16 Temmuz 2001 | RAW Şov İncelemesi

Konular
146
Beğeni sayısı
252
PG Nakit
2,055
Favori Güreşçi
Rhea Ripley
Hazırlayanlar : Beautiful Madness ( Reckless Behaviour) - The Rainmaker ( Headlock Master)

1-1422295280.jpg

Şirket: World Wrestling Federation
Tarih: 16 Temmuz 2001
Yer: Providence Civic Center, Rhode Island

latest

Pyrolar eşliğinde şov başlıyor. Spike Dudley'ın müziği duyuluyor. Spike Dudley ringe gelip mikrofon alıyor.

Spike Dudley : Özür dilerim fazla zamanınızı almayacağım, ama içimde kurduğum bir şeyler var ve bu yükü omuzlarımdan atmam lazım. Molly Holly lütfen buraya gelir misin? Sana söylemek istediğim güzel şeyler var.

Molly Holly ringe geliyor.

Spike Dudley : Seni beğendiğimi duydun, senden gerçekten çok hoşlanıyorum. Sanırım seni seviyorum.

Molly Holly : Spike sanırım ben de seni seviyorum.

Spike Dudley : Molly sana vermek istediğim bir şey var bu senin. ( Gül veriyor)

Molly Holly : Spike benim de sana vermek istediğim bir şey var ama bu ringde veremem.

Spike'ın kulağına söylüyor sanırım düşündüğümüz şey hahah.

Spike Dudley : Nedir o?

Spike Dudley : Bayanlar ve baylar teşekkürler, iyi akşamlar.

Paul Heyman ringe geliyor ve konuşmaya başlıyor.

Paul Heyman : Bana bir sandalye verin onun ayağı kırık. Ver şu sandalyeyi otur buraya Dudley seninle konuşmamız lazım.

Spike yerine Molly sandalyeye oturuyor.

Paul Heyman : Beş yıl önce sana ECW'de işini verdim. Senin için tekrardan ECW'ye dönme zamanı geldi. Hem Molly ile birlikte bir ana sahip olursunuz , yarın sabah Molly'e hoşçakal öpücüğü ver ve ECW geri dönmelisin.

Spike Dudley : Beni biliyorsun Paul ! Bana yaptığın onca harika şeyi biliyorsun ama Molly'i tek başına bırakamam ondan ayrılamam.

Paul Heyman : Sorun değil, Molly senin için de ECW de boş yer var. Kesinlike Molly gibi sarışın birine ihtiyacımız var. Küçük göğüslerine bu şeylerine ....

Molly sinirleniyor ve Heyman'ın üzerine yürüyor.

Spike Dudley : Molly sakin ol bu adamla ben ilgilenirim. Sen kendini ne sanıyorsun ? Benim kız arkadaşımla böyle konuşamazsın?

Paul Heyman : ECW'nin patronu ile sen asıl böyle konuşamazsın.

Spike Dudley : Sana ne yapacağımı söyleyeyim senin kıçını tekmeleyeceğim.

The Dudley Boyz'ın müziği duyuluyor.

Bubha : Seni son kez gördüğümüzde ya da görmediğimizde arkamdan saldırıp WWF takım şampiyonu kemerlerimize mal oldun. Bizimle tekrardan ECW'ye bizimle birlikte gelmemen ne utanç verici. Şimdi burada WWF'da duruyorsun ve bizim sahne ışığımızı çalan kişi şimdi kim? Geceden geceye bu ringe gelmekten sıkıldık ve yorulduk. Kendi vücutlarımızı ortaya koyduk ve sonucunda acı, ızdırap tüm vücudumuzdan geçti ve kıçımız tekmelendi. İnsanların sorduğu en büyük soru ne Spike & Dudley'in nasıl oldukları?

Devon : Biliyor musun Bubha ! İnsanlar Molly ile Devin hakkında konuşuyorlar ve onlara gerçekten konuşmaları için bir şeyler vermeliyiz.

Devon ile Bubha Spike'a saldırıyor. PauL Heyman Molly'i gitmemesi için engelliyor.Molly, Heyman'ın toplarını vuruyor. Ardından sandalye ile saldırıyor. Devon Molly'i ringin köşesinde havaya kaldırıyor, Bubha masa alıp onu kuruyor. Devon Molly'i masasın üzerine PowerBomb yaparak fırlatıyor.

Arka alandayız. Kurt Angle bizlerle.

Kurt Angle :Efendim sizin lideriniz olmak için hazırım. Bay McMahon WWF'in Invasion'da takım lideri olma teklifinizi kabul ediyorum.

McMahon : Kurt burada ne yapıyorsun? Stone Cold nerede ?

Kurt Angle : O bir bara içki içmeye gitti burada değil. Kurt takım lideri olmaktan çok mutlu olur.

McMahon : Hangi bar ?

Kurt Angle : Bilmiyorum adını ama burada olmalıydı şu an burada değil.

McMahon : Tamam 5 dakikaya döneceğim, Stone Cold'u bulmaya gidiyorum.

Chuck Palumbo (w/Sean O'Haire) vs. Faarooq (w/Bradshaw) - Single Match

Maç hızlı bir şekilde başlıyor. Chuck, agresif başlayıp peş peşe forearm vursada sonunda Faarooq ondan kurtulup powerslam ile pine gidip başarısız oluyor. Chuck ayağa kalkıp rakibinden çekiliyor ve dropkick vuruyor. Faarooq ringten iniyor ve Chuck bu sefer ona baseball dropkick atıyor. Ardından Chuck ringe sokup köşeye çıkıyor ve flying lairat ile atlıyor. Pin denemesi ama başarısız. Ardından Chuck rakibini kaldırıp chinlock bağlıyor. Faarooq ondan kurtulup back suplex ile savuşturuyor. Sean aprona çıkıp rakibinin dikkatini dağıtmak istiyor ama Bradshaw onu düşürüp bariyerlere yolluyor. Ardından Faarooq rakibini iplere yollayıp lariat vuruyor. Chuck sinirlenip onu yolluyor ama bu seferde shoulder block atıyor. Ardından Chuck iplere gidip DDT ile pine gidiyor ama başarısız! Ardından Chuck iplere gidiyor ama Faarooq'dan spinebuster! Sean tekrar aprona çıkıp onun dikkatini dağıtıyor ve Chuck'tan superkick! 1-2 ama Bradshaw ona saldırıyor!

DQ ile kazanan: Chuck Palumbo

Arka alandayız. Kurt Angle ile Brooklyn Brawler bizlerle.

Kurt Angle : Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Takım kaptanı benim olmam gerekiyor. Anlamıyorum Brawler. Benim olimpik madalyam da var. Daha ne yapmam gerekli.

Raven : Kavgacı Kurt. Seninle bir maç istiyorum.

Kurt Angle: Tamam kabul ediyorum.

Raven : Maç ECW'nun kuralları çerçevesinde olacak.

Kurt Angle : Hayır WWF'in kuralları çerçevesinde olacak.

Raven : İyi

Kurt Angle : İyi

Edge (w/Christian) vs. Mike Awesome (w/Lance Storm) - Singles Match

Mike maça agresif başlıyor. Edge'i iplere yolluyor ama Edge'den önce lariat! Sonra running neckbreaker ile pin denemesi ama başarısız. Ardında Edge rakibini köşede yumruklamaya başlıyor. Mike onu önce steel post'a sonra ise dışarıdaki bariyerlere yolluyor. Ardından ringe sokup pringboard splash ile pine gidiyor ama başarsız. Ardından köşeye çıkıp atlıyor ama Edge'den dropkick! İkisi de ayağa kalkıyorlar ve yumruklaşıyorlar. Edhe rakibini dropkick ve shoulder block ile durduruyor. Ardından slam ile yere bırakıp iplere yolluyor ve facebuster atıyor. Ayağa kalkıyorlar ve Mike ona german atıyor. Sonra kaldırıyor ama Edge kurtulup DDT ile pine gidiyor ama Lance Storm partnerinin ayağını iplere koyuyor! Ardından Mike hakemi oyalıyor ve Lance ringe giriyor. Edge'den Lance'e heel kick! Christian ringe sandalye sokuyor. Ama hakem onu engelliyor ve fırsattan istifade eden Mike sandalyeyi kullanıp pine gidiyor: 1-2-3!

Kazanan: Mike Awesome

Stephanie & Booker T bizlerle.

Stephanie : Booker ben ve kardeşim senin adına gurur duyuyoruz. Hem WCW şamiyonusun hem de US şampiyonusun.

Booker T : Teşekkür ederim Stephanie!

Stephanie : Rica ederim, Şampiyon gibi giyiniyorsun, şampiyon gibi konuşuyorsun. Bu iyi değil mi ayrıca altın bir dişin de var. Bu altın demek istediğim ...

Chris Jericho yanlarına geliyor.

Chris Jericho : Merhaba Stephanie ! Şimdi ECW'nun ne anlama geldiğini biliyoruz. Tüm müşteriler hoş geldiniz.

Stephanie : Ha ha ! Tüm müşteriler ama sen hariç.

Chris Jericho : Kendine Hardcore Kraliçesi diyorsun ama filmlerin sayıları sayılmıyor.

Booker T :Geri çekil dostum sen bir kadınla bu şekilde konuşmak için büyük bir kalbin olmalı gerekir.

Chris Jericho : O zaman bu gece benimle dövüş.

Booker T : Tamam bu gece seninle karşılaşmaktan onu duyacağım.

Chris Jericho : ECW ECW ECW !

Stephanie : Bu gece Jericho ve WCW'nin kıçını tekmeleyeceğiz.

Bardayız şimdi de Kurt Angle içki içiyor. McMahon oraya geliyor.

McMahon : Hey Debra ! Nasılsın seni gördüğüme sevindim. Burada ne yapıyor Kurt?

Debra : Uzun zamandır onu bu şekilde görmemiştim.

McMahon : Bu pazar Invasion'da WWF'i takım kaptanı olarak temsil edeceksin. Bu gece arena'ya dönmen gerek seni orada görmek istiyorum.

Austin hiç oralı olmuyor. McMahon oradan ayrılıyor.

McMahon : Debra ona yardım et ve bu gece arenaya geri dönsün.

Debra: Deneyeceğim.

Tazz vs. William Regal (w/Tajiri) - Single Match

Tazz, Tajiri'ye bakarken Regal arkadan saldırıp onu ringe sokuyor. Tazz onu köşeye yolluyor ama Regal big boot atıp karşılık verirken Tazz onu olympic slam ile diğer köşeye yolluyor. Tajiri sinirlenip ringe giriyor ve rakibine sakin ol işareti yapıp üzerini soyuyor! ECW t-shirt'ü var! Tazz ile birlik olacakken arkadan raundhouse kick vuruyor!

DQ ile kazanan: Tazz

DDP, Rhyno'ya bu gecenin hatırlanacak bir gece olacağını söyler. Bu gece Undertaker ve Kane ile karşılaştıklarında, büyük bir şeyin azalacağını söylüyor. DDP, Rhyno'ya erkekleri almasını çünkü Sara'nın "The King of Badda bing's best of Sara" adında bir kaseti olduğunu söylüyor.

Steve Austin barda ve hakem Tim White ona bir bira daha veriyor ve ona doğru kararı vereceğini bildiğini söylüyor.ve Time White'in bu barın sahibi olduğunu söylüyor.

Booker T (w/Shane McMahon) (c) vs. Chris Jericho - WCW World Heavyweight Title Match

Zil çalıyor. Kilitler ile başlamadan birbirlerini tartıyorlar. Ardından kilit safasına geçiyoruz. Booker T başlarda üstün. Ama Jericho ona peş peşe armdrag atarak dengelliyor. Ve second rope'tan double dropkick vuruyor! Ardından ringin dışarısına çıkarıp kafasını steel steps'e vuruyor. Ringe sokup köşeye çıkıyor ve crossbody ile pine gidiyor ama başarısız. İisi de kalkıyorlar ve Booker T'den heel kick! Ardından Booker köşeye götürüp ona yumruklar atmaya başlıyor. Jericho üstünlüpü alıp diğer köşeye yollayıp forearm geçiriyor ve yerde Walls of Jerihco bağlayacakken Shane aprona çıkıp dikkatini dağıtıyor! Jerihco onun peşinden gidip kilidi bozuyor. Booker T'den superkick! 1-2 ama hayır! Ardından Booker T rakibini kaldırıyor ve back kick ile pine gidip başarısız oluyor. Kaldıırıp iplere yolluyor ve powerbomb ile pine gidiyor ama başarısız! Ardından Booker rakibini iplere yolluyor ama Jericho'dan flapjag! İkisi de yerde ve hakem saymaya başlıyor. 8'de kalkıyorlar ve yumruklaşıyorlar. Ardından Jericho üstünlük kuruyor. Ardından köeşeye çıkıyor ve flying dropkick! 1-2 ama hayır! Ardından Jericho'dan bulldog! Lionsault denemesi ama T çekiliyor! Axe kick denemesi ama Jericho onu yakalayıp Walls of Jericho bağlıyor! Hakem ayağını tutuyor! Screwjob var! Şirketin efsane hakemi Earl Hebner basıyor ve onu indiriyor! Ardından gözlerimiz Booker T'de! Ama Shane, Earl Hebner'ı indiriyor! Jericho'dan Shane'e forearm! AMA BOOKER T'den ona lowblow! Old school ile pin denemesi: 1-2-3!!!

Kazanan ve hala WCW Dünya Ağırsiklet şampiyonu: Booker T

Booker T temiz bir şekilde savunamıyor ama hala şampiyon! Shane ile galibiyeti rampada kutluyorlar.

Terri ile Saturn arka alandalar. Saturn elinde bir paspas tutuyor.

Terri : Beni dinle bu gece Trish ile büyük bir maça çıkacağım ve senin bu gece orada bulunmana gerek olduğunu düşünmüyorum.

Paul Heyman yanlarına geliyor.

Paul Heyman : Terri nasılsın, Saturn ile konuşmama izin verirmisin? Saturn WCW ile ECW arasındaki olanları biliyorsun, Saturn'nun solar sisteminde ne var? ECW ! Sağlık sorunlarınla yüzleşiyorsun WCW'da ve biz ECW'da sağlık sorunlarına çok önem veririz. ECW tekrar geri dönmek istiyor musun?

Saturn : ''Snausages ''

Paul Heyman : Stephanie ile konuşmak gerek ve tekrardan geri döneceğiz biz. Teşekkürler.

Kurt Angle vs. Raven - ECW Rules Match

Raven ringe hardcore malzemeleri ile geliyor. Angle'ın cephaneliği boş. Derken maça hızlı başlıyor ve rakibini madalyası ile dövmeye başlıyor! Ama Raven sonunda kurtulup çöpün kapağı ile saldırıyor ve lariat ile onu yere seriyor. Ardından onu iplere yolluyor ve kafasını çöpe çarptırıp pine gidiyor ama başarısız. Ardından ANgle kalkıyor ve german suplex! Ardından Angle üstünlüğü alıyor ve rakibinin t-shirtini çıkarıp onu boğmaya başlıyor! Ardından hakem ayırıyor ve çöp ile kafasına geçiriyor! Rakibini iplere yollyor ve olympic slam! Ankle Lock! Raven pes ediyor!

Kazanan: Kurt Angle!

Böyle potansiyelli bir maç bu şekilde bitmemeliydi. Maçın bitmesine rağmen Angle kilitler bağlamaya devam ediyor. Ringe sokuyor ve sandalye ile karnına saldırıyor derken WCW'dan bir kaç güreşçi saldırmaya çalışırken ayağa kalkıp onları korkutuyor! Segmenti böyle kapatıyoruz.

Austin barda ve bilardo oynuyor sırada ki maçımıza geçiyoruz.

The Dudley Boyz (Bubba Ray Dudley & D-Von Dudley) vs. The Hardy Boyz (Jeff Hardy & Matt Hardy) - Tag Team Match

Maça Devon ve Matt başlıyor. Matt rakibine üstünlük kuruyor başlangıç aşamasında. Matt rakibine neckbreaker atıp pine gidiyor ama başarısız. Ardından Jeff tag alıp hayalarına leg drop ile atlıyor. Bubba Ray sinirlenip ringe giriyor ama Hardyz ona armdrag hediye ediyor. Ardından Jeff ona aided dropkick vuruyor ve Devon arkadan Matt'e saldırıyor. Jeff ona da aided dropkick vurmak istiyor ama Bubba Ray buna izin vermiyor! Devon bu seferde Matt'e saldırıyor. Bubba Ray tag alıp köşede yumrukluyor ve iplere yollayıp forearm atıyor. Ardından kaldırıp köşeye çıkarıyor ve stomplamaya başlıyor. Jeff yere düşüyor ve Devon tag alıyor. Dudleyz'den Jeff'e flapjag! Ardından Devon rakibini iplere yollayıp forearm atıyor. Bubba tag alıyor ve köşeye çıkıyor. Jeff atlamasına izin vermiyor ve hurricanrana! Pin denemesi ama başarıız! Matt ringe giriyor ve Bubba Ray'e Twist of Fate! Devon'a leg drop! Pin denemesi ama Bubba Ray bozuyor. Jeff'den ona dropkick! Matt'den Devon'a Twist of Fate! Jeff'den swanton bomb! 1-2 ama Bubba Ray, Matt'i çekiyor! Jeff'den Bubba'ya sprinboard crossbody! Ama Devon Matt'i RVD yardımıyla bulldog sit-down ile pin ediyor: 1-2-3!

Kazanan: Dudley Boyz

Maçtan sonra RVD ile Jeff kavga ediyor ama Dudleyz onları ayırıyor. Dudleyz Jeff'i yerde tutuyor ve RVD'den 5 star Frog Splash! Segment bu görüntüler ile sona eriyor.

Arka alandayız. Stephanie ile WCW & ECW güreşçileri bizlerle.

Stephanie : Her birinizin bu pazar Invasion'da kendini kanıtlaması için şon şansı. Başka bir şansınız yok. Kimse sizin yeteneğinize inanmaz. Söylediklerinize inanmaz. Shane ve ben WWF'nin hisselerinin birazını sattık ve bizim bu pazar Invasion'da kazanmamız ve WWF'nin devam etmemesini sağlamamız gerek. WWF'nin bu pazar Invasion'da sonsuza kadar saf dışı bırakılması lazım.

Shane : Bu pazardan sonra asla eskisi gibi olmayacak. WWF sizleri ve bizleri asla geri almayacak anlıyor musunuz? Kazanmamız gerek bu yüzden. Bu ECW , bu da WCW. WWF'nin sahip olduğu en büyük tehditler. Anlıyor musunuz çocuklar. Bu pazar başka bir şansımız yok. Geri dönmek yok !

Paul Heyman : Artık siz insanların sizlerden nasıl korktuklarını anlamanız gerek. Anlıyor musunuz? Jeff Hardy'nin RVD senden nasıl korktuğunu biliyor musun? Jeff Hardy Hardcore hakkında hiç bir şey bilmiyor. Ama RVD sen biliyorsun. Size söz veriyorum, bu hafta birlik olup Invasion'da kazanacağız. Artık WWF diye bir şey olmayacak.

Shane : Bizimle misiniz?

YESSSSSSSSS YESSSSSSSSSSS !

Vince McMahon WWF güreşçileri ile arka alanda.

Faarooq : Bu gece onlara neyin ne olduğunu göstereceğiz.

Bradshaw
: Bu gece başladığı zaman herkesin kıçındaki bokları alacağız. Bu gece birilerinin kıçını tekmelememiz gerekecek.

Vince : Bu odada hiç kimse böyle tehdit edilmedi. Bu ECW & WCW koalisyonu , WWF'i ve sizlerin her birinizi canlı canlı yemek istiyor. Bu gece onlara bir ders verip pazar günü de onları bitireceğiz. Austin ile de ...

Undertaker : Burada neler oluyor bu gece benim burada olduğumu unuttun sanırım. Bu gece kimin korkak bir çocuk kimin ise cesaretli biri olduğunu öğrenme zamanı. Austin, WWF'i kendi elleriyle cehenneme attı. Kendi kurduğu şirketi savunacak kadar cesareti yok.

The Brooklyn Brawler tekerlikli sandalye ile Classie Freddie Blassie odaya getiriyor. Freddie Blassie ayağa kalkıyor ve artık inandıkları şey için dövüşme zamanlarının geldiğini söylüyor.

Austin barda tekrardan televizyon izliyor bir anda ayağa kalkıyor, toparlanıyor ve bardan ayrılıyor. Debra nereye gittiğini soruyor ama cevap vermiyor.

Terri vs. Trish Stratus - Singles Match

İkili maçın başında tokatlaşıyor. Sonunda Terri tırsıp ringten kaçmaya çalışıyor. Trish onu arkadan yakalayıp giant swig ile sürüklüyor ve onu köşeye yolluyor ama Terri çekiliyor. Kafasında sürükleyip onu yere yolluyor. Ardından üzerine çıkıp pine gidiyor ama başarısız. Terri onu kaldırıyor ama Trish'den bulldog! 1-2-3!

Kazanan: Trish Stratus

Trish sinirlenip rakibinin sütyenini soyuyor ama Torrie ve Stacey onu engelliyor! Sonunda Lite geliyor ve ringi temizliyor! Bu görüntüler ile anın sonuna geliyoruz.

Diamond Dallas Page & Ryhno vs Kane Undertaker - Tag Team Match

Zil çalıyor ve maç başlıyor.Birbirlerine giriyorlar. Bir köşede Undertaker Dallas, Kane Rhyno ile. Kane, Undertaker üstün çıkıyor ve ikiliyi ringin dışına yolluyorlar.Ryno ile Kane ringin içinde yumruklaşıyor.Kane Rhyno'yu ringin köşesine fırlatıyor ve ardı ardına yumrukluyor. Diğer köşeye fırlatıyor ardından omuzluyor ve Slam! Kane'den yumruk darbeleri, ardından Ryhno iplere gidiyor dönüşte Kane'den Big Boot!Kane'den bir Scoop Slam ardından Undertaker tag alıyor. Undertaker'den bir tekme ardından yumruk darbeleri. Undertaker'dan Clothisline iplere gidiyor dönüşte ise Leg Drop. Tuş deniyor ama başarısız oluyor. Ryhno'nun kolundan yakalıyor ve Clothisline. Ringin köşesinde duran Dallas Page'ye tekme atıyor. Arkasını döndüğünde Rhyno onu ringin dışına yolluyor. Dallas Page, undertaker'ı kaldırıp ringin merdivenlere atarak Faceburst yapıyor. Dallas Page tag alıyor. Ardı ardında yumruk darbeleri,ardından Undertaker'dan karşılık olarak Backbreaker ve tuş denemesi. İçeri giren Ryhno engel oluyor. Kane'de içeri giriyor ve Ryhno ile yumruklaşıyor. Diğer tarafta Undertaker ile Dallas Page birbirine girerken ringe birileri geliyor.

Bazı WWF güreşçileri ringe geliyorlar, ECW güreşçileri de ringe geliyorlar birbirlerine giriyorlar adeta bir kaos hakim ringin içinde. Austin aldığı sopa ile ECW güreşçilerine saldırıyor. Kane ile Undertaker , Chavo ile Kanyon'a Chokeslam yapıyorlar. Undertaker, Kane, Jericho, Austin ve Angle ringde kalan isimler oluyor. Zaferlerini kutluyorlar.

Kazanan : Kane & Undertaker by DQ

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: