleyeceğimiz bir patikadan oluşmuyor çocuğum. Diğerleri belki bütün bu VIP biletlerinin, ışıkların ve gösteri dünyasının nimetlerinden faydalanabilirler ama seninle benim izleyeceğimiz yol bizi derisi yüzülmüş bedenlerden, çarmıha gerilmiş figürlerden ve Güney'e bugüne kadar yapılanların hesabının sorulduğu karanlık bir karikatüre götürüyor.. Ve yolun sonu geldiğinde, benim seninle işim bittiğinde her şeyi unutmuş olacaksın: PGW Şampiyonluğu, Wrestlemania, Survivor Series.. Hiç biri umurunda olmayacak ve sadece sana çektirdiğim eziyetin bitmesi için yalvarır hale geleceksin.
Wyatt düşünceli bir şekilde Wrestlemania logosuna bakıyor.
Bugüne kadar yaşamış olduğun olaylar, gözünde bir illüzyon yarattı. Sana baktığım zaman diş bilemem gereken bir rakip, öç almam gereken bir düşman görmüyorum. Acılarından kurtarılmayı bekleyen kuduz bir köpek görüyorum. Eğer Aileme sırtını döndüğün ilk zamanlarda kukla ustası seni hayali arkadaşınla beraber kişisel bir kafesin içine kapatmamış olsa idi, yediğin kaba pislemenin nasıl sonuçları olduğunu sana gösterebilirdim oğlum. Ama bunun yerine sen ve kendine Angelico ismini takan soytarı bir tiyatro oyunu çevirmeye karar verdiniz. Ama derler ya, o gün aileye ihanetinin bedelini ödemeden paçayı sıyırdın ama bugün sırf bana ait olan altını üzerinde taşıdığın için yerini buldum ve şimdi... şimdi hesap beklediğinden çok daha farklı gelecek Randy. Beni anlamanı istiyorum, bunu sana karşı kişisel bir kin güttüğüm için yapmayacağım. Bunu Survivor Series'ten sonra Wyatt Family'nin başından geçen olayların rövanşını almak için de yapmayacağım. Bunu yapacağım zira Royal Rumble'da benden bir ganimet çalındı ve birilerinin faturayı ödemesi gerekiyor.. Wrestlemania yaklaşırken, kalan günlerini iyi geçirmeni tavsiye ediyorum Randy. Çünkü şu andan itibaren, geçirmiş olduğun her saniye sana Bray amcandan bir hediye. Seninle görüşmeyi dört gözle bekliyorum. Follow… the buzzards.
Wyatt kollarını iki yana açarken kameralar kapanıyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Bray Wyatt