- Konular
- 229
- Beğeni sayısı
- 1,477
- PG Nakit
- 795
- RPG Karakteri
- Carlito
Kasvetli bir hava hakim, ağaç gölgesinde bir mezardayız.
Kamera bulanık olan mezar taşına odaklanınca mezarın sahibinin Eddie Guerrero olduğunu görüyoruz. Mezar başında da takım elbisesi ile bir adam var. Kamerayı fark edince sinirle çıkışıyor.
“Sana buraya gelmeni kim söyledi? Yeri ve zamanı değil s*ktir git cacho cabron!”
Bu Chavo Guerrero!
“Peki madem çok istiyorsun gel”
Chavo Guerrero: Bu akşam sıcak ve bunaltıcı geçecek, bu akşama mahsus olan bu şeyi ben bir ömür yaşıyorum, bu bıkkınlık ve zoraki durum beni her geçen gün daha da geriyor. Yıldızlara ulaşmayı isteyen açık hava elbet bir gün geliyor ona kavuşuyor fakat ben ise şurada duran ağaç gibiyim. Hava berrak ve yıldızlı da olsa, kapalı da olsa ya da azgın bir dere gibi yağışlı da olsa konumu aynı sadece bekliyor. Chavo gibi... Seneler oldu bu bekleyiş devam ediyor, güreşe doymam gereken vakitlerde hala içimde kalan ukteler beni rahatsız ediyor ondan dolayı bugün buradayım. Ona karşı hislerimi daha önce olmadığı kadar net bir şekilde ifade etmek için belki... Bilmiyorum sen gelene kadar bir şeyler çıktı ağzımdan fakat yeterli mi emin değilim. Beni duyduğunu biliyorum, bedenen buralarda olmasa bile beni duyacak kadar büyük bir p*ç olduğunu iyi biliyorum. O gerçekten bu işin ustası... Fakat bir söğüdün altında senelerdir yatması beni rahatsız ediyor, onu burnunda tütercesine özleyen bir ailesi ve sevenleri var. Onları üzdüğü gibi beni rahatsız ediyor. Chavo GUERRERO! Yıllarını güreşe vermiş bir ailenin ferdi, Sr gibi ve en önemlisi Eddie... Hepsi öyleydi değil mi... Güreşle doğdular ve güreşirken öldüler... Güreşle öldüler... Ben ise hala güreşmeye çalışarak yaşıyorum. Hala güreşemedim, sebebi ise çok açık...
Burnunu çekiyor ve devam ediyor.
Chavo Guerrero: Açık olan ne biliyor musun? Bahsedeceğim bundan sen sebat et... Bu yanımda görmüş olduğun söğüdün en verimli tarafı... Bir çocuk edasıyla sahip çıktığı, öz evladı gibi gördüğü gölgesi. En sıcak günlerin tam ortasında ortaya çıkardığı o konfor alanı. Tüm sıcağa ve diğer tüm hava şartlarına rağmen ayakta dimdik yıllardır duran bu ağaç bana açık bir şekilde Chavo’yu... Beni hatırlatıyor! Bu ağacın gölgesi ise yine aynı kişiyi... Bu konfor alanının yıllar evvel ki sahibi oydu hala da öyle. Bundan bir gün olsun utanmadı. Arlanmadı ya da bir gün olsun acaba mı diye çekinmedi. Bedeni çürüyüp gitti fakat hala aynı şekilde bu konfor alanında kendisini saklıyor. Neyden bahsettiğimi tam olarak anlamadın değil mi? Eddie Guerrero denilen or*spu evladından bahsediyorum!
Kamera uzaklaşmaya çalışıyor fakat Chavo kızgın bir suratla ona “Bekle” diyor.
Chavo Guerrero: Bu soyadı yıllarca taşıdı, yeğeni olarak ona hep gıpta ile baktım sonuçta amcam olacak bir aile ferdimdi. Fakat bana ne kattı? S*kik Takım kemerleri ve az biraz da olsa TV süresi belki ha? Onun dışında bana bu p*çin kattığı ne oldu? Şan ise kendine, şöhretse kendine, ana olaylarda yer almaksa kendine, ana kemer dediğimiz unvan ise kendine... Gebermeden hemen evvel bile ana kemer peşinde koşuyordu, Batista hayvanı tarafından dumura uğratılarak kalbine yenik düştü. O Batista şu anda yine burada ve yıl 2023... Keza bir diğeri John Bradshaw Layfield... Bu adam ondokuz sene evvel senin peşinden koştuğun adamdı, kafanı kan gölüne çeviren adam... O hala burada güreşmeye verdiği araya son verdi peki ya sen? Tüm ününle o toprağın altına girdin geriye ise sosyal medyada her ölüm yıl dönümünde veya doğum günlerinde senin hakkında paylaşımlar yapan hayranların kaldı. Seni tam anlamıyla bilmeyen ve sırf öldüğün için değerini bilen hayranlar... Sana TikTok gibi yerlerde editler yapıyorlar, duygusal paylaşımlar... Bunların hangisini hak ediyorsun? Hiçbirini! Bana kızacaklar, beni sevmeyip üstüne üstlük örseleyecekler ve dışlayacaklar. Ama ben kendi doğrularımı söylemekten bir gün olsun geri adım atmayacağım Eddie! Senin gerçek yüzünü herkese yıllar sonra dökmenin şerefini yaşayacağım, bunu hak ediyorum. Yıllar sonra aldığım dersi şimdi vermenin sırası, insanlara satmanın tam zamanı. Hep arka planda olan oldum evet bu doğru ama bu klişe bir isyan değil... Hazımsızlık ya da kıskançlık değil. Bunu sen yeteneğin sayesinde yapmadın, sana verilen o rolü oynamaya çalıştın hem de en beceriksiz insanlardan biri olarak. Ben ise senin bu spotun yüzünden gerçek değerime ulaşamadım. Eddie beni duyuyorsun dedim ya evet duyuyorsun... Sen zeki bir adamsın. O yüzden şunu ilk defa itiraf etmeliyim...
Chavo Guerrero: GERÇEK GUERRERO BENİM A*INA KODUMUN ADAMI! Bu soyadı senden kurtaracağım, bu soy ağacında seni bir kez daha öldüreceğim bu kez sonsuza dek... O soyağacını senin dar ağacın haline getirene dek mücadele vereceğim. Önemi yok değil mi ha? Sen kemikleri bile parçalanmış, zamanında hak ettiğinin çok üstünde değer görmüş pazarlama ürünüsün. Güreş dediğimiz sanatın gerçek icracısı benim, ben uygulamatörüm! Sen ise eline verilen texti, bir kukla mesaisiyle canlandıran menfaat babasısın! Eddie beni duyduğunun iki katı duymanı istiyorum. Vickie senden utanıyor, fakat bunu söyleyemiyor. Senden sonra Adam Copeland’ın kucağına atlaması, sonrasında Eric Escobar ve hemen ardından Nic Nemeth’e... Bunlar bir tesadüf müydü? Ya da televizyon şovunun bir parçası mı? Hayır bunların hepsi realiteydi. Bu kadın hiçbir zaman seni sevmedi, senin reklam yüzünü kullandı. Çocuklarının babasını ün için, şöhret için ve pazarlama unsuru olduğundan el üstünde tuttu. Eminim fırsatını bulsaydı sana, senden doğurduklarına baba bile dedirtmezdi. Senin olduğunun misli katı menfaat ve çıkar sevdalısı bir kadından bahsediyorum. Neyse konumu daha fazla o k*vaşe için uzatmak istemiyorum. Çünkü bahsim özellikle sensin! Senden ölüp geberdiğin halde intikamımı alacağım, yıllar sonra bunu yaşamanın zevkini tatmak istiyorum. Bunu hak ediyorum. 52-53 yaşında bile olsa bunu hak ediyorum. PGW ile anlaşırken aklımda senin haricinde tek bir şey vardı. Senin zamanında beni tekmeleyip aşağıya çektiğin günlerde kazandığın altın kemer! Benim hak ettiğim bu or*spu evladı! Hak ettiğim bu! Senin ise artık tek hak ettiğin şey...
Chavo pantolonunun fermuarını indiriyor ve Eddie Guerrero’nun mezar taşına doğru idrarını yapmaya başlıyor. Kamera bu manzara karşısında koşar adımla mezar yerinden uzaklaşıyor.